Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Scheveningen Surf Festival

24 augustus 2019 - Voetjes in het zand, een spetterende surfsessie en heerlijke pannenkoeken. Dat klinkt je als The Shore in de oren. Deze strandtent aan zee is elke dag een feest om te bezoeken, en volgende week nog veel meer! Er vindt een festival plaats dat draait om surfen en de cultuur daaromheen. Zien we je volgende week op het strand?


Even voorstellen

In Scheveningen en Den Haag zijn we gewend aan surfers met boards onder de arm op de fiets, ook in de winter. Geen regio is zo verbonden met de zee en surfen als Scheveningen.

In het kloppend hart van de Nederlandse surfcultuur wordt er daarom de derde editie van het Scheveningen Surf Festival georganiseerd. Op Zaterdag 31 augustus 2019 kan je de hele dag en avond terecht bij The Shore Scheveningen.

Niet alleen kan je genieten van het strand van Scheveningen tijdens dit festival, ook kan je een duikje nemen in de zee!

Overdag is er een surfwedstrijd en een skateboard werdstrijd. Ook kan je leren hoe je foto's kan maken van de mooie surfsport en kan je meer leren over het maken van je eigen board.

In de avond zijn er bandjes en Dj's en natuurlijk lekkere drankjes ! Dus als je overdag niet kan, zien we je bij de zonsondergang.Het programma

Daytime | 09.00 - 17.00 (FREE ENTRANCE)
☼ Surf contest
https://www.facebook.com/events/481196076045952/

☼ Skateboard contest
https://www.facebook.com/events/373460229947417/

☼ Surf photography clinic
https://www.facebook.com/events/2513125032307002/

☼ Surf forecast clinic
https://www.facebook.com/events/730830887347479/

☼ Shapers

Evening | 19.30 - 03.30 (TICKETS)
♫ Rubenson
♫ Magic Moon
♫ Splendid
♫ Goldband
♫ Klooiklup
♫ Loterij
♫ DJ Friss

Pleintje
♫ Fuck Fuck Fuck
♫ Porto Verde Friends (Michael & Tom - Fainali)

Delen

Bekijk ook deze tips

Zomerse markt

Lekker struinen over de Fred langs kraampjes en winkels. Dat kan volgend weekend bij de mini markt die er plaats gaat vinden. Loop dat weekend niet direct naar het strand maar kom even langs in een van de gezelligste winkelstraten van Scheveningen.

Lees verder

Groen in het park

Het Westbroekpark is een smaragdgroene oase in Scheveningen. Niet alleen kan je er genieten van de rust, bootje varen en wandelen. Ook kan je er heerlijk eten uit de tuin! Want sinds kort is Greens geopend; een biologisch restaurant met moestuin. Smullen op Scheveningen in het park aan zee; dat is een feest dat niet wilt missen!

Lees verder

Koele kust

De boulevard van Scheveningen en het Kurhausplein zijn weer veranderd in een winterwonderland. De ijzige sferen doen desalniettemin alle harten smelten. De hele winter door kan je weer roetsjen, glijden, lachen, kijken en ijspret beleven bij het coolste event van deze periode; Cool Event!

Lees verder