Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Schoonheid die je raakt

Een paar weken geleden kon je al lezen over de hemelse wereld van La Caldera. Het schoonheidssalon waar ze mee is samengesmolten heeft een magische aanraking. De behandelingen in dit salon worden met liefde en aandacht samengesteld en per persoon steeds opnieuw afgestemd. Wij gingen langs en mochten even genieten van deze zen ervaring die niet alleen je huid, maar ook je zintuigen raakt en stimuleert!

Japanse rituelen

De schoonheidsbehandelingen, of eigenlijk kan ik het beter de schoonheidsbelevingen noemen, worden met producten van Utsukusy gedaan. Deze heerlijke producten ruiken en voelen niet alleen lekker, ook zijn ze met natuurlijke ingrediënten gemaakt. Daarnaast zijn de producten ecovriendelijk en uitgebreid (dierproefvrij) wetenschappelijk getest. Utsukusy combineert traditionele Japanse schoonheidsrituelen en therapieën met de nieuwste cosmetische technologieën. Zo creëren ze telkens weer innovatieve schoonheidsproducten van de hoogste kwaliteit. En het fijne is dat er niks in de salon op elektriciteit werkt waardoor en geen straling van apparaten is.Het leuke aan de ervaring is ook dat je niet hoeft te kiezen uit veel behandelingen, het staat je natuurlijk wel vrij om te kiezen, maar je kan gewoon gaan liggen. Ellen (de schoonheidsspecialiste) heeft namelijk de gave om gelijk de goede behandeling voor je uit te kiezen, die echt bij je past. Haar sterke intuïtie voelt goed aan waar je huid, je lichaam een geest behoefte aan hebben. Tijdens en voor de behandeling hoef je niet na te denken over wat je moet doen en of je wel de juiste producten op je huid krijgt, je bent in goede handen.

Het raakt je

Ellen laat haar handen door haar intuïtie sturen, de hele behandeling door masseert ze producten niet alleen op je gezicht in, maar luistert ze waar aanraking nodig is. Waar is ruimte, lucht en ontspanning nodig? Spanning in je nek, dan krijg je daar de massage en juiste kruiden olie om verlichting te bieden. Misschien heb je last van futloze delen in je lichaam? Daar wordt energie juist losgemaakt. Het voelt tijdens de behandeling, alsof de energiewegen in je lichaam weer uit de file komen; het stroomt weer door. Misschien een gekke beschrijving, maar ga zelf eens kijken wat het met jouw lichaam doet. Ook al heb je niet een direct voelbare spanning ergens zitten, het kan best zijn dat je niet meer goed in contact staat met je eigen lijf. En dat pas weer gaat voelen als er iets losgemaakt wordt. Ja wat een schoonheidsbehandeling al niet met je kan doen.

Stralen en gloeien

Wat zo bijzonder is, is de reactie van de Utsukusy behandeling op je huid en lichaam. De huid is het grootste orgaan van je lichaam en het is heel belangrijk om daar zorgvuldig mee om te gaan. De zachte helende aanrakingen stimuleren een heerlijke gloeiende huid. En de prachtige producten laten haar stralen. Het lijkt na de behandeling wel of er een grauwige laag van de huid is gehaald en de structuur is verbeterd. Zoals Ellen zegt: “De pixels zijn een beetje meer geworden”. De kwaliteit van je huid is zeker een stuk verbeterd, volgens Ellen herkent ze ook een ‘Utsukusy huid’. Dus wat kan je dan anders dan even in je buidel tasten op dat moment, want ja het resultaat spreekt voor zich. Een stralende huid, ontspannen lichaam vol energie, bij Utsukusy krijg je een ervaring die je raakt!

p.s. Lieve lezers, mochten jullie nu denken: "Ja leuk en aardig, maar de december maanden zijn al zo duur, dus maak ons niet lekker?" Dan hebben wij in december een leuke verrassing voor jullie, dus houdt Scheveningen Zuivert of onze Facebook in de gaten!

Delen