Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Pro sleep massage aanbieding

Je hebt vast een paar weken geleden al gelezen over onze ervaring bij Room for Beauty. Zo niet neem nog even een kijkje, dat praat wat makkelijker. We hebben natuurlijk deze komende maand weer twee hele leuke aanbiedingen voor onze lieve lezers van Scheveningen Zuivert.

Zeker in de koude wintermaanden heeft je lichaam wat extra verwennerij en ontspanning nodig. Met de pro sleep massage van Room for Beauty, duik je in een wereld van diepe ontspanning zodat je heerlijk kan slapen en toch warmpjes de winter door kan komen.


Slaap kindje slaap

De focus bij deze massage ligt op wat je voelt en op de geur. De geur is de huisgeur van [comfort zone] (de producten waar Room for Beauty exclusief mee werkt) die werkt op het stukje in je hersenen waar je ontspanning uit kan halen. Die is daarop ontworpen, waardoor de behandeling gelijk aanslaat, ook als je gehaast de behandeling binnenloopt. Het helpt ook dat er wordt gewerkt met producten uit een hoog segment, aandacht voor de klant en voor details.Verwacht dus geen standaard massage, of pijnlijk gekneed zodat de knopen uit je spieren worden gehaald. Nee het is meer een soort aaien te noemen (met kwasten en heerlijk olie) zodat je je hoofd leeg kan maken. Echt, geloof ons, je raakt in een volledige staat van diepe ontspanning bij de pro sleep massage van Room for Beauty! En je slaapt daarna ook echt als een roos in de avond, zonder dat je overdag een suf gevoel krijgt na de behandeling.

De buitengewone aanbieding

Zoals gezegd, werkt Room for Beauty uitsluitend met producten van [comfort zone], de massage wordt uitgevoerd met olie uit hun Tranquility lijn. De blend van aromatische oliën van cederhout, zoete sinaasappel en jojobaolie is zorgvuldig ontwikkeld om diepe ontspanning en een hernieuwde harmonie te realiseren gedurende de dag of voor het slapengaan. Het verlicht spanning en draagt bij aan rust.

Je kan het ook puur aanbrengen, een paar druppels op de polsen, hals of achter de oren als alternatief voor parfum. Een heerlijke olie om mee naar huis te nemen dus en bijvoorbeeld een beetje op je kussen te sprenkelen of in je bad. Of meng een paar druppels met je bodylotion voor een intens aromatische ervaring.

En omdat het december is en dit toch een beetje cadeautjes maand is, krijg je bij Room for Beauty deze heerlijke olie cadeau bij boeking van een pro sleep behandeling. Hoe je gebruik kan maken van deze aanbieding die geldt in december? Als je belt of mailt voor een afspraak vermeld even dat je via Buitengewoon Scheveningen komt voor de pro sleep aanbieding. Als je daar nu niet lekker van kan slapen, weten wij het ook niet meer!

Zoek contact

070 - 33 55 177
info@roomforbeauty.nl

Delen

Bekijk ook deze tips

Struinen achter de duinen

​Ah zondag, daar ben je weer met je stilte en je rust. Daarom is zondag eigenlijk wel een beetje de leukste dag van de week, vind jij ook niet? Een wandeling maken over het strand met als toetje een warme choco, een kijkje nemen op de Pier of wat dacht je van onze Zuivert aanbiedingen? Het kan allemaal! Maar we hebben nog een leuke tip voor je, zodat je lekker einde middag kan neerploffen bij een knisperend haardvuurtje met een boek.

Lees verder

Must zee

Zoals we al schreven, het is 365 dagen per jaar Feest aan Zee dit jaar! En dat wordt gevierd met alle dagen te vullen met kunst, cultuur en natuur. We trappen deze week dan ook af met een stukje kunst waar we trots op zijn. En dat zijn onze lievelingsmusea op Scheveningen met een paar tentoonstellingen waar je je graag vertoont!

Lees verder

In balans

Zen aan zee zijn is niet zo moeilijk met alle Scheveningen Zuivert tips die wij je bieden. En buiten dat, van het strand word je toch altijd wel relaxed? Daarom hebben we vandaag een tip die wat verder reikt dan de kust lang is, namelijk naar de binnenstad toe. Lekker flexibel van ons, zodat jij dat ook wordt!

Lees verder