Buitengewoon
Scheveningen

The beach is always a good idea!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Paviljoen de Witte

7 november 2017 - Dat wij op Scheveningen mooie locaties hebben, dat wist je misschien al. Maar dat die locaties ook toegankelijk zijn voor jou, dat willen wij je bij deze even vertellen. Hier het verhaal van Paviljoen de Witte, een ontzettend opzichtige en bijzondere locatie, waar de deuren voor je openstaan. Buitengewoon genieten aan zee deze week!

Een parel aan zee

De zee en zilte lucht. Een zomerse of natuurlijk winterse bries. Wapperend witte vitrage voor de hoge, openslaande deuren naar het riante terras.

De glinstering van de zon in de zee. Paviljoen de Witte vertelt een verhaal en als je er bent, dan zit je er middenin. Dat verhaal gaat terug naar 1826. Koning Willem I laat het dan bouwen als cadeau voor zijn vrouw Koningin Frederica Louise Wilhelmina. Door haar zwakke gezondheid moest zij veel aan zee verblijven. Ze schilderde en tekende er veel.De architectuur en inrichting van het paviljoen spreken tot de verbeelding. Koninklijke allure, stijlvolle inrichting en een altijd fascinerend uitzicht over zee. Dat is toch wat je wilt? En laat dat nou net binnen handbereik zijn...

Buitengewone evenementen

Wist je dat je er goed terecht kan voor het organiseren van een evenement? Denk hierbij aan een huwelijk, bedrijfsfeest, receptie, aangeklede borrel of private dining.

Deze prachtige omgeving in combinatie met de excellente service en gastvrijheid van Eric van Abbe en zijn team maakt elk event tot een onvergetelijke in Paviljoen de Witte.

Het is een groot pand, en met die zee van ruimte kan je alle kanten op. Paviljoen de Witte bestaat uit twee verdiepingen en 5 zalen. Via de hoofdentree met de imposante trappen aan de voorzijde, kom je op de eerste verdieping en waant je je even terug in de tijd.

De hoge raampartijen, kroonluchters, ornamenten en de wengé hardhouten vloer zorgen er voor dat de sfeer van weleer nog steeds in het prachtige pand te vinden is. De Barzaal, Zeezaal en Lounge vormen samen de eerste verdieping.

Het aangrenzende riante terras en het geweldige uitzicht op strand en zee maken deze ruimten geschikt voor elke feestelijke of zakelijke setting. Beneden liggen de Wittezaal en de Mesdagzaal en kunnen desgewenst bij de gehele ruimte getrokken worden.

Een Witte Kerst

En wil je toch gewoon een keer aanschuiven omdat je nu nieuwsgierig bent geworden? Dan heb je geluk!

Tweede Kerstdag 2017 openen ze de deuren voor een exclusief kerstdiner. Dus neem je familie of vrienden naar deze fascinerende locatie met uitzicht op zee.

Het kerstmenu is samengesteld uit verschillende culinaire gerechten. Je kan kiezen uit een driegangenmenu (€45,00 p.p.), viergangenmenu (€52,50 p.p.) of vijfgangenmenu (€59,50 p.p.). En als je vóór 1 november boekt ontvangt 10% korting op de menuprijs!

Kortom de kans van je leven om een prachtige Kerst aan zee te vieren op Scheveningen. En met zo'n droomlocatie wordt het een feest om nooit te vergeten!Delen

Bekijk ook deze tips

Vissen bij Vigo

Als je aan Scheveningen denkt, dan denk je aan vis. En die is er in overvloed te vinden. Deze week vis je zeker niet achter het net met deze tip! Want een van de meest bekende namen in de visserij komt aan bod. Lees en laat het water je in de mond lopen...

Lees verder

​Wijzer aan zee

Lekker op de creatieve tour? Dat kan natuurlijk ook op Scheveningen. De afgelopen 25 jaar heeft Muzee Scheveningen met veel succes cursussen kunstgeschiedenis verzorgd. Op dinsdag 5 september begint er een bijzonder interessante, korte cursus: ‘Het Franse Hof en de Kastelen langs de Loire’. Waan je even onder de Franse zon aan de Noordzee.

Lees verder

Een (ont)spannende aanbieding

Ze richten zich op het opsporen, behandelen en verhelpen van klachten en blessures aan spieren, bindweefsel en zenuwen. Met de methodiek die zij toepassen kunnen ze je klacht/blessure opsporen. Klinkt spannend, dat is het ook wel, maar uiteindelijk vooral ontspannend. De maand juli voor Scheveningen Zuivert, een fikse korting bij de praktijk van Tijn & Jelle!

Lees verder