Buitengewoon
Scheveningen

Voeten in het zand

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Schaatsen in Scheveningen

Betoverende lichtjes, spiegelglad ijs, het romantische Kurhaus, klinkt je dat ook als muziek in de oren? Kom dan naar de mooiste schaatsbaan van Nederland! Hier vind je schaats- en ijspret voor jong en oud. En een beetje extra lichaamsbeweging in de winter kan ook geen kwaad!

De rechte schaats rijden
Het leuke aan schaatsen is dat het voor jong en oud is en natuurlijk gezond. In de winter is het extra belangrijk om in beweging te blijven en niet op de bank te hangen. Niet alleen is beweging goed om de kou tegen te gaan, maar ook voor je weerstand en je spieren & gewrichten. Meer daarvoor kan je hier lezen als je dit interessant vindt.

Wanneer en waar
Voor de tiende keer op rij is Scheveningen dit jaar weer het winterse middelpunt van Den Haag. Het belooft een spetterend seizoen te worden, want van 13 november 2016 t/m 15 januari 2017 staat de badplaats van Den Haag weer in het teken van het Cool Event!Koek en zopie
Schaatsen is een sport die je niet in de koude kleren gaat zitten. Het is wel een beetje vallen en opstaan in het begin. Hier nog enkele nuttige tips voor de minder gevorderde schaatser! Zo houd je dat kinnetje (en de rest van je lichaam) wel heel. Je kan jezelf daarna wel belonen met een heerlijke erwtensoep (snert) of een beetje koek en zopie. En geloof ons maar, dat heb je wel verdiend, want met een uurtje schaatsen verbrand je een luttele 400 calorieën.

Meer ijspret
Op 3 december 2016 wordt op spectaculaire wijze ook de 30 meter lange ijsglijbaan geopend! Het bovendek van De Pier zal het beginpunt zijn van de ijsglijbaan waar idereen, jong en oud, op heuse opblaasbanden in volle vaart naar beneden kan roetsjen. Gedurende de hele winter zijn er op en rond de ijsbaan en ijsglijbaan variërende evenementen. Dus houd onze agenda, tips & Facebook goed in de gaten voor meer ijsplezier!

Delen

Bekijk ook deze tips

Montmartre aan Zee

Er is weer een nieuw feestje bijgekomen aan zee! We vieren dit jaar natuurlijk extra veel feest omdat onze mooie badplaats 200 jaar bestaat, maar dat wist je vast al. Aanstaande zaterdag is de Keizerstraat uit de kunst! Zorg dat je dit nieuwe kunstzinnige feest niet mist; Montmartre aan Zee, vier het mee.

Lees verder

Een sportieve Night Out

Ontdek de pracht van de nacht op Scheveningen met A Night Out aan Zee. Wij laten je zien wat de avonden op Scheveningen te bieden hebben. Kom in beweging en loop mee in de stad aan zee. De CPC loop heeft een avond editie die je niet wilt missen; een sfeervolle avondwandeling naar Scheveningen!

Lees verder

Buitengewoon bohemian

Heb je al gehoord van het leukste feest van het jaar? Ok nou ja misschien de zomer dan, ook goed. Nee? Eind deze maand, 29 juli, verandert de Naturel in een Bohemian Universe. Een mega leuk programma, vette muziek maar vooral veel toffe sprekers, workshops, en een markt. De kaartjes gaan hard, maar gelukkig kan je ook mee doen aan een winactie!

Lees verder