Buitengewoon
Scheveningen

Voeten in het zand

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Rennen aan zee

31 maart 2019 - Een grote voorjaarsschoonmaak is niet alleen goed voor je huis, ook voor je hoofd. Kom je batterij weer opladen in de lente, zodat je de hele zomer kan stralen. Een combinatie van zen, zee en vooral beweging geeft je weer volop energie.

Zen aan zee

De zon schijnt en de vogeltjes fluiten; het is tijd om in beweging te komen! En met deze workshop komt dat vast helemaal goed.

De workshop Mindfulrunning en Iyengar Yoga gaat weer van start! Doe je mee? In samenwerking met Strandtent Het Puntje heeft Yogaseads een perfect programma in elkaar gezet; een combinatie van hardlopen, yoga, natuur en mindfulness!

Er is aandacht voor een ontspannen looptechniek, balans vinden tussen kracht en flexibiliteit in de yoga, genieten van de prachtige natuur en meditatie in beweging met mindfulness begrippen. De workshop wordt afgesloten met een heerlijke soep en hapje.

Meer info

Data: vrijdag 5 april (de volgende workshop is 5 mei)

· 9:30: verzamelen strandtent Het Puntje/Scheveningen

· Koffie / thee

· Warming up

· 10:00 tot 11:30 Mindful running in de duinen en op het strand

· 11:30 tot 13:00 Yoga binnen en/of buiten

· Afsluiting met soep en brood

Prijs: €45 per workshop

Opgeven kan via info@yogaseads.nlDelen

Bekijk ook deze tips

De Olympische Spelen beleven op het strand!

Iedere sportfanaat die niet naar Brazilië afreist voor de Olympische Spelen kan zijn/haar hart ophalen op het strand van Scheveningen tijdens de Olympic Experience.

Lees verder

Op avontuur in de duinen

​Maandag hadden we het nog over bourgondisch eten, dus nu weer even een tegenhanger! Voor mensen die zelf een mountainbike hebben, stop maar met lezen. Nee natuurlijk niet, maar misschien is deze site iets voor je? Voor alle andere lezers, kijk even mee naar het leuke Glope Events en hun Mountainbike duintocht. Ook hebben ze nog tal van andere activiteiten op het menu staan. Voor deze tijd van het jaar is mountainbiken een heerlijk uitje. Dus hop op de fiets, dan kan dat extra kerstkransje er straks makkelijk bij (of twee).

Lees verder

Zomerse markt

Lekker struinen over de Fred langs kraampjes en winkels. Dat kan volgend weekend bij de mini markt die er plaats gaat vinden. Loop dat weekend niet direct naar het strand maar kom even langs in een van de gezelligste winkelstraten van Scheveningen.

Lees verder