Buitengewoon
Scheveningen

Vier het voorjaar!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Schaatsen op Scheveningen

5 november 2018 - De winter staat weer bijna voor de deur en dat betekent ijspret! Ook dit seizoen kun je weer genieten op Scheveningen van het Cool Event. Het Kurhausplein wordt omgetoverd tot een schaatsbaan vanaf 10 november. Dus kom naar de badplaats en bind die ijzers onder je voeten.

Schaatspret

Wat een feest! Vanaf aanstaande zaterdag kun je weer iedere dag terecht op de 600 m2 overdekte ijsbaan voor het Kurhaus in Scheveningen.

Van 10:00 uur in de ochtend tot 22:00 uur 's avonds kan je met je schaatsen zweven over het bevroren plein. Om daarna lekker neer te ploffen bij een van de verwarmde terrassen bij de restaurants rondom de schaatsbaan. Deze bieden de perfecte plek om even bij te komen en te genieten van winterse dranken en gerechten.De toegangsprijs voor Kurhaus on Ice schaatsbaan 5 euro, schaatshuur 4 euro. Let op: noren worden niet toegelaten op de schaatsbaan in verband met de veiligheid.

Op de vrijdagavonden, tijdens de lichtprojecties van The Hague Highlights, is er discoschaatsen op de schaatsbaan (16, 23 en 30 november en 7 december). Vanaf 19:00 uur tot 22:00 uur zorgen ze voor discoballen en een DJ.

Roetsjen aan zee

En er kan ook weer geroetsjt worden! Vanaf zaterdag 1 december tot en met zondag 13 januari komt op de boulevard van Scheveningen, naast de Pier weer een super coole Ice Roetsjbaan.

Deze gigantische glijbaan van ijs is open van 12.00 tot en met 18.00 uur. Je glijdt zo naar de beneden de boulevard op; gegarandeerde glijpret!

De Ice Roetsjbaan is leuk voor kinderen vanaf 5 jaar, veiligheid staat voorop dus je moet wel een helmpje op.

Ijzige beelden

Nog meer goed nieuws: de Ice Expo komt ook terug! Vanaf zaterdag 1 december tot en met zondag 13 januari kun je in de 500 m² grote gekoelde tent prachtige ijsbeelden komen bekijken!

Van 10.00 tot 19.00 uur (en in de kerstvakantie tot maar liefst 20.00 uur) vind je de ijsbeeldententoonstelling op het strand van Scheveningen naast De Pier. Een bezoek aan Scheveningen is niet compleet als je niet bij de ijsbeelden bent geweest!

Een dagje uit op Scheveningen

Je kunt Cool Event natuurlijk ook combineren met andere leuke activiteiten op Scheveningen; maak er een compleet dagje uit van!

Op 10 november is er natuurlijk de Red Bull Knock Out, dus als je daar bent geweest is schaatsen een leuke activiteit om je dag mee af te sluiten.

Of loop even langs Sea Life (dat is om de hoek), of ga een avondje naar de film bij de Pathé bioscoop die tegenover de schaatsbaan gevestigd is.

Kortom je bent de komende tijd verzekerd van een gezellig dagje uit met schaatsen op Scheveningen bij het Cool Event!

Delen

Bekijk ook deze tips

Winters warm

​Om warm de winter door te komen hebben wij een aantal hartverwarmende tips voor jullie op een rijtje gezet. We nemen je mee in een winterse wereld vol lichtpuntjes en hoogtepunten. Dus pak een kop thee en lees even mee!

Lees verder

Een zee van honden

Het is bijna weer zo ver! Alle honden en hun baasjes kunnen verzamelen voor het leukste event van het jaar op Scheveningen; Honden aan Zee. Niet alleen mogen de honden los rondbanjeren op het strand van Scheveningen, ook kunnen ze langs de boulevard snuffelen aan alle leuke kraampjes.

Lees verder

Slapen en chillen aan het strand

Chillen en slapen aan het strand. Bij Jorplace Beach Hostel kan het!

Lees verder