Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Snoepen van Scheveningen

Dat het hier in Scheveningen een zoete inval is, dat is wel duidelijk (vooral als je naar onze agenda & tips kijkt). Maar hij is sinds kort nog zoeter geworden met een leuk nieuw zaakje in de buurt. Dus alle zoetekauwen opgelet, dit is een snoepje van een tip!

Het Snoep Paleisje

Als je de afgelopen tijd toevallig door de Badhuisstraat bent gelopen of gereden dan is je vast wel iets opgevallen. Misschien een zoete geur of een roze licht en bakken met...SNOEP! Is je dat niet opgevallen dan weet je het bij deze; Scheveningen is een snoepwinkel rijker. Je kunt er niet alleen snoep kopen, maar er worden ook traktaties gemaakt. Of zoek je misschien een popcornmachine voor je feest? Of wil je suikespinnen maken? Het kan allemaal in dit snoeppaleis!

Opening

We begrijpen dat je staat te trappelen, maar je zal nog even 1 dagje geduld moeten hebben. De opening is namelijk 22 maart om 14.00. Waar is dit festijn precies op de Badhuisstraat? Als je er bij wilt zijn, ga dan naar nummer 210, of je volgt gewoon de zoete geur, kan ook. Wij zitten nu al op een roze wolk van suikerspin, zo blij zijn wij met deze leuke nieuwe zoete inval.Delen

Bekijk ook deze tips

Picasso op Scheveningen

Museum Beelden aan Zee programmeert een unieke tentoonstelling over één van de belangrijkste meesters van de moderne kunst wereldwijd: Pablo Picasso (1881 – 1973).

Lees verder

Suikerzoet Scheveningen

​Alle zoetekauwen verzamelen! Wij komen weer met een tip die je het water in de mond doet lopen. Dus mocht je goede voornemen 'minder snoepen' zijn, dan ben je bij deze gewaarschuwd. De lekkerste baksels en delicatessen van onze Franse vrienden zijn na het schrijven van dit stukje, geen geheim meer.

Lees verder

Happy Hunting Ground 2019

Het Zwarte Pad staat bekend om de leukste strandtenten waar je overdag heerlijk kan loungen. Maar naast deze ontspannen zomerse sfeer kan je er ook dansen tot diep in de nacht. Duik in de verfrissende feestjes en begin dan met deze knaller: Happy Hunting Ground.

Lees verder