Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Sail op Scheveningen

2 april 2019 - De zeilen worden gehesen voor wederom een spetterend event op Scheveningen. De beroemde badplaats wordt namelijk de finishplaats voor een race met prachtige zeilschepen. Eind juni varen deze parels de haven binnen en kan je genieten van de Tall Ships Regatta.

Veilige haven

Deze zomer wordt de haven van Scheveningen het stralende middelpunt van een maritiem event!

Tientallen grote zeilschepen komen van 20 t/m 23 juni dit jaar naar de badplaats, omdat hier dan de finish is van de Liberty Tall Ships Regatta.

Tien tot vijftien klassieke windjammers en rond de twintig middelgrote zeezeilschepen komen daarvoor naar de Scheveningse haven. Veel van deze schepen varen over de hele wereld en zijn alleen te zien bij grote internationale maritieme evenementen zoals Sail Amsterdam, maar nu dus ook voor het eerst in Den Haag.Extra bijzonder van Sail op Scheveningen is dat de schepen niet alleen te bewonderen zijn, maar ook gratis te betreden!

Varen & vuurwerk

In samenwerking met de Tall Ships vloot en Scheveningse rederijen kan je een compleet vaararrangement boeken. Vanaf 20 personen (tot maximaal 180 gasten per schip) heb je de beschikking over je eigen schip om tijdens de vaartocht te genieten van de diverse schepen in de haven.

Ook kun je het ruime sop kiezen voor een zeilervaring op de rede van Scheveningen. De avondvaartochten worden afgesloten met een spetterend vuurwerk.

Het hoogtepunt van het evenement is de Parade of Sail op zondag 23 juni. En door de samenwerking met Simonis Scheveningen word je ook nog eens culinair verrast!

Evenementen aan zee

Het dek van een groot internationaal Tall Ship is een unieke venue voor een receptie, lunch, diner of feest.

En in samenwerking met het Beach Stadium is er de mogelijkheid om unieke evenementen op maat te organiseren tijdens Sail op Scheveningen.

Delen

Bekijk ook deze tips

Frisse blikken vergaderactie

​Zoekt u de perfecte locatie voor uw bijeenkomst? Makkelijk bereikbaar, dichtbij Schiphol en Rotterdam The Hague Airport en die de mogelijkheid biedt voor inspannende en ontspannende teamactiviteiten? Dan bent u bij het Bilderberg Europa Hotel aan het juiste adres!

Lees verder

Rennen aan zee

Een grote voorjaarsschoonmaak is niet alleen goed voor je huis, ook voor je hoofd. Kom je batterij weer opladen in de lente, zodat je de hele zomer kan stralen. Een combinatie van zen, zee en vooral beweging geeft je weer volop energie.

Lees verder

A Night Out - Overzicht September

Ontdek de pracht van de nacht op Scheveningen in dit stralende overzicht van A Night Out september. Wil jij weten waar de leukste feestjes zijn? Of waar je de avonden kan flaneren over de boulevard of dansen met je voeten in het zand...Haal dan je beste danspak alvast uit de kast en lees even mee.

Lees verder