Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Skaten aan zee

Een nieuwtje waar je sporthart van gaat kloppen? Die vind je natuurlijk hier! De gemeente heeft Scheveningen een tijdje geleden al getrakteerd op een unieke plek om buiten te sporten aan het strand. En die is vorige week nog groter geworden...

Fit aan zee

Het parkje aan de boulevard is aangelegd voor buitenfitness. Dit is een laagdrempelige, afwisselende vorm van bewegen, die met en zonder begeleiding, kan worden gedaan. In Den Haag zijn hiervoor meerdere Fitplaatsen aangelegd in de openbare ruimte. Als je op de link klikt kan je ook een pdf downloaden met allerlei oefeningen, die geschikt zijn voor de toestellen. Handig!Bovendien is buitenfitness is voor jong en oud geschikt. Supergoed, want dit maakt sporten voor iedereen toegankelijk! Dus geen smoesjes meer over een sportschool abonnement dat te duur is, of hardlopen dat saai is. Dit is namelijk allesbehalve saai aangezien het een soort apenkooi voor volwassenen is.

Skaten is zweten

En niet alleen staan er leuke toestellen, er is sinds vorige week ook een heuse skate ramp (mini ramp) bijgekomen. Die is afgelopen weekend goed ingewijd kunnen wij je verklappen. Wel een kleine tip: betreden op eigen risico, liefst niet als het regent (glad) en kinderen onder toezicht van ouders.

Aanstaande zaterdag is er vanaf 15.00 de feestelijke opening van deze nieuwe aanwinst aan zee. Dus kom snel het complete parkje bekijken en maak er vooral gebruik van, want daarvoor is het er neergezet tenslotte!

Nog een leuk nieuwtje is dat er binnenkort (hebben wij gehoord) ook een skateramp bij The Shore komt te staan, een paar deuren verder op. En dat je vanaf dit weekend daar misschien al pannenkoekjes kan eten. Of eet je na een zweetsessie liever een kippetje van het spit bij Hart Beach? Mag ook hoor! En anders is het terras van Fonk nog wel open, of wat dacht je van Aloha? Haring happen bij het Haringhuisje of Simonis misschien? Ach het is veel te goed toeven hier op Scheveningen...

Waar je moet zijn? Tussen Fonk en Hart Beach aan de Strandweg 3B. Elke dag open, en gratis niet te vergeten! Gemeente Den Haag bedankt en mensen: enjoy!


Delen

Bekijk ook deze tips

Fit op Scheveningen

Hey pssst jij daar, ja jij! Weet je nog ons artikel over skaten aan zee? Of misschien het nieuwtje dat er een fitpark is aangelegd? Je bent er nog niet geweest? Of misschien al wel...In ieder geval hier een paar tips hoe je de toestellen kan gebruiken en een beetje motivatie. Hop hop hop in de beentjes dus!

Lees verder

Een wandeling langs de wand

Misschien is het je al opgevallen; de kleurrijke wand aan de rechterkant van De Pier. Een prachtige muur vol kunst aan zee in het kader van 200 jaar Scheveningen. Hoog tijd dus voor een heerlijke strandwandeling, om dit schilderachtige stukje Scheveningen te ontdekken!

Lees verder

Wintervuurwerk 2019

Scheveningen is in de wintermaanden weer het decor van kleurrijke vuurwerkshows. In december wordt gedurende meerdere weekenden wintervuurwerk afgeschoten rond De Pier in Scheveningen. De gratis shows zijn goed te zien vanaf de boulevard en het strand. Niet alleen is het wintervuurwerk een prachtig spektakel om te zien; ook worden er in de Haagse badplaats tijdens de winter voor jong en oud diverse leuke activiteiten georganiseerd. Een perfecte aanleiding om een dagje uit te waaien aan zee!​

Lees verder