Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Spelen en sport

21 juni 2019 - In de zomer sporten aan zee is heerlijk! En al sinds april is er een nieuwe plek waar je hiervoor terecht kan op Scheveningen. Op een steenworp afstand van het strand en zwembad de Blinkerd zit aan de Haringkade een mini sport paradijs.

Spelen aan zee

Een voetbalkooi met kunstgras waar iedereen uit de buurt samenkomt voor een potje. Daarna even hangen aan het klimrek of muziek opzetten (met de versterker waar je je telefoon in kan leggen). Het is een gezellige plek om te sporten aan de Haringkade.

Op de Playground tref je een basketbalveld, een voetbalveld van kunstgras, een fitnessparcours, een Callestenic baan en kunnen sport- en spelmaterialen veilig opgeborgen worden in de Krajicek contrainer.

De diversiteit van de Playground zorgt ervoor dat zowel jong als oud hier kunnen sporten en spelen, zo biedt Streetsport Den Haag activiteiten aan voor de kinderen en gaat Healthclub Tension met seniorenfitness aan de slag.

Duik deze zomer (en daarna winter) in deze bruisende plek vol beweging en geniet van sport en spel aan zee!Delen

Bekijk ook deze tips

Win A Night Out bij Crazy Piano's!

​Dansen tot in de late uurtjes, lekker eten, goede cocktails, en live muziek? Dit klinkt toch als je perfecte avond uit? Dit kan allemaal bij Crazy Piano's, dé uitgaansgelegenheid van Scheveningen. Zeven dagen per week kan je hier je voetjes van de vloer en je hemd van het lijf dansen. In de muzikale bar op de boulevard draait alles om de brandweerrode piano's die centraal in de zaak staan. En deze maand kan je een compleet verzorgde avond uit winnen voor jou en je vrienden. Hoog tijd voor een drankje en een dansje!

Lees verder

Duik in het diepe

De grootste Nieuwjaarsduik van Nederland vindt plaats in Scheveningen! Start het nieuwe jaar fris met een duik in de Noordzee. Ter hoogte van De Pier en het Kurhaus vindt dit spektakel plaats. Ook als je geen duik wilt nemen is het een perfect dagje uit in de stad aan zee, want het is en blijft een prachtig schouwspel met al die bibberende mensen.

Lees verder

Stem voor schoonheid

Het schoonheidssalon met een magische twist, is genomineerd voor iets bijzonders! De behandelingen in dit salon worden met liefde en aandacht samengesteld en per persoon steeds opnieuw afgestemd. Een zen ervaring voor huid en lichaam waar ook je geest wordt gestimuleerd. En dat is niet onopgemerkt gebleven!

Lees verder