Buitengewoon
Scheveningen

The beach is always a good idea!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Snuisterijen

Je vast al te wachten op weer een nieuwe tip om je weer eens even richting de Keizerstraat te begeven. Gelukkig hebben wij die voor je, er komt namelijk een feestje aan! Een feestje? Ja zeker, want ons eigen echte Scheveningse 'live-Marktplaats' winkeltje bestaat op 1 februari (dat is morgen al), 1 jaar!

Wie wat waar

Je bent er vast wel eens langsgelopen, als je in Scheveningen geweest bent en anders moet je dat zeker even doen. Zo'n winkeltje waarvan je denkt: "Is het tweedehands, wat wordt er verkocht eigenlijk?". Dat is dus niet gelijk duidelijk voor mensen die het niet weten. Dan had je onze site sowieso in de gaten moeten houden, want we hebben er een jaar geleden al over geschreven.Maar voor degene die het niet weten kan Karin (mede eigenaresse) het uitleggen: “Mensen kunnen hier een plank of kast huren en er dan hun spullen neerzetten om te verkopen.” Je kunt niet zomaar binnen lopen met je spullen, maar moet eerst een afspraak maken: “Daarna maak je een lijst met je spullen. Wij maken prijslabels, jij plakt die erop en zet je spullen neer. Het is een Marktplaats, maar dan veel dichter bij en je kunt de spullen bekijken en direct meenemen.” Wat kost nou een plank? €8 per week. Voor verdere huurprijzen zie de website.

Een leuk concept dus, want erg handig om de spullen die je wilt kopen even aan te kunnen raken. En voor de verkoper geeft het iets meer zekerheid. En het is natuurlijk een perfect platform voor mensen die niet zo handig zijn met de computer.

Feest!

Nu hebben ze het afgelopen jaar enorm veel mensen kunnen en mogen helpen, en daar zijn ze erg dankbaar voor. Reden voor een feestje toch? Dus tip van ons, ga eens een kijkje nemen bij dit juweeltje in de Keizerstraat, misschien wil je zelf nog een keer iets verkopen via hun en anders kan je een leuk feestje bijwonen. Wanneer? Nou vrij snel, namelijk morgen al!

Op 1 februari is er alvast een klein feestje, maar in maart willen ze (met iets beter weer) een knaller van een feest gaan geven. Hapjes, drankjes, en leuke kortingen, dus trek je beste pak aan en gaan! Proost!

Delen

Bekijk ook deze tips

Suikerzoet Scheveningen

​Alle zoetekauwen verzamelen! Wij komen weer met een tip die je het water in de mond doet lopen. Dus mocht je goede voornemen 'minder snoepen' zijn, dan ben je bij deze gewaarschuwd. De lekkerste baksels en delicatessen van onze Franse vrienden zijn na het schrijven van dit stukje, geen geheim meer.

Lees verder

Sport en strand

Er is niks beters dan sporten aan het strand. Even wandelen of hardlopen is op zich al een feestje aan zee. Maar als je wat extra slingers op dat feestje nodig hebt, dan kan je heel goed terecht bij LIVEPT. Deze personal training studio is van alle stranden thuis! Dus om fit deze zomer in te gaan, biedt deze tip je een steuntje in de rug.

Lees verder

Mindful Running door de duinen

We hebben hier al eerder over geschreven, maar een kleine reminder. Vooral omdat het bijna zomer is, en weer in bikini mogen flaneren. Maar vooral omdat je je daarna zen voelt, je geest leeggemaakt is, en dat allemaal aan zee. Mindfulrunnen met Yogaseads dus!

Lees verder