Buitengewoon
Scheveningen

Voeten in het zand

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Schoon strand

11 maart 2018 - Iedereen komt graag genieten van het strand en de duinen op Scheveningen. Daarom is het zo belangrijk dat we ook goed zorgen voor dit mooie stukje natuur aan zee. Trashure Hunt organiseert daarom vaak gezellige activiteiten in het kader van een schoon strand. Kom je ook meehelpen?

Een beter milieu

Iedereen is welkom. Het doel is een mentaliteitsverandering te bewerkstelligen. Mensen leren met de actie dat ze zelf milieuproblemen kunnen aanpakken.

Door te laten zien dat het afval nooit in de natuur terecht had mogen komen, wordt het probleem van zwerfafval grondiger aangepakt.

Ook leer je zelf creatief het afval te hergebruiken. Een beter milieu begint bij jezelf!Trashure Hunt

De spelregels zijn simpel: TrashUre Hunters zijn de piraten, de schatzoekers en alles wat niet in de natuur hoort zijn de schatten.

Met de TrashUre Hunt methode wordt duidelijk bewezen dat opruimen en plezier samen kunnen gaan.

De deelnemers leren spelenderwijs wat in de natuur thuis hoort, en dat het schoon moet zijn, dat spullen kunstwerken kunnen zijn en hergebruikt kunnen worden.

Alles in het leven begint met opruimen. Kom mee genieten van de buitenlucht, de gezelligheid, en beteken gelijk iets voor de natuur en de wereld!

Meer info

Wanneer: zaterdag 16 maart
Voor wie: alle leeftijden
Hoe laat: inloop vanaf 12.30 uur, programma van 13.00 – 15.00 uur
Waar: start bij het vissersvrouwtje op de boulevard.

Dit keer organiseert Trashure Hunt dit event samen met Het Oranje Fonds. Die organiseert elk jaar samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.


Delen

Bekijk ook deze tips

De leukste zomerbaan op Scheveningen!

De leukste vakantiebaan vind je natuurlijk op Scheveningen, wij zijn namelijk op zoek naar versterking! Buitengewoon Scheveningen (BS) is op zoek naar een Junior Account Manager (JAM) voor 2 dagen per week op flexibele basis. Als Junior Account Manager geef je samen met de redactie invulling aan de (online) campagnes die Buitengewoon Scheveningen organiseert. Binnen de verschillende campagnes op het gebied van wellness & ontspanning en de zakelijke markt zorg je voor activatie van relevante stakeholders en ondernemers op Scheveningen.

Lees verder

Your ready office by the sea

Scheveningen is een fijne freelance werkplek rijker! En dat is fijn, want aan zee kunnen die er nooit genoeg zijn! Op Kantoor ontmoet je professionals in een inspirerende omgeving aan zee, met glasvezel internet, gratis goede koffie & thee, biologisch fruit en altijd 10% korting op het huren van een vergaderruimte.

Lees verder

Een groen begin

Rustig wakker worden tussen de bomen van het Westbroekpark. Je lichaam strekken, je spieren langzaam warmdraaien voor de dag. Een heerlijk huisgemaakt ontbijt, met verse gezonde producten uit eigen tuin. Dit kan in de maand september elke woensdag bij Green in het park!

Lees verder