Buitengewoon
Scheveningen

Vier het voorjaar!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Schoon strand

11 maart 2018 - Iedereen komt graag genieten van het strand en de duinen op Scheveningen. Daarom is het zo belangrijk dat we ook goed zorgen voor dit mooie stukje natuur aan zee. Trashure Hunt organiseert daarom vaak gezellige activiteiten in het kader van een schoon strand. Kom je ook meehelpen?

Een beter milieu

Iedereen is welkom. Het doel is een mentaliteitsverandering te bewerkstelligen. Mensen leren met de actie dat ze zelf milieuproblemen kunnen aanpakken.

Door te laten zien dat het afval nooit in de natuur terecht had mogen komen, wordt het probleem van zwerfafval grondiger aangepakt.

Ook leer je zelf creatief het afval te hergebruiken. Een beter milieu begint bij jezelf!Trashure Hunt

De spelregels zijn simpel: TrashUre Hunters zijn de piraten, de schatzoekers en alles wat niet in de natuur hoort zijn de schatten.

Met de TrashUre Hunt methode wordt duidelijk bewezen dat opruimen en plezier samen kunnen gaan.

De deelnemers leren spelenderwijs wat in de natuur thuis hoort, en dat het schoon moet zijn, dat spullen kunstwerken kunnen zijn en hergebruikt kunnen worden.

Alles in het leven begint met opruimen. Kom mee genieten van de buitenlucht, de gezelligheid, en beteken gelijk iets voor de natuur en de wereld!

Meer info

Wanneer: zaterdag 16 maart
Voor wie: alle leeftijden
Hoe laat: inloop vanaf 12.30 uur, programma van 13.00 – 15.00 uur
Waar: start bij het vissersvrouwtje op de boulevard.

Dit keer organiseert Trashure Hunt dit event samen met Het Oranje Fonds. Die organiseert elk jaar samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.


Delen

Bekijk ook deze tips

Een buitengewoon begin

We hebben het al over goede voornemens gehad met jullie. Hoe dit jaar zo gezond en sportief door kan komen. Maar aangezien balans erg belangrijk is, moeten we ook proosten op de goede voornemens. Daarom hebben wij de leukste borrels voor je op een rijtje gezet, zodat je deze maand ook kan klinken met elkaar op een gezond en fit 2018!

Lees verder

​Slapen boven de Noordzee

Stel je eens voor, je stapt tussen de kraakheldere lakens van je bed, doet je gordijnen open en ziet…alleen maar zee. Nou ja ok, en een prachtig strand, misschien de vuurtoren en havenhoofd, of het Kurhaus. Misschien geniet jij binnenkort wel van een goudroze zonsopkomst op een van de spannendste hotel locaties van Nederland: de Pier! Ja 365 dagen ontspannen aan zee was nog nooit zo bijzonder.

Lees verder

Fruitige massage

De lente is weer begonnen, dat betekent dat het al bijna badpakken tijd is! Dus om onze lezers fit en fruitig te houden hebben we weer een leuke 'Scheveningen Zuivert' aanbieding voor jullie. Samen met Saijai Wellness wordt de maand april een ontspannen tijd. Leun even achterover en sluit niet je ogen, anders kan je niet lezen, dat kan je beter voor een massage bewaren...

Lees verder