Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Pilates pas

Vaak loop je ergens langs op Scheveningen, en denk je: "Daar moet ik ook eens naar toe". Dit hadden wij met The Pilates Studio in de Keizerstraat. Zo gezegd, zo gedaan. We zijn er niet alleen naar binnengegaan, we hebben ook een ontzettend leuke actie geregeld voor alle lezers om de decembermaand flexibel door te komen. The Pilates Studio zorgt dat jij weer helemaal vitaal het nieuwe jaar in kan met korting!

The Pilates Studio

Maar voordat we aan de aanbieding van de maand december toekomen is het eerst wel even leuk om The Pilates Studio voor te stellen, en natuurlijk ook Pilates zelf voor alle mensen die dat niet kennen.

In 1994 opende The Pilates Studio in Scheveningen haar deuren als eerste Pilatesstudio van de Benelux. In het jaar 2000 werd tevens een locatie in Rotterdam geopend.

The Pilates Studio is inmiddels uitgegroeid tot het enige erkende Pilates opleidingscentrum in de pure methode in Europa. Ze verzorgt lessen op Het Koninklijk Conservatorium Den Haag en voor verscheidene BN’ers.

The Pilates Studio werkt vanuit de pure methode die overgedragen wordt door Romana Kryzanowska, erfgename van Joseph Pilates.

Kortom dit is de plek waar je moet zijn als je Pilates wilt beoefenen! Maar misschien eerst nog even handig om te vertellen wat Pilates precies inhoudt.



Prachtig met Pilates

De Pilates Methode voor Mentale en Fysieke Training bevordert harmonische en evenwichtige spierontwikkeling.

Personen die de Pilates Methode consequent toepassen ontdekken dat ze zonder daar bewust moeite voor te doen rechter zitten en lopen, zich gracieuzer bewegen, beter slapen en krachtigere spieren ontwikkelen.

Pilates is tevens een ideaal alternatief voor ieder die conventionele training niet aankan vanwege bijvoorbeeld hoge bloeddruk, diabetes, osteoporosis, scoliosis, carpal tunnel syndroom, zwaarlijvigheid, chronische rugklachten, enzovoorts.

De studio en opleiding staan hoog aangeschreven. De talrijke ervaren trainers van The Pilates Studio kunnen je zeer zeker voorzien van een uitstekende sessie.

Iedere nieuwe klant van The Pilates Studio wordt uitgebreid persoonlijk begeleid. Hierdoor is elke trainingssessie gegarandeerd goed, veilig en gericht op het einddoel en de persoon.

De Pilates Methode, ontwikkeld door de legendarische Joseph Pilates, is een oefenmethode voor het gehele lichaam. In de methode wordt gewerkt naar het vinden van de ultieme balans tussen mind en body en de samenhang tussen kracht, souplesse en controle.

Het centrum van kracht (Powerhouse), oftewel de buikspieren, rugspieren, binnenkant dijbeen en bilspieren, is het punt van waaruit alle oefeningen worden opgebouwd.

Het resulteert in een krachtig, soepel lichaam en gestroomlijnde spieren (geen bulk, massa), een goede houding en een groot bewustzijn van je lichaam.

In de Pilates methode wordt gebruik gemaakt van verschillende toestellen (apparatus) om tot de bovengenoemde resultaten te kunnen komen. Ook is er een serie oefeningen op de mat, met als uitgangspunt de 'Powerhouse' oftewel het centrum van kracht, nog eens extra te versterken. Een gezond lichaam zonder blessures is hierbij een must!

Pilates is toegankelijk voor iedereen of ze nu jong of oud zijn, topatleet of niet. Een ieder die bewust met zijn lichaam wil omgaan, zijn of haar spieren in balans wil brengen, zijn of haar houding wil verbeteren en zichzelf fitter wil gaan voelen.

De methode is uitgegroeid tot één die onder andere door artsen, fysiotherapeuten en chiropractors wordt erkend.

Het is een doeltreffend hulpmiddel om preventief te werken, maar kan als revalidatie worden gebruikt, na het beëindigen van reguliere behandelmethoden. The Pilates Studio heeft zelfs de erkenning en vergoeding van een aantal ziektekostenverzekeraars genoten.

Dat klinkt er gezond voor lichaam en geest, en dat past natuurlijk erg goed bij onze Scheveningen Zuivert aanbiedingen!


De aanbieding

En deze lessen worden ook toegankelijker voor jou! Want voor een losse matles van € 20,00 krijgen je nu een sapje van Superfoodguru cadeau ter waarde van € 5,00. En bij aankoop van een kaart van 12 matlessen €200,00, krijg je een extra matles cadeau.

Superfoodguru maakt koudgeperste juices door middel van een hydraulische pers. Dit vermindert oxidatie en achteruitgang van het product en resulteert in de zuiverste, hoge kwaliteit juices die er bestaan! Daarnaast vermijden ze elke vorm van agressieve behandeling zoals basteurisatie en pascalisatie (HPP). Alle juices proeven, testen en ontwikkelen ze zelf. De producten zijn biologisch, raw, vers en zonder HPP of pasteurisatie.

Een matsessie is een serie gecontroleerde grondoefeningen met als uitgangspunt om het centrum van kracht (Powerhouse) te versterken zonder apparatus. De matsessie vindt plaats in kleine groepjes van 7 à 10 mensen onder nauwlettend toezicht van de trainer.

Dus zo kom je gezond de winter door, en ga je flexibel het nieuwe jaar in! Enjoy!

Delen