Buitengewoon
Scheveningen

Herfst aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Spelen op het strand

31 maart 2018 - Het bruist de laatste tijd weer in de Badhuisstraat; er zijn veel nieuwe zaakjes bijgekomen. Waaronder een ontzettend leuke speelgoedwinkel. Hoog tijd dus vonden wij voor een speels overzicht waar je je ei in kwijt kan. Kom je ook (buiten)spelen aan zee?

Spele Dingen

Al zo'n 50 jaar geleden droomde Paul van der Knaap van zijn eigen speelgoedwinkel in de Badhuisstraat. Nu is het eindelijk zover! De winkel Spele Dingen is geopend!

En het motto van de Scheveninger is: “Ik verkoop vooral veel mooi speelgoed.”

Het duo Ernst en Bobby zijn zelfs bij de opening geweest! Dat zij er zijn geweest heeft een speciale reden. “Bobby is boven dit pand geboren en ik ben verderop boven de slager geboren. Wij kennen elkaar dus al een tijdje”, aldus Paul.In de speelgoedwinkel kun je terecht voor het populaire speelgoed zoals Lego en Barbie en ook educatief speelgoed. “Daarnaast richt ik me vooral op mooi speelgoed van bijvoorbeeld het Franse merk Diego. Die maken spelen met hele mooie illustraties.”

En in de Badhuisstraat gaan er nog vele nieuwe zaakjes openen, dus je bent er sowieso wel even zoet, maar daarover later meer.

De Monstertjes

Leuke lampjes en fijne hebbedingen, die je al ziet zodra je er langsloopt! Dat is deze winkel in een notedop.

De Monstertjes heeft naast een webwinkel ook een fysieke winkel. Je bent van harte welkom in de sfeervolle speelgoed-en kinderlampjeswinkel in het centrum van Scheveningen.

De webwinkel geeft slechts een globale indruk van het assortiment in de “echte” winkel. Schroom daarom niet te bellen als je iets zoekt dat je niet in de webshop kunt vinden.

De Wissel

De Wissel is een bijzondere winkel. Uiteraard kun je er terecht voor verrassend leuk speelgoed voor ieder budget.

Voor creatieve knutselkinderen, kleine onderzoekers, knuffelaars en speelgoed dat tegen een stootje kan voor de 'rauwdouwers': voor ieder kind is er wat te vinden.

En terwijl de cadeautjes creatief en feestelijk verpakt worden, spelen de kinderen in de speelhoekjes. Kom je neus steken in nostalgie, en loop even langs.

De Kikkerkoning

Wist je dat deze winkel al 20 jaar bestaat? Ooit begonnen in een kleine garage, en uitgegroeid tot de bekendste (houten) speelgoedwinkel van het Statenkwartier en omliggende wijken!

Wat kan je hier vinden? Bijvoorbeeld de kwaliteitspoppen van Corelle, sterke houten treinbanen van BRIO, knikkerbanen en spellen van HABA, de originele knutselcollectie en meer van Djeco, het Deense merk Maileg met zijn schattige muisjes en konijntjes, de prachtige knuffels van Moulin Roty en nog veel meer.

Niet alleen leuke winkels dus voor de kleintjes...Ook winkelen op Scheveningen is een feest aan zee voor iedereen!

Delen

Bekijk ook deze tips

Een Hart verwarmende start

Om het nieuwe jaar zo fris en fit als een hoentje in te luiden, hebben we dit keer een groene Scheveningen Zuivert aanbieding voor jullie, in samenwerking met Hart Beach Quiksilver Surfschool. Deze surfschool aan het strand, heeft naast een superleuke shop ook een knus restaurant. Hier kan je naast het knisperende haardvuurtje zitten en lekker wegzakken in een stoel. Of ga met de hele familie uitgebreid ontbijten, lunchen of dineren aan de gezellige houten tafels. Er staat voor ieder wat wils op de kaart!

Lees verder

Mindful up and running

Met Mindul Running sta je stil bij het rennen. Ja dat klinkt een beetje raar. Maar doormiddel van technieken kom je meer in het moment van het hardlopen en gaat het niet om de prestatie die je neerzet. Het is ontspannend en gezond voor lichaam en geest. Vandaar in de maand juni een leuke kortingsactie voor Scheveningen Zuivert met Mindful Run Den Haag!

Lees verder

Een (ont)spannende aanbieding

Ze richten zich op het opsporen, behandelen en verhelpen van klachten en blessures aan spieren, bindweefsel en zenuwen. Met de methodiek die zij toepassen kunnen ze je klacht/blessure opsporen. Klinkt spannend, dat is het ook wel, maar uiteindelijk vooral ontspannend. De maand juli voor Scheveningen Zuivert, een fikse korting bij de praktijk van Tijn & Jelle!

Lees verder