Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Rennen aan zee

31 maart 2019 - Een grote voorjaarsschoonmaak is niet alleen goed voor je huis, ook voor je hoofd. Kom je batterij weer opladen in de lente, zodat je de hele zomer kan stralen. Een combinatie van zen, zee en vooral beweging geeft je weer volop energie.

Zen aan zee

De zon schijnt en de vogeltjes fluiten; het is tijd om in beweging te komen! En met deze workshop komt dat vast helemaal goed.

De workshop Mindfulrunning en Iyengar Yoga gaat weer van start! Doe je mee? In samenwerking met Strandtent Het Puntje heeft Yogaseads een perfect programma in elkaar gezet; een combinatie van hardlopen, yoga, natuur en mindfulness!

Er is aandacht voor een ontspannen looptechniek, balans vinden tussen kracht en flexibiliteit in de yoga, genieten van de prachtige natuur en meditatie in beweging met mindfulness begrippen. De workshop wordt afgesloten met een heerlijke soep en hapje.

Meer info

Data: vrijdag 5 april (de volgende workshop is 5 mei)

· 9:30: verzamelen strandtent Het Puntje/Scheveningen

· Koffie / thee

· Warming up

· 10:00 tot 11:30 Mindful running in de duinen en op het strand

· 11:30 tot 13:00 Yoga binnen en/of buiten

· Afsluiting met soep en brood

Prijs: €45 per workshop

Opgeven kan via info@yogaseads.nlDelen

Bekijk ook deze tips

Wees er als de kippen bij in de Keizerstraat

Wat staat er dan vandaag op het tip menu hoor ik je denken? Een kip, en niet zomaar eentje, nee een onvervalste Alan & Pim’s kip.

Lees verder

Kapperskorting

Met onze maandelijkse 'Scheveningen Zuivert' acties, kan jij 365 dagen per jaar ontspannen aan zee. Ja wij zorgen buitengewoon goed voor onze lieve lezers! Deze maand hebben we een leuke actie is samenwerking met 'Butcher'. Ken je deze gezellige kapperszaak nog?

Lees verder

Wanderlust 2019

Aan het Zuiderstrand genieten van theater, een hapje en een drankje? Dat kan in oktober met Wanderlust in het Zuiderstrandtheater! Deze avondvullende toneelreis neemt je mee in een wereld vol muziek. Duik in een cultureel avontuur aan zee!

Lees verder