Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Schilderen op Scheveningen

18 februari 2019 - Scheveningen is schilderachtig mooi en dus kan je hier veel inspiratie op doen als je graag kunst wilt maken. Eind februari kun je die inspiratie omzetten in verf op een doek. Samen met ArtNight ga je geheel in stijl (en een leuk thema) een avond vol kunst tegemoet. Kijk mee en ga ook schilderen aan zee!

Een avond vol kunst

Dompel je op woensdag 27 februari onder in de wereld van Frida Kahlo. Van 19:00 tot 21:00 vindt in hartje Scheveningen de Bohemian Frida Kahlo ArtNight plaats.

Je kunt tijdens de ArtNight je eigen kunstwerk maken onder begeleiding van een lokale ArtNight artiest. Dus wel of geen kennis van het schilderen? Deze talentvolle artiest laat je zien hoe het allemaal moet.

Neem je vrienden mee, kom alleen of ga op een ArtNight-date. Creatief bezig zijn en nieuwe mensen ontmoeten staan centraal. Verder ga je niet alleen weg met je eigen kunstwerk, maar ook met een goed humeur en fantastische herinneringen!

Meer informatie

Je hebt geen schilder kennis nodig en voor alle materialen wordt gezorgd, zodat je eenvoudig kunt genieten van jouw ArtNight. Drankjes en eten zijn beschikbaar op de locatie tegen de gebruikelijke prijzen.

Koop nu je ticket, want de plaatsen zijn beperkt. Tickets kunnen alleen online worden geboekt.Delen

Bekijk ook deze tips

Scheveningse herfstbock

De prijswinnende Scheveninger Herfstbock maakt je herfst op het strand compleet!

Lees verder

Vliegerfestival 2019

Het is elk jaar weer een parade van indrukwekkende vliegers. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is een vlieger van. Benieuwd? Ga dan vooral even kijken bij het Internationaal Vliegerfestival op 28 en 29 september, dat is namelijk helemaal gratis!

Lees verder

Loop harder dan je hebben kan

Hardlopen, je vindt het leuk of je hebt er een hekel aan. Dus als je er een hekel aan hebt, ik zou zeggen klik even op wat andere leuke artikelen maar deze is even voor de fanatiekelingen onder ons! Een hart onder de riem voor alle mensen die door weer en wind toch dat pakkie aantrekken om de benen te strekken. Voor die mensen wat tips en een route door Scheveningen zodat je harder kan lopen dan je hebben kan.

Lees verder