Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Schollenpop 2019

18 juli 2019 - Het strand swingt weer de pan uit begin augustus op Scheveningen! Met een van de leukste popfestivals dit seizoen ben je verzekerd van een leuke avond uit aan zee. Dus zet deze in je agenda, zodat je hem niet mist.

Even voorstellen

Schollenpop is een popfestival op het Zuiderstrand te Scheveningen dat jaarlijks plaatsvindt in de maand augustus.

Opgezet als een strandfeestje voor een paar vrienden in 1997 is Schollenpop uitgegroeid tot een festival van formaat, tot ver over de landsgrenzen bekend. De organisatie is nog steeds in handen van 6 vrienden, die één gezamenlijke hobby hebben: Schollenpop!

Swingen aan zee

En op zaterdag 3 augustus vindt alweer de 23e editie van dit festijn plaats. Schollenpop is één van de gezelligste zomerfestival van de Haagse regio.

Het Zuiderstrand van Scheveningen wordt omgetoverd tot een prachtig poppodium waar je kan genieten van lokale bands en grote namen. We zien je vanaf het middaguur of bij de zonsondergang!
Delen