Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Spelen en sport

21 juni 2019 - In de zomer sporten aan zee is heerlijk! En al sinds april is er een nieuwe plek waar je hiervoor terecht kan op Scheveningen. Op een steenworp afstand van het strand en zwembad de Blinkerd zit aan de Haringkade een mini sport paradijs.

Spelen aan zee

Een voetbalkooi met kunstgras waar iedereen uit de buurt samenkomt voor een potje. Daarna even hangen aan het klimrek of muziek opzetten (met de versterker waar je je telefoon in kan leggen). Het is een gezellige plek om te sporten aan de Haringkade.

Op de Playground tref je een basketbalveld, een voetbalveld van kunstgras, een fitnessparcours, een Callestenic baan en kunnen sport- en spelmaterialen veilig opgeborgen worden in de Krajicek contrainer.

De diversiteit van de Playground zorgt ervoor dat zowel jong als oud hier kunnen sporten en spelen, zo biedt Streetsport Den Haag activiteiten aan voor de kinderen en gaat Healthclub Tension met seniorenfitness aan de slag.

Duik deze zomer (en daarna winter) in deze bruisende plek vol beweging en geniet van sport en spel aan zee!Delen