Buitengewoon
Scheveningen

The beach is always a good idea!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Scheveningen Zuivert: 365 dagen per jaar ontspannen aan zee

Vanaf nu vind je op BuitengewoonScheveningen.nl/zuivert wekelijks tips, inspiratie en leuke adresjes om te ontspannen aan zee en maandelijks nieuwe aanbiedingen.


365 dagen per jaar ontspannen aan zee
Wandelen door de duinen, hardlopen op het strand, floaten boven zee, het weekend beginnen met yoga aan zee of een heerlijke massage. Scheveningen is een badplaats waar je het hele jaar door heerlijk kunt ontspannen en opladen.

Met de nieuwe wellness faciliteiten van het Amrâth Kurhaus en het Floatcenter op de Pier heeft Scheveningen er in korte tijd zelfs twee toonaangevende wellness locaties bij gekregen.Binnenkort weer Kuren in het Kurhaus
In het Kurhaus wordt op dit moment nog hard gewerkt aan de nieuwe wellness faciliteiten. Medio oktober openen de wellness faciliteiten voor de gasten van het Amrâth Kurhaus. Om de lancering van Scheveningen Zuivert te vieren komt er een speciale preview mogelijkheid voor de pers.

Uitnodiging voor alle Scheveningse ondernemers
Stichting Marketing Scheveningen nodigt alle Scheveningse ondernemers uit om bestaande en nieuwe initiatieven en ontwikkelingen op het gebied van wellness en sport op Scheveningen te delen. Dit kan door een mail te sturen naar persberichten@buitengewoonscheveningen.nl.

Delen

Bekijk ook deze tips

Glow at the sea golf

Sport op Scheveningen kent vele (zee)gezichten. Je kan natuurlijk meedoen aan een bootcamp, of juist lekker wandelen door de duinen. Of wat dacht je van surfen, kiten en SUPpen? Misschien wil je liever een potje tennis spelen. Alles kan hier op Scheveningen! Maar wat ook leuk is, is om actief bezig zijn met spel te combineren. Dus deze week een speelse tip voor de liefhebber!

Lees verder

Fit in februari

​We blijven in beweging tijdens de koude dagen. En niet voor niets want ook al lijkt het ver weg, ooit gaat die bikini weer aan. En om alle lieve mooie vrouwen een steuntje in de rug te bieden, deze week een tip om nog lekkerder in je vel te zitten met een knipoog naar de zomer.

Lees verder

Schoonheid die je raakt

Een paar weken geleden kon je al lezen over de hemelse wereld van La Caldera. Het schoonheidssalon waar zij mee zijn samengesmolten heeft een magische aanraking. De behandelingen in dit salon worden met liefde en aandacht samengesteld en per persoon steeds opnieuw afgestemd. Wij gingen langs en mochten even genieten van deze zen ervaring die niet alleen je huid, maar ook je zintuigen raakt en stimuleert!

Lees verder