Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Scheveningen Zuivert: 365 dagen per jaar ontspannen aan zee

Vanaf nu vind je op BuitengewoonScheveningen.nl/zuivert wekelijks tips, inspiratie en leuke adresjes om te ontspannen aan zee en maandelijks nieuwe aanbiedingen.


365 dagen per jaar ontspannen aan zee
Wandelen door de duinen, hardlopen op het strand, floaten boven zee, het weekend beginnen met yoga aan zee of een heerlijke massage. Scheveningen is een badplaats waar je het hele jaar door heerlijk kunt ontspannen en opladen.

Met de nieuwe wellness faciliteiten van het Amrâth Kurhaus en het Floatcenter op de Pier heeft Scheveningen er in korte tijd zelfs twee toonaangevende wellness locaties bij gekregen.Binnenkort weer Kuren in het Kurhaus
In het Kurhaus wordt op dit moment nog hard gewerkt aan de nieuwe wellness faciliteiten. Medio oktober openen de wellness faciliteiten voor de gasten van het Amrâth Kurhaus. Om de lancering van Scheveningen Zuivert te vieren komt er een speciale preview mogelijkheid voor de pers.

Uitnodiging voor alle Scheveningse ondernemers
Stichting Marketing Scheveningen nodigt alle Scheveningse ondernemers uit om bestaande en nieuwe initiatieven en ontwikkelingen op het gebied van wellness en sport op Scheveningen te delen. Dit kan door een mail te sturen naar persberichten@buitengewoonscheveningen.nl.

Delen