Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Shoppen aan zee

19 juni 2018 - Kom ook winkelen in de bruisende binnenstad! Combineer je dagje uit in de stad aan zee met een heerlijke strandwandeling en een avond shoppen op de ShoppingNight Den Haag. Niet alleen kan je ontspannen, ook kun je een mooie outfit scoren. En als kers op de taart is er diezelfde dag Parkpop, kortom de stad aan zee heeft alles wat je nodig hebt om een perfecte dag te beleven.

Even voorstellen

Dit jaar is het eindelijk zover: ShoppingNight Den Haag en Parkpop Downtown vallen op dezelfde dag! Op vrijdag 28 juni zal het grootste shoppingevenement van Nederland daardoor volledig in het teken staan van muziek.

Een logische keuze want de Hofstad is tenslotte een echte muziek-én winkelstad. In samenwerking met de organisatie van Parkpop Downtown kan je op vrijdag 28 juni van 17.00 tot 00.00 uur winkelen tijdens ShoppingNight Den Haag; Uptown Funk.

Daarnaast kun je genieten van speciale optredens, lekker eten, proeverijen en aantrekkelijke ShoppingNight acties en kortingen.

Ook dit jaar maak je weer kans op te gekke prijzen van de verschillende Haagse ondernemers! Fashionarrangementen, cadeaubonnen, goed gevulde goodiebags en funky prijzenpakketten: het aanbod is enorm.

Wil je niets missen, houd dan de website en Facebook goed in de gaten voor alle aanbiedingen, extra’s, het volledige programma en mooie prijzen. En noteer vrijdag 28 juni alvast in je agenda...

Winkels en strand

Met tram 1 of 9 ben je zo vanuit het centrum bij de zee, dus misschien is het leuk om die dag eerst op het strand door te brengen.

Ga lekker wandelen over het strand en plof daarna neer bij een van de strandtenten. Of misschien wil je liever het water op en neem je een surfles. Er is in de badplaats voor ieder wat wils dus we zien je op de ShoppingNight in de stad aan zee!Delen

Bekijk ook deze tips

Paasbrunchen aan zee

Met pasen is er veel te doen op Scheveningen. Eieren zoeken en ze op eten bijvoorbeeld. Bijna elke strandtent organiseert wel een brunch of andere leuke activiteit. Dus hop zeker even langs voor een hapje of een drankje aan het strand, want met al deze bruisende tips wordt Pasen vieren een eitje.

Lees verder

Patatje Pier

Dat sommige mensen op onze redactie friet fan, of zeg maar gerust verslaafde, zijn is geen geheim. Je hebt al in meerdere artikelen kunnen lezen dat geluk in een klein puntzakje zit. Nieuw jaar, nieuwe voornemens en het leuke is, gezond zijn betekent ook af en toe eten waar je heel veel zin in hebt! Dus ja ook die goudgele krokante pretstokjes behoren tot een lijstje ‘not so guilty pleasures’. En waar kan je die in Scheveningen het beste halen? Ach op meerdere plekken, maar deze week een overheerlijke tip met zelfgemaakte mayo en uitzicht?

Lees verder

Strandkamping

Wakker worden met een tentje op het strand en ontbijten met je voeten in het zand. Van zonsondergang tot zonsopgang genieten van zee en wind door je haren. Deze zomer kan je dit allemaal beleven aan zee. De Strandkamping heeft het kamperen op het strand nieuw leven ingeblazen!

Lees verder