Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Schoon strand

11 maart 2018 - Iedereen komt graag genieten van het strand en de duinen op Scheveningen. Daarom is het zo belangrijk dat we ook goed zorgen voor dit mooie stukje natuur aan zee. Trashure Hunt organiseert daarom vaak gezellige activiteiten in het kader van een schoon strand. Kom je ook meehelpen?

Een beter milieu

Iedereen is welkom. Het doel is een mentaliteitsverandering te bewerkstelligen. Mensen leren met de actie dat ze zelf milieuproblemen kunnen aanpakken.

Door te laten zien dat het afval nooit in de natuur terecht had mogen komen, wordt het probleem van zwerfafval grondiger aangepakt.

Ook leer je zelf creatief het afval te hergebruiken. Een beter milieu begint bij jezelf!Trashure Hunt

De spelregels zijn simpel: TrashUre Hunters zijn de piraten, de schatzoekers en alles wat niet in de natuur hoort zijn de schatten.

Met de TrashUre Hunt methode wordt duidelijk bewezen dat opruimen en plezier samen kunnen gaan.

De deelnemers leren spelenderwijs wat in de natuur thuis hoort, en dat het schoon moet zijn, dat spullen kunstwerken kunnen zijn en hergebruikt kunnen worden.

Alles in het leven begint met opruimen. Kom mee genieten van de buitenlucht, de gezelligheid, en beteken gelijk iets voor de natuur en de wereld!

Meer info

Wanneer: zaterdag 16 maart
Voor wie: alle leeftijden
Hoe laat: inloop vanaf 12.30 uur, programma van 13.00 – 15.00 uur
Waar: start bij het vissersvrouwtje op de boulevard.

Dit keer organiseert Trashure Hunt dit event samen met Het Oranje Fonds. Die organiseert elk jaar samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.


Delen

Bekijk ook deze tips

The Hague Street Jam

Kom dit weekend genieten van schilderen op Scheveningen onder het genot van zon, zee en muziek. De beste street art artiesten komen dit weekend in actie en halen al hun kunstzinnigheid uit de kast. Combineer je bezoekje aan zee met een wandeling langs de boulevard of vang de laatste zonnestralen op bij een van de strandtenten (ze staan er nog maar even!).

Lees verder

​Buitengewoon broodje

Een tijdje geleden kon je al lezen over de befaamde club Zo, beter bekend als sushi op een broodje. Maar jongens we hebben nu toch een broodje ontdekt, toch ook wel echt een aanrader. Dit leuke Italiaanse zaakje is al eerder op de buitengewone radar verschenen, maar we lichten natuurlijk graag nog meer toe. O en een kleine tip: Niet verder lezen als je maag al aan het rammelen is.

Lees verder

Skaten aan zee

Een nieuwtje waar je sporthart van gaat kloppen? Die vind je natuurlijk hier! De gemeente heeft Scheveningen een tijdje geleden al getrakteerd op een unieke plek om buiten te sporten aan het strand. En die is vorige week nog groter geworden...

Lees verder