Buitengewoon
Scheveningen

Herfst aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Ritme aan zee

13 augustus 2019 - Voor alle mensen die zin hebben in wat beweging en ritme in hun leven komt het Zuiderstrandtheater met iets speciaals. Op 16 september kan je meeswingen met een gratis work-out op het podium van het Zuiderstrandtheater onder begeleiding van slagwerkers. Het is een pre-event voor het concert Bolero: Rise to the Rhytm en is gratis!

Even voorstellen

Ervaar tijdens deze work-out hoe ritme je opstuwt zodat je net dat beetje extra kan geven. Residentie Orkest, Haag Atletiek & Zuiderstrandtheater dagen je uit om op 16 september je training te starten op het podium van het Zuiderstrandtheater.

De work-out staat onder de bezielende leiding van Meike Portegies. Deze powervrouw is professioneel salsadanser en mobiliteitstrainer. Als zij klaar is begin je soepel en vol energie aan je training.

Percussionist Steven Brezet en zijn vrienden zwepen je op en zorgen dat je het ritme tot diep in je lichaam voelt. Steven speelde afgelopen jaar voor een miljoenenpubliek tijdens het Braziliaanse carnaval, dus maak je borst maar nat.

Het programma

19.15 Inloop

19.30 Start work-out

19.50 Einde work-out

Adres: Zuiderstrandtheater, Houtrustweg 505

Gratis toegang en deelname!
Reserveren is niet nodig, loop lekker binnen.Delen

Bekijk ook deze tips

Helemaal het einde!

Omdat je soms even geen zin in drukte hebt. Ontsnap en snuif wat frisse lucht op het laatste stukje Scheveningen bij het meest authentieke strandpaviljoen van de stad: 't Puntje.

Lees verder

Stem voor schoonheid

Het schoonheidssalon met een magische twist, is genomineerd voor iets bijzonders! De behandelingen in dit salon worden met liefde en aandacht samengesteld en per persoon steeds opnieuw afgestemd. Een zen ervaring voor huid en lichaam waar ook je geest wordt gestimuleerd. En dat is niet onopgemerkt gebleven!

Lees verder

Frisse blikken vergaderactie

​Zoekt u de perfecte locatie voor uw bijeenkomst? Makkelijk bereikbaar, dichtbij Schiphol en Rotterdam The Hague Airport en die de mogelijkheid biedt voor inspannende en ontspannende teamactiviteiten? Dan bent u bij het Bilderberg Europa Hotel aan het juiste adres!

Lees verder