Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Slaapmassage

22 januari 2020 - Zeker in de koude wintermaanden heeft je lichaam wat extra verwennerij en ontspanning nodig. Met de pro sleep massage van Room for Beauty, duik je in een wereld van diepe ontspanning zodat je heerlijk kan slapen en toch warmpjes de winter door kan komen.

Ontspannen aan zee

Als je binnenkomt bij Room for Beauty aan de Stevinstraat, komen de heerlijke geuren je al tegemoet.

Er zijn vele bijzondere behandelingen die je hier kan ondergaan, maar de aanrader van ons is toch wel de pro sleep massage.

De focus bij deze massage ligt op wat je voelt en op de geur. De geur is de huisgeur van [comfort zone] (de producten waar Room for Beauty exclusief mee werkt) die werkt op het stukje in je hersenen waar je ontspanning uit kan halen. Die is daarop ontworpen, waardoor de behandeling gelijk aanslaat, ook als je gehaast de behandeling binnenloopt.Buitengewone massage

Verwacht dus geen standaard massage, of pijnlijk gekneed zodat de knopen uit je spieren worden gehaald.

Wat kan je dan wel verwachten? Je wordt met kwasten en heerlijke olie over je huid gestreken zodat je je hoofd leeg kan maken.

Het klinkt misschien anders dan je gewend bent van een massage, maar geloof ons: je raakt in een volledige staat van diepe ontspanning bij de pro sleep massage van Room for Beauty! En je slaapt daarna ook echt als een roos in de avond, zonder dat je overdag een suf gevoel krijgt na de behandeling.

Room for Beauty

Zoals gezegd, werkt Room for Beauty uitsluitend met producten van [comfort zone], de massage wordt uitgevoerd met olie uit hun Tranquility lijn.

De blend van aromatische oliën van cederhout, zoete sinaasappel en jojobaolie is zorgvuldig ontwikkeld om diepe ontspanning en een hernieuwde harmonie te realiseren gedurende de dag of voor het slapengaan. Het verlicht spanning en draagt bij aan rust.

Je kan het ook puur aanbrengen, een paar druppels op de polsen, hals of achter de oren als alternatief voor parfum. Een heerlijke olie om mee naar huis te nemen dus en bijvoorbeeld een beetje op je kussen te sprenkelen of in je bad. Of meng een paar druppels met je bodylotion voor een intens aromatische ervaring.

Delen