Buitengewoon
Scheveningen

Voeten in het zand

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Pretty Face voor een prikkie

Beautysalon Pretty Face zit nu bijna een jaar op de Zandvoortstraat. Misschien herinner je je Sanne nog van ons artikel ‘Meet Sanne’? De salon staat voor een hoge kwaliteit, wat wel betaalbaar is voor iedereen. Met de aanwezigheid van Sanne staat de salon voor een warme, professionele en perfectionistische manier van werken. Omdat iedereen deze koude dagen wel wat warmte kan gebruiken, hebben wij een hele leuke aanbieding geregeld in het kader van ‘Scheveningen Zuivert’.

Fris en fruitig

Pretty Face heeft een ruim aanbod aan behandelingen, van wimper verven tot microdermabrasie en heerlijke massages. Sanne is van alle markten thuis en gebruikt heerlijke Dr. Belter producten.Omdat je huid deze zomer weer veel te verduren heeft gehad, en wel een opfrisser kan gebruiken biedt Pretty Face de fruitzuur behandeling met 15% korting aan voor onze lezers! Normaal :€39,50 nu met 15%? Dus €33,50! Dat is echt voor een prikkie! Deze aanbieding geldt de hele maand November, maar wees er op tijd bij. Aanmelden kan via info@beautysalon-prettyface.nl o.v.v. ‘Scheveningen Zuivert’ of bel Sanne (zie contact hieronder) en laat haar weten dat je via ons komt om de korting te krijgen.

De behandeling

Een chemische peeling met behulp van fruitzuren is een natuurlijke, effectieve en bewezen methode voor de succesvolle behandeling voor met name een probleem huid, door zon beschadigde huid, littekens, rimpels , fijne lijntjes , pigmentvlekken, onzuiverheden en een huid met grove poriën.

Een (kuur)behandeling met de speciale DR.BELTER compositie van pure glycolzuur en natuurlijke fruit extracten kunnen een nieuwe start zijn om de huid te verbeteren en een gezondere en jongere uitstraling te geven.

Pretty Face contactgegevens

Zandvoortstraat 59

info@beautysalon-prettyface.nl

06 41 85 27 25

Delen

Bekijk ook deze tips

Nieuwe parel

Een nieuwe hotspot is geopend op Scheveningen en deze parel wil je zeker bezoeken! Aan de Willem de Zwijgerlaan, een zijstraat van de Fred, is het goed toeven; de lekkerste broodje en salades komen voorbij. Kortom, hoog tijd voor een bakkie bij BLT.

Lees verder

Sea Sights Festival

Hoe de toekomst van Scheveningen eruit ziet? Je kan binnenkort een kijkje nemen in de toekomst van onze badplaats. Dat klinkt spannend toch? En dat is het ook! Het Sea Sights Festival is een feest der innovatie aan de kust waar wij erg naar uitkijken.

Lees verder

Water tappen

Water drinken is belangrijk vooral met de hete zomer die eraan zit te komen! Daarom zijn er een aantal nieuwe watertappunten aan de boulevard bijgekomen, met dank aan Feest aan Zee. Lees even mee, dan loopt het water je vast al in de mond.

Lees verder