Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Rennen aan zee

31 maart 2019 - Een grote voorjaarsschoonmaak is niet alleen goed voor je huis, ook voor je hoofd. Kom je batterij weer opladen in de lente, zodat je de hele zomer kan stralen. Een combinatie van zen, zee en vooral beweging geeft je weer volop energie.

Zen aan zee

De zon schijnt en de vogeltjes fluiten; het is tijd om in beweging te komen! En met deze workshop komt dat vast helemaal goed.

De workshop Mindfulrunning en Iyengar Yoga gaat weer van start! Doe je mee? In samenwerking met Strandtent Het Puntje heeft Yogaseads een perfect programma in elkaar gezet; een combinatie van hardlopen, yoga, natuur en mindfulness!

Er is aandacht voor een ontspannen looptechniek, balans vinden tussen kracht en flexibiliteit in de yoga, genieten van de prachtige natuur en meditatie in beweging met mindfulness begrippen. De workshop wordt afgesloten met een heerlijke soep en hapje.

Meer info

Data: vrijdag 5 april (de volgende workshop is 5 mei)

· 9:30: verzamelen strandtent Het Puntje/Scheveningen

· Koffie / thee

· Warming up

· 10:00 tot 11:30 Mindful running in de duinen en op het strand

· 11:30 tot 13:00 Yoga binnen en/of buiten

· Afsluiting met soep en brood

Prijs: €45 per workshop

Opgeven kan via info@yogaseads.nlDelen