Buitengewoon
Scheveningen

Vier het voorjaar!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Schilderen op Scheveningen

18 februari 2019 - Scheveningen is schilderachtig mooi en dus kan je hier veel inspiratie op doen als je graag kunst wilt maken. Eind februari kun je die inspiratie omzetten in verf op een doek. Samen met ArtNight ga je geheel in stijl (en een leuk thema) een avond vol kunst tegemoet. Kijk mee en ga ook schilderen aan zee!

Een avond vol kunst

Dompel je op woensdag 27 februari onder in de wereld van Frida Kahlo. Van 19:00 tot 21:00 vindt in hartje Scheveningen de Bohemian Frida Kahlo ArtNight plaats.

Je kunt tijdens de ArtNight je eigen kunstwerk maken onder begeleiding van een lokale ArtNight artiest. Dus wel of geen kennis van het schilderen? Deze talentvolle artiest laat je zien hoe het allemaal moet.

Neem je vrienden mee, kom alleen of ga op een ArtNight-date. Creatief bezig zijn en nieuwe mensen ontmoeten staan centraal. Verder ga je niet alleen weg met je eigen kunstwerk, maar ook met een goed humeur en fantastische herinneringen!

Meer informatie

Je hebt geen schilder kennis nodig en voor alle materialen wordt gezorgd, zodat je eenvoudig kunt genieten van jouw ArtNight. Drankjes en eten zijn beschikbaar op de locatie tegen de gebruikelijke prijzen.

Koop nu je ticket, want de plaatsen zijn beperkt. Tickets kunnen alleen online worden geboekt.Delen

Bekijk ook deze tips

Skin food actie

De koude lucht waait over Scheveningen en hierdoor kan je huid (en de rest van je lichaam) wel wat extra aandacht gebruiken. Een gezichtsbehandeling, een heerlijke crème, een hot-stone massage. Dat klinkt goed toch? De nieuwe City Spa, die sinds vorige week open is, in de Aert van der Goesstraat laat je stralen! En met deze buitengewone lezersaanbieding kom jij de winter wel door...

Lees verder

Kerstvakantie aan de kust

De kerstvakantie nog leuker maken? Dat kan zeker aan de kust. Wij nemen je mee op een knusse tocht door de agenda van Scheveningen. De leukste activiteiten, plekken en events; aan alles is gedacht. Zo wordt dit een kerst en vakantie om nooit te vergeten! Dus pak een warme choco met slagroom en lees even mee.

Lees verder

Tennis op het strand

Tennis op het strand oftewel Beachtennis in januari. Brrr horen we je denken. Dat dacht Lindobeach ook, dus daarom hebben zij een heerlijke zaal om temperatuur met zand op de vloer om in tropische sferen te sporten! Deze maand staat een Beachtennis toernooi op het menu, kom je ook?

Lees verder