Buitengewoon
Scheveningen

Herfst aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Schoon strand

11 maart 2018 - Iedereen komt graag genieten van het strand en de duinen op Scheveningen. Daarom is het zo belangrijk dat we ook goed zorgen voor dit mooie stukje natuur aan zee. Trashure Hunt organiseert daarom vaak gezellige activiteiten in het kader van een schoon strand. Kom je ook meehelpen?

Een beter milieu

Iedereen is welkom. Het doel is een mentaliteitsverandering te bewerkstelligen. Mensen leren met de actie dat ze zelf milieuproblemen kunnen aanpakken.

Door te laten zien dat het afval nooit in de natuur terecht had mogen komen, wordt het probleem van zwerfafval grondiger aangepakt.

Ook leer je zelf creatief het afval te hergebruiken. Een beter milieu begint bij jezelf!Trashure Hunt

De spelregels zijn simpel: TrashUre Hunters zijn de piraten, de schatzoekers en alles wat niet in de natuur hoort zijn de schatten.

Met de TrashUre Hunt methode wordt duidelijk bewezen dat opruimen en plezier samen kunnen gaan.

De deelnemers leren spelenderwijs wat in de natuur thuis hoort, en dat het schoon moet zijn, dat spullen kunstwerken kunnen zijn en hergebruikt kunnen worden.

Alles in het leven begint met opruimen. Kom mee genieten van de buitenlucht, de gezelligheid, en beteken gelijk iets voor de natuur en de wereld!

Meer info

Wanneer: zaterdag 16 maart
Voor wie: alle leeftijden
Hoe laat: inloop vanaf 12.30 uur, programma van 13.00 – 15.00 uur
Waar: start bij het vissersvrouwtje op de boulevard.

Dit keer organiseert Trashure Hunt dit event samen met Het Oranje Fonds. Die organiseert elk jaar samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.


Delen

Bekijk ook deze tips

Een pittoreske plaats

Kleine vissershuisjes, smalle straatjes, en bakstenen straten; Scheveningen straalt een pittoreske sfeer uit. Natuurlijk staat de badplaats ook bekend om de grandeur van het Kurhaus, de boulevard en de uitgestrekte natuur aan zee, maar vandaag richten wij ons op de knusse kant van Scheveningen, en geven wij jullie de tips om die op te zoeken.

Lees verder

In de aanbieding: gezonde voeten!

Je kon afgelopen weekend al lezen over Linde en haar Natuurlijk Gezond praktijk. En je kan het misschien al raden, dat onze tweede lezers aanbieding voor de maand april daar mee te maken heeft! Hoe leuk is dat? Dus doe jezelf en je voeten een plezier, en lees even mee.

Lees verder

De schaar erin in Scheveningen

Misschien ben je er al eens langsgefietst, of gelopen, maar misschien heb je ook geen idee dat het er zit. Het gaat over de nieuwste kappers aanwinst in Scheveningen: Butcher! Dus mocht je nog zin hebben in een kort pittig kapsel, een nieuw kleurtje, een leuke kerstcoupe of gewoon even bijknippen? Dit is je nieuwe hotspot!

Lees verder