Buitengewoon
Scheveningen

Voeten in het zand

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Schilderen op Scheveningen

18 februari 2019 - Scheveningen is schilderachtig mooi en dus kan je hier veel inspiratie op doen als je graag kunst wilt maken. Eind februari kun je die inspiratie omzetten in verf op een doek. Samen met ArtNight ga je geheel in stijl (en een leuk thema) een avond vol kunst tegemoet. Kijk mee en ga ook schilderen aan zee!

Een avond vol kunst

Dompel je op woensdag 27 februari onder in de wereld van Frida Kahlo. Van 19:00 tot 21:00 vindt in hartje Scheveningen de Bohemian Frida Kahlo ArtNight plaats.

Je kunt tijdens de ArtNight je eigen kunstwerk maken onder begeleiding van een lokale ArtNight artiest. Dus wel of geen kennis van het schilderen? Deze talentvolle artiest laat je zien hoe het allemaal moet.

Neem je vrienden mee, kom alleen of ga op een ArtNight-date. Creatief bezig zijn en nieuwe mensen ontmoeten staan centraal. Verder ga je niet alleen weg met je eigen kunstwerk, maar ook met een goed humeur en fantastische herinneringen!

Meer informatie

Je hebt geen schilder kennis nodig en voor alle materialen wordt gezorgd, zodat je eenvoudig kunt genieten van jouw ArtNight. Drankjes en eten zijn beschikbaar op de locatie tegen de gebruikelijke prijzen.

Koop nu je ticket, want de plaatsen zijn beperkt. Tickets kunnen alleen online worden geboekt.Delen

Bekijk ook deze tips

Sappige tip

Er is een nieuwe hotspot op Scheveningen waar de vitamines vloeien. Op de Frederik Hendriklaan is sinds kort de sapbar Joe and the Juice geopend. Verse sappen en heerlijke happen staan er op het menu. Deze gezonde tip helpt je de laatste loodjes van de winter wel door.

Lees verder

Zadkine aan Zee

Geef je ogen de kost in museum Beelden aan Zee aan de boulevard. Want vanaf deze week kan je de tentoonstelling met de beelden van Ossip Zadkine bewonderen. Deze buitengewone kunstenaar laat in zijn werk de band tussen mens en natuur zien. Dompel je onder in deze prachtige tentoonstelling aan zee!

Lees verder

Het grote kleine feestoverzicht

Iedereen houdt van een feestje en je weet vast wel dat de leukste feestjes in Scheveningen zijn! Dus bij deze voor jullie een mini kalender voor dit weekend. Kom van die bank af, herst smerfst, je hebt de hele winter nog voor netflix, danspak aan en gaan!

Lees verder