Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Ruimte aan zee

Kom ook even tot rust bij Ruimte aan Zee. Dit gezondzijncentrum, zoals ze het zelf noemen, staat voor natuurgeneeskunde; denk hierbij aan yoga, mindfulness, systemisch werk en coaching. Een plek op Scheveningen om te baden in een zee van zen.

Hartje Scheveningen

Midden in het authentieke hart van Scheveningen, dichtbij de zee en weg van de drukte, ligt een kleinschalig natuurlijk gezondzijnscentrum verstopt.

Een rustige, geborgen en fijne plek waar je jezelf mag ontmoeten. Ruimte om thuis te komen bij je zelf, in je lichaam, in contact met je ziel en optimale gezondheid. Op een manier die bij jou past, in jouw tempo.

Natuurlijke therapieBinnen dit centrum bieden ze verschillende natuurlijke en natuurgeneeskundige therapieën en activiteiten die jou kunnen ondersteunen om de natuurlijke balans te herstellen.

Ruimte aan Zee is een plek waar ruimte is voor ieder persoonlijk proces, hoe groot of hoe klein dat ook mag zijn.

Alle docenten, therapeuten en facilitators zijn gediplomeerd en hebben veel liefde voor hun vak.

Kortom, heb je behoefte aan wat ruimte voor jezelf aan zee? Wandel een keer langs om te kijken welke activiteit het beste bij jou past!

Delen