Buitengewoon
Scheveningen

The beach is always a good idea!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Slapen en chillen aan het strand

Ben je net lekker aan het ontspannen op het strand, moet je op tijd weer richting huis. Zonde eigenlijk, want zo’n zonsondergang met een lekker drankje is toch eigenlijk wel heel fijn. Zelfs als je uit de regio komt kan het strand net te ver weg voelen. Niet getreurd! Bij Jorplace Beach Hostel in de Keizerstraat vind je precies die strandvibe die je nodig hebt voor je weekendje weg aan zee.

Natuurlijk kun je terecht in een van de vele hotels die Scheveningen rijk is. Prachtig natuurlijk. Maar zoek je een beachvibe op een locatie die meer bidet dan overnachten, dan zit je goed bij Jorplace. De hippie-achtige en relaxte sfeer passen bij de vele hostels die je vindt in exotische oorden. Huur een longboard, doe een drankje in de lounge, ga een potje poulen of geniet van de famous Jorplace barbecue. Zin in wat echte competitie en last van enige vorm van bewijsdrang? Doe dan mee aan de pubquiz van Jorplace, waar ze ook nog eens leuke prijzen weggeven. Denk aan een Bungyjump duo-sprong op de Pier, waardebonnen, gratis overnachtingen en muzieklessen.

Het hostel is uniek in zijn soort, want het is het enige hostel in Scheveningen. Daarnaast kun je een groepskamer huren als je met meerdere mensen op pad gaat of wanneer je een budget hebt als backpacker. Toch liever een privékamer met je lover? Kan ook! Maar nog leuker is de minivan in de tuin!

Jorplacedoet er van alles aan om haar gasten een gevoel van welkom te geven en vooral niet het slachtoffer te laten worden van verveling!Delen

Bekijk ook deze tips

Ijsbad op Scheveningen

We hadden afgelopen week nog de tip om een keer een koude duik op Scheveningen te nemen. En zoals het wel vaker gaat, duiken er ineens overal dezelfde goede ideeen op! Dus dompel je onder in deze tip. Omdat wij je een fit 2018 toewensen, besteden we vandaag nog wat aandacht aan een ijskoude gezonde beweging. Neem een duik in dit event!

Lees verder

Zen met Ramon Roelofs

Ramon Roelofs, beter bekend als Charly Lownoise, is de vestiginghouder van Zen.nl Scheveningen. In de film uit 2014 verteld Ramon over mooie, sfeervolle beelden van filmer Ferdy Vermeulen, dat zen voor hem aanvankelijk een anker was in een drukke, onoverzichtelijke wereld.

Lees verder

Zorg voor je huid

De zomer kan je huid wel een beetje extra aandacht gebruiken, dacht wij zo. Daarom hebben wij de maand augustus echt een heerlijke actie voor je! Samen met Cléophée & Nanda Huidverzorgingspraktijk heb jij een stralend zomergezicht.

Lees verder