Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Ritme aan zee

13 augustus 2019 - Voor alle mensen die zin hebben in wat beweging en ritme in hun leven komt het Zuiderstrandtheater met iets speciaals. Op 16 september kan je meeswingen met een gratis work-out op het podium van het Zuiderstrandtheater onder begeleiding van slagwerkers. Het is een pre-event voor het concert Bolero: Rise to the Rhytm en is gratis!

Even voorstellen

Ervaar tijdens deze work-out hoe ritme je opstuwt zodat je net dat beetje extra kan geven. Residentie Orkest, Haag Atletiek & Zuiderstrandtheater dagen je uit om op 16 september je training te starten op het podium van het Zuiderstrandtheater.

De work-out staat onder de bezielende leiding van Meike Portegies. Deze powervrouw is professioneel salsadanser en mobiliteitstrainer. Als zij klaar is begin je soepel en vol energie aan je training.

Percussionist Steven Brezet en zijn vrienden zwepen je op en zorgen dat je het ritme tot diep in je lichaam voelt. Steven speelde afgelopen jaar voor een miljoenenpubliek tijdens het Braziliaanse carnaval, dus maak je borst maar nat.

Het programma

19.15 Inloop

19.30 Start work-out

19.50 Einde work-out

Adres: Zuiderstrandtheater, Houtrustweg 505

Gratis toegang en deelname!
Reserveren is niet nodig, loop lekker binnen.Delen

Bekijk ook deze tips

Daghappen in de Keizerstraat

In Jorplace wordt regelmatig wat leuks georganiseerd, naast dat je er kan slapen natuurlijk! Afgelopen weekend kon je in dit hippe hostel de dansvloer nog op, maar niet getreurd want er komen vast nog wel leuke feestjes aan richting zomer. Zo is er bijvoorbeeld aankomende woensdag een eetfestijn!

Lees verder

Broodje sushi verhalen

We verwennen jullie natuurlijk elke week met tips over de leukste plekjes, events of activiteiten in Scheveningen. Maar soms komt er een hapje of drankje voorbij dat de spotlight verdiend vanwege smaakpapillen strelende kwaliteiten. Zo ook de club ZO, de koning onder de clubsandwichen, het neusje van de zalm, kwijl even mee met de sushi uit het knuistje

Lees verder

De Scheveningse Herfstvakantie Hotspots

De blaadjes vallen van de bomen, de wind waait over het strand, het is weer tijd om je dikke truien en jassen weer uit de kast te halen, want de herfst is in het land! Heerlijk uitwaaien op het strand, genietend van de laatste zonnestralen. Vliegeren, surfen, in het reuzenrad, warme choco met slagroom, ja Scheveningen is een paradijs voor kinderen. En dat komt goed uit, want de herfstvakantie komt er aan. Wat zijn alle hotspots voor jullie koters deze vakantie? Zoek niet verder, je hebt ze gevonden en graag gedaan!

Lees verder