Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Rust aan zee

31 oktober 2019 - De koude dagen vragen veel van ons lichaam, dus goed voor jezelf zorgen is dan ook belangrijk. Bij Yogaseads op Scheveningen kom je even tot rust aan zee. Duik in een zee van zen in november.

Winterse wellness

Terwijl we langzaam de winter ingaan, voelen we de natuurlijke drang om te vertragen en naar binnen te bewegen. Om deze oproep te beantwoorden biedt Simon deze prachtige masterclass aan waar deze energie zal worden oproepen.

Simon Rowe is een senior docent en docententrainer die cursussen, workshops en lerarenopleidingen in het hele land aanbiedt. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring in yoga, de podiumkunsten en lichamelijke bewegingspraktijken
Sweet Surrender

Op zaterdag 10 november kan je vanaf 13.00 de rituele cirkel rond een mandala van licht betreden en ga je met Simon mee op een magische reis naar het zachtere innerlijke pad van de maanstroom. Ervaar de rust en sereniteit van "Shanti Flow Yoga" zoals onderwezen door Simon, een prachtige adem- en bewegingsgestuurde oefening die een langzame en zachte flow, bewegingsmeditatie en vloeiende Yin-yoga integreert.

Tijdens deze maan-sadhana zijn zachte yogahoudingen dicht bij de grond verbonden in een bewegende meditatie. Beweeg uit je ademhaling terwijl je lichaam verzacht en opent, trek de lagen van spanning en weerstand weg en duik in de stemming van "Shanti Rasa", liefdevolle vriendelijkheid en vreedzame overgave.

Maak verbinding met de wijsheid van je hart en geef ruimte aan expressie van je diepste poëzie terwijl je jezelf onderdompelt in de kwaliteit van Yin in flow. Het maanpad is een essentieel onderdeel van het oorspronkelijke Vinyasa Yoga-systeem zoals onderwezen door Sri Krishnamacharya.

De leringen van Simon zijn gebaseerd op zijn levenslange ervaring en zijn studies bij enkele van de toonaangevende leraren binnen de zich ontwikkelende moderne Vinyasa Yoga-beweging. Simon biedt ook onderdompeling in het weekend en lerarenopleiding in Shanti Flow, Yin Flow en Movement Meditation.


Delen

Bekijk ook deze tips

A Night Out - Festival Classique

Ontdek de pracht van de nacht op Scheveningen met A Night Out aan Zee. Wij laten je zien wat de avonden op Scheveningen te bieden hebben. Voor een avond vol klasse en muziek op Scheveningen, is het Festival Classique een aanrader om bij te wonen. Dit jaarlijks terugkerende festival maakt klassieke muziek zeer toegankelijk!

Lees verder

Zakenlunch aan zee

​Een buitengewone zakenlunch, brainstormsessie aan zee of gewoon een leuke ‘get together’ met je bedrijf? Dan ben je op Scheveningen aan het juiste adres! Een lunch is goed te combineren met een strandwandeling of een activiteit aan zee. Maar daarover een andere keer meer informatie, eerst aan tafel!

Lees verder

Mindful Running door de duinen

We hebben hier al eerder over geschreven, maar een kleine reminder. Vooral omdat het bijna zomer is, en weer in bikini mogen flaneren. Maar vooral omdat je je daarna zen voelt, je geest leeggemaakt is, en dat allemaal aan zee. Mindfulrunnen met Yogaseads dus!

Lees verder