Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Scheveningen Zuivert: 365 dagen per jaar ontspannen aan zee

Vanaf nu vind je op BuitengewoonScheveningen.nl/zuivert wekelijks tips, inspiratie en leuke adresjes om te ontspannen aan zee en maandelijks nieuwe aanbiedingen.


365 dagen per jaar ontspannen aan zee
Wandelen door de duinen, hardlopen op het strand, floaten boven zee, het weekend beginnen met yoga aan zee of een heerlijke massage. Scheveningen is een badplaats waar je het hele jaar door heerlijk kunt ontspannen en opladen.

Met de nieuwe wellness faciliteiten van het Amrâth Kurhaus en het Floatcenter op de Pier heeft Scheveningen er in korte tijd zelfs twee toonaangevende wellness locaties bij gekregen.Binnenkort weer Kuren in het Kurhaus
In het Kurhaus wordt op dit moment nog hard gewerkt aan de nieuwe wellness faciliteiten. Medio oktober openen de wellness faciliteiten voor de gasten van het Amrâth Kurhaus. Om de lancering van Scheveningen Zuivert te vieren komt er een speciale preview mogelijkheid voor de pers.

Uitnodiging voor alle Scheveningse ondernemers
Stichting Marketing Scheveningen nodigt alle Scheveningse ondernemers uit om bestaande en nieuwe initiatieven en ontwikkelingen op het gebied van wellness en sport op Scheveningen te delen. Dit kan door een mail te sturen naar persberichten@buitengewoonscheveningen.nl.

Delen

Bekijk ook deze tips

Beeldig boek winnen

Scheveningen is een plaatje om te zien en om te schieten! Menig fotografen hart gaat sneller kloppen bij het zien van de prachtige lucht en de machtige zee. Zo viel ook Sandra Uittenbogaart als een blok voor de badplaats en bracht met een fantastisch fotoboek een ode aan Scheveningen in beeld. En je kunt haar buitengewone boek winnen!

Lees verder

Rennen aan zee

Een grote voorjaarsschoonmaak is niet alleen goed voor je huis, ook voor je hoofd. Kom je batterij weer opladen in de lente, zodat je de hele zomer kan stralen. Een combinatie van zen, zee en vooral beweging geeft je weer volop energie.

Lees verder

Hasta la pasta

De meeste tips die wij jullie geven, zijn van horen zeggen, of komen voort uit eigen ervaring. Maar deze week hebben we een soort van blinde tip! Soort van omdat we het wel gespot hebben maar er niet zelf zijn geweest! We liepen langs een nieuw stekkie in Scheveningen dat er leuk uitzag en je kan er je koolhydraten voorraad goed aanvullen.

Lees verder