Buitengewoon
Scheveningen

Herfst aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Shoppen aan zee

19 juni 2018 - Kom ook winkelen in de bruisende binnenstad! Combineer je dagje uit in de stad aan zee met een heerlijke strandwandeling en een avond shoppen op de ShoppingNight Den Haag. Niet alleen kan je ontspannen, ook kun je een mooie outfit scoren. En als kers op de taart is er diezelfde dag Parkpop, kortom de stad aan zee heeft alles wat je nodig hebt om een perfecte dag te beleven.

Even voorstellen

Dit jaar is het eindelijk zover: ShoppingNight Den Haag en Parkpop Downtown vallen op dezelfde dag! Op vrijdag 28 juni zal het grootste shoppingevenement van Nederland daardoor volledig in het teken staan van muziek.

Een logische keuze want de Hofstad is tenslotte een echte muziek-én winkelstad. In samenwerking met de organisatie van Parkpop Downtown kan je op vrijdag 28 juni van 17.00 tot 00.00 uur winkelen tijdens ShoppingNight Den Haag; Uptown Funk.

Daarnaast kun je genieten van speciale optredens, lekker eten, proeverijen en aantrekkelijke ShoppingNight acties en kortingen.

Ook dit jaar maak je weer kans op te gekke prijzen van de verschillende Haagse ondernemers! Fashionarrangementen, cadeaubonnen, goed gevulde goodiebags en funky prijzenpakketten: het aanbod is enorm.

Wil je niets missen, houd dan de website en Facebook goed in de gaten voor alle aanbiedingen, extra’s, het volledige programma en mooie prijzen. En noteer vrijdag 28 juni alvast in je agenda...

Winkels en strand

Met tram 1 of 9 ben je zo vanuit het centrum bij de zee, dus misschien is het leuk om die dag eerst op het strand door te brengen.

Ga lekker wandelen over het strand en plof daarna neer bij een van de strandtenten. Of misschien wil je liever het water op en neem je een surfles. Er is in de badplaats voor ieder wat wils dus we zien je op de ShoppingNight in de stad aan zee!



Delen

Bekijk ook deze tips

​Wijzer aan zee

Lekker op de creatieve tour? Dat kan natuurlijk ook op Scheveningen. De afgelopen 25 jaar heeft Muzee Scheveningen met veel succes cursussen kunstgeschiedenis verzorgd. Op dinsdag 5 september begint er een bijzonder interessante, korte cursus: ‘Het Franse Hof en de Kastelen langs de Loire’. Waan je even onder de Franse zon aan de Noordzee.

Lees verder

Summer Challenge 2019

Het strand brandschoon houden bleek helaas ook deze zomer een grote opgave met de vele bezoekers. Gelukkig was TrasHure er om een handje te helpen. Met een eigenzinnige aanpak en veel motivatie gingen zij op pad. En aankomend weekend sluiten zij een belangrijke missie af!

Lees verder

A Night Out - Muziekexpeditie

Ontdek de pracht van de nacht op Scheveningen met A Night Out aan Zee. Buitengewoon Scheveningen en Hummingbird Music laten je zien wat de avonden op Scheveningen te bieden hebben. Dit event zal je als muziek in de oren klinken, dus ga mee op avontuur in de nacht!

Lees verder