Buitengewoon
Scheveningen

Voeten in het zand

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Shoppen aan zee

19 juni 2018 - Kom ook winkelen in de bruisende binnenstad! Combineer je dagje uit in de stad aan zee met een heerlijke strandwandeling en een avond shoppen op de ShoppingNight Den Haag. Niet alleen kan je ontspannen, ook kun je een mooie outfit scoren. En als kers op de taart is er diezelfde dag Parkpop, kortom de stad aan zee heeft alles wat je nodig hebt om een perfecte dag te beleven.

Even voorstellen

Dit jaar is het eindelijk zover: ShoppingNight Den Haag en Parkpop Downtown vallen op dezelfde dag! Op vrijdag 28 juni zal het grootste shoppingevenement van Nederland daardoor volledig in het teken staan van muziek.

Een logische keuze want de Hofstad is tenslotte een echte muziek-én winkelstad. In samenwerking met de organisatie van Parkpop Downtown kan je op vrijdag 28 juni van 17.00 tot 00.00 uur winkelen tijdens ShoppingNight Den Haag; Uptown Funk.

Daarnaast kun je genieten van speciale optredens, lekker eten, proeverijen en aantrekkelijke ShoppingNight acties en kortingen.

Ook dit jaar maak je weer kans op te gekke prijzen van de verschillende Haagse ondernemers! Fashionarrangementen, cadeaubonnen, goed gevulde goodiebags en funky prijzenpakketten: het aanbod is enorm.

Wil je niets missen, houd dan de website en Facebook goed in de gaten voor alle aanbiedingen, extra’s, het volledige programma en mooie prijzen. En noteer vrijdag 28 juni alvast in je agenda...

Winkels en strand

Met tram 1 of 9 ben je zo vanuit het centrum bij de zee, dus misschien is het leuk om die dag eerst op het strand door te brengen.

Ga lekker wandelen over het strand en plof daarna neer bij een van de strandtenten. Of misschien wil je liever het water op en neem je een surfles. Er is in de badplaats voor ieder wat wils dus we zien je op de ShoppingNight in de stad aan zee!Delen

Bekijk ook deze tips

Fit op Scheveningen

Hey pssst jij daar, ja jij! Weet je nog ons artikel over skaten aan zee? Of misschien het nieuwtje dat er een fitpark is aangelegd? Je bent er nog niet geweest? Of misschien al wel...In ieder geval hier een paar tips hoe je de toestellen kan gebruiken en een beetje motivatie. Hop hop hop in de beentjes dus!

Lees verder

Pilates pas

Vaak loop je ergens langs op Scheveningen, en denk je: "Daar moet ik ook eens naar toe". Dit hadden wij met The Pilates Studio in de Keizerstraat. Zo gezegd, zo gedaan. We zijn er niet alleen naar binnengegaan, we hebben ook een ontzettend leuke actie geregeld voor alle lezers om de decembermaand flexibel door te komen. The Pilates Studio zorgt dat jij weer helemaal vitaal het nieuwe jaar in kan met korting!

Lees verder

Schoonheid die je raakt

Een paar weken geleden kon je al lezen over de hemelse wereld van La Caldera. Het schoonheidssalon waar zij mee zijn samengesmolten heeft een magische aanraking. De behandelingen in dit salon worden met liefde en aandacht samengesteld en per persoon steeds opnieuw afgestemd. Wij gingen langs en mochten even genieten van deze zen ervaring die niet alleen je huid, maar ook je zintuigen raakt en stimuleert!

Lees verder