Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Scheveningen Light Walk 2019

5 december 2019 - Een donkere decemberavond, winterse kou, passie en romantiek uit vervlogen tijden in combinatie met de meest moderne lichttechnieken: Scheveningen Light Walk. Het is bijna zover; je kunt weer genieten van het wandelevenement door de Haagse badplaats, waarbij je je in een wonderbaarlijke sprookjeswereld waant.

Winterse wandeling

Over iets meer dan een weekje, 14 december, kun je weer wandelend op ontdekkingstocht door Scheveningen. Schrijf je in voor dit spectaculaire wandelevenement, de Scheveningen Light Walk.

Geniet van de Royal Winter in de stad aan zee en bezoek ook de schaatsbaan, het wintervuurwerk of de Royal Christmas Fair en lichtprojecties op het Binnenhof in de binnenstad.Afstanden

De Scheveningen Light Walk is een uniek wandelevenement. Vier afstanden brengen de wandelaars door een prachtig verlicht Scheveningen. Het is een uniek georganiseerde avondwandeling met uitgestippelde routes van 5 km (Kids Light Walk), 7,5 km, 12,5 km en 18,5 km.

Onderweg zijn er vele spectaculaire (licht)acts te bewonderen en kun je genieten van verschillende lekkernijen die passen bij de tijd van het jaar.

Highlights

Bij de Scheveningen Light Walk draait het om de unieke ervaring van het parcours in combinatie met de verschillende acts en de winterse sferen.

Het wedstrijdelement ontbreekt tijdens dit wandelevenement waardoor de wandelaars in alle rust kunnen genieten van hetgeen het vernieuwde parcours te bieden heeft. Dit wandelevenement is laagdrempelig waarbij de focus ligt op de beleving van de highlights van Scheveningen.

Delen