Buitengewoon
Scheveningen

Vier het voorjaar!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Schilderen op Scheveningen

18 februari 2019 - Scheveningen is schilderachtig mooi en dus kan je hier veel inspiratie op doen als je graag kunst wilt maken. Eind februari kun je die inspiratie omzetten in verf op een doek. Samen met ArtNight ga je geheel in stijl (en een leuk thema) een avond vol kunst tegemoet. Kijk mee en ga ook schilderen aan zee!

Een avond vol kunst

Dompel je op woensdag 27 februari onder in de wereld van Frida Kahlo. Van 19:00 tot 21:00 vindt in hartje Scheveningen de Bohemian Frida Kahlo ArtNight plaats.

Je kunt tijdens de ArtNight je eigen kunstwerk maken onder begeleiding van een lokale ArtNight artiest. Dus wel of geen kennis van het schilderen? Deze talentvolle artiest laat je zien hoe het allemaal moet.

Neem je vrienden mee, kom alleen of ga op een ArtNight-date. Creatief bezig zijn en nieuwe mensen ontmoeten staan centraal. Verder ga je niet alleen weg met je eigen kunstwerk, maar ook met een goed humeur en fantastische herinneringen!

Meer informatie

Je hebt geen schilder kennis nodig en voor alle materialen wordt gezorgd, zodat je eenvoudig kunt genieten van jouw ArtNight. Drankjes en eten zijn beschikbaar op de locatie tegen de gebruikelijke prijzen.

Koop nu je ticket, want de plaatsen zijn beperkt. Tickets kunnen alleen online worden geboekt.Delen

Bekijk ook deze tips

Duik in het diepe

De grootste Nieuwjaarsduik van Nederland vindt plaats in Scheveningen! Start het nieuwe jaar fris met een duik in de Noordzee. Ter hoogte van De Pier en het Kurhaus vindt dit spektakel plaats. Ook als je geen duik wilt nemen is het een perfect dagje uit in de stad aan zee, want het is en blijft een prachtig schouwspel met al die bibberende mensen.

Lees verder

De Snoeshaen van de Keizerstraat

Er waait weer een frisse wind door de Keizerstraat in Scheveningen. Naast alle marktjes die er georganiseerd werden afgelopen zomer, zijn er ook aardig wat leuke tentjes bijgekomen de laatste tijd! Afgelopen vrijdag was de meer dan succesvolle opening van De Snoeshaen. De naam zegt het al: een eigenzinnige en originele bar bistro & gintoneria.

Lees verder

Nieuwe strandtenten

Alle strandtenten staan weer en daar hebben we afgelopen maand ook meer dan veel van kunnen genieten! En de komende tijd blijft het nog mooi weer dus wij dachten dat het wel tijd is voor een frisse wind door de tips heen te laten waaien. Tijd voor iets nieuws! En daar horen deze strandtenten zeker bij.

Lees verder