Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Ritme aan zee

13 augustus 2019 - Voor alle mensen die zin hebben in wat beweging en ritme in hun leven komt het Zuiderstrandtheater met iets speciaals. Op 16 september kan je meeswingen met een gratis work-out op het podium van het Zuiderstrandtheater onder begeleiding van slagwerkers. Het is een pre-event voor het concert Bolero: Rise to the Rhytm en is gratis!

Even voorstellen

Ervaar tijdens deze work-out hoe ritme je opstuwt zodat je net dat beetje extra kan geven. Residentie Orkest, Haag Atletiek & Zuiderstrandtheater dagen je uit om op 16 september je training te starten op het podium van het Zuiderstrandtheater.

De work-out staat onder de bezielende leiding van Meike Portegies. Deze powervrouw is professioneel salsadanser en mobiliteitstrainer. Als zij klaar is begin je soepel en vol energie aan je training.

Percussionist Steven Brezet en zijn vrienden zwepen je op en zorgen dat je het ritme tot diep in je lichaam voelt. Steven speelde afgelopen jaar voor een miljoenenpubliek tijdens het Braziliaanse carnaval, dus maak je borst maar nat.

Het programma

19.15 Inloop

19.30 Start work-out

19.50 Einde work-out

Adres: Zuiderstrandtheater, Houtrustweg 505

Gratis toegang en deelname!
Reserveren is niet nodig, loop lekker binnen.Delen