Buitengewoon
Scheveningen

Voeten in het zand

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Scheveningen Surf Festival

24 augustus 2019 - Voetjes in het zand, een spetterende surfsessie en heerlijke pannenkoeken. Dat klinkt je als The Shore in de oren. Deze strandtent aan zee is elke dag een feest om te bezoeken, en volgende week nog veel meer! Er vindt een festival plaats dat draait om surfen en de cultuur daaromheen. Zien we je volgende week op het strand?


Even voorstellen

In Scheveningen en Den Haag zijn we gewend aan surfers met boards onder de arm op de fiets, ook in de winter. Geen regio is zo verbonden met de zee en surfen als Scheveningen.

In het kloppend hart van de Nederlandse surfcultuur wordt er daarom de derde editie van het Scheveningen Surf Festival georganiseerd. Op Zaterdag 31 augustus 2019 kan je de hele dag en avond terecht bij The Shore Scheveningen.

Niet alleen kan je genieten van het strand van Scheveningen tijdens dit festival, ook kan je een duikje nemen in de zee!

Overdag is er een surfwedstrijd en een skateboard werdstrijd. Ook kan je leren hoe je foto's kan maken van de mooie surfsport en kan je meer leren over het maken van je eigen board.

In de avond zijn er bandjes en Dj's en natuurlijk lekkere drankjes ! Dus als je overdag niet kan, zien we je bij de zonsondergang.Het programma

Daytime | 09.00 - 17.00 (FREE ENTRANCE)
☼ Surf contest
https://www.facebook.com/events/481196076045952/

☼ Skateboard contest
https://www.facebook.com/events/373460229947417/

☼ Surf photography clinic
https://www.facebook.com/events/2513125032307002/

☼ Surf forecast clinic
https://www.facebook.com/events/730830887347479/

☼ Shapers

Evening | 19.30 - 03.30 (TICKETS)
♫ Rubenson
♫ Magic Moon
♫ Splendid
♫ Goldband
♫ Klooiklup
♫ Loterij
♫ DJ Friss

Pleintje
♫ Fuck Fuck Fuck
♫ Porto Verde Friends (Michael & Tom - Fainali)

Delen

Bekijk ook deze tips

Brainstormen aan boord van Tall Ship Minerva

In Scheveningen vind je een heel scala aan mogelijkheden om met je collega's te dineren, aan teambuilding te doen of te brainstormen. In de duinen, op het strand, in de haven of aan zee. Zoek je echt een speciale entourage voor je teambuilding evenement, bedrijfsuitje of vergadering in Scheveningen? Dan stap je aan boord van de Minerva!

Lees verder

Het Scheveningen van...

Windsurfer Casper Bouman over zijn favoriete plekjes in Scheveningen!

Lees verder

Strandtenten in de winter open

Deze winter kun je er warmpjes bij zitten aan zee, want ook dan zijn er strandtenten open. Het grootste deel wordt weggehaald, maar er blijft een aantal staan in de storm en kou. Buitengewoon zet ze op een rijtje, zodat jij straks bij een knisperend haardvuur zit met een warme choco in je handen. Het wordt een knusse winter op het strand van Scheveningen, want deze strandtenten zijn de hele winter open!

Lees verder