Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Pretty Face voor een prikkie

Beautysalon Pretty Face zit nu bijna een jaar op de Zandvoortstraat. Misschien herinner je je Sanne nog van ons artikel ‘Meet Sanne’? De salon staat voor een hoge kwaliteit, wat wel betaalbaar is voor iedereen. Met de aanwezigheid van Sanne staat de salon voor een warme, professionele en perfectionistische manier van werken. Omdat iedereen deze koude dagen wel wat warmte kan gebruiken, hebben wij een hele leuke aanbieding geregeld in het kader van ‘Scheveningen Zuivert’.

Fris en fruitig

Pretty Face heeft een ruim aanbod aan behandelingen, van wimper verven tot microdermabrasie en heerlijke massages. Sanne is van alle markten thuis en gebruikt heerlijke Dr. Belter producten.Omdat je huid deze zomer weer veel te verduren heeft gehad, en wel een opfrisser kan gebruiken biedt Pretty Face de fruitzuur behandeling met 15% korting aan voor onze lezers! Normaal :€39,50 nu met 15%? Dus €33,50! Dat is echt voor een prikkie! Deze aanbieding geldt de hele maand November, maar wees er op tijd bij. Aanmelden kan via info@beautysalon-prettyface.nl o.v.v. ‘Scheveningen Zuivert’ of bel Sanne (zie contact hieronder) en laat haar weten dat je via ons komt om de korting te krijgen.

De behandeling

Een chemische peeling met behulp van fruitzuren is een natuurlijke, effectieve en bewezen methode voor de succesvolle behandeling voor met name een probleem huid, door zon beschadigde huid, littekens, rimpels , fijne lijntjes , pigmentvlekken, onzuiverheden en een huid met grove poriën.

Een (kuur)behandeling met de speciale DR.BELTER compositie van pure glycolzuur en natuurlijke fruit extracten kunnen een nieuwe start zijn om de huid te verbeteren en een gezondere en jongere uitstraling te geven.

Pretty Face contactgegevens

Zandvoortstraat 59

info@beautysalon-prettyface.nl

06 41 85 27 25

Delen

Bekijk ook deze tips

Tennis op het strand

Tennis op het strand oftewel Beachtennis in januari. Brrr horen we je denken. Dat dacht Lindobeach ook, dus daarom hebben zij een heerlijke zaal om temperatuur met zand op de vloer om in tropische sferen te sporten! Deze maand staat een Beachtennis toernooi op het menu, kom je ook?

Lees verder

SLS Classic

De badplaats is elk jaar een plek waar wedstrijden eindigen; zowel in de zee als op het land. Dit weekend komt er een race classic deze kant op vanuit Duitsland die eindigt op Scheveningen. Prachtige auto's flaneren sierlijk over onze boulevard, dus zorg dat je erbij bent!

Lees verder

In balans

Zen aan zee zijn is niet zo moeilijk met alle Scheveningen Zuivert tips die wij je bieden. En buiten dat, van het strand word je toch altijd wel relaxed? Daarom hebben we vandaag een tip die wat verder reikt dan de kust lang is, namelijk naar de binnenstad toe. Lekker flexibel van ons, zodat jij dat ook wordt!

Lees verder