Buitengewoon
Scheveningen

Voeten in het zand

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Spelen en sport

21 juni 2019 - In de zomer sporten aan zee is heerlijk! En al sinds april is er een nieuwe plek waar je hiervoor terecht kan op Scheveningen. Op een steenworp afstand van het strand en zwembad de Blinkerd zit aan de Haringkade een mini sport paradijs.

Spelen aan zee

Een voetbalkooi met kunstgras waar iedereen uit de buurt samenkomt voor een potje. Daarna even hangen aan het klimrek of muziek opzetten (met de versterker waar je je telefoon in kan leggen). Het is een gezellige plek om te sporten aan de Haringkade.

Op de Playground tref je een basketbalveld, een voetbalveld van kunstgras, een fitnessparcours, een Callestenic baan en kunnen sport- en spelmaterialen veilig opgeborgen worden in de Krajicek contrainer.

De diversiteit van de Playground zorgt ervoor dat zowel jong als oud hier kunnen sporten en spelen, zo biedt Streetsport Den Haag activiteiten aan voor de kinderen en gaat Healthclub Tension met seniorenfitness aan de slag.

Duik deze zomer (en daarna winter) in deze bruisende plek vol beweging en geniet van sport en spel aan zee!Delen

Bekijk ook deze tips

Zen op zondag met Bootcamp & yoga

Heb je zin om je conditie voor de zomer een boost te geven en hou je van buiten sporten? Yogaseads organiseert in de periode van 6 maart t/m 3 juli Bootcamp & yoga. 15 weken lang kun je elke zondag van 11.15 - 12.45 uur inspannen en ontspannen onder begeleiding van ervaren trainers.

Lees verder

Vriendelijk voor je voeten

Bewegen, als het goed is doe je dit elke dag. Het zit in onze natuur, en is ontzettend belangrijk. Niet alleen voor je lichamelijke gezondheid maar ook je mentale. Als je stilzit dan roest je vast; alles wordt stijver en je krijgt sneller last van kwaaltjes. Wil je hier meer over leren, dan kan dat in Scheveningen bij Natuurlijk Gezond! En morgen kan je deelnemen aan een workshop voor je voeten.

Lees verder

Schoonheid die je raakt

Een paar weken geleden kon je al lezen over de hemelse wereld van La Caldera. Het schoonheidssalon waar zij mee zijn samengesmolten heeft een magische aanraking. De behandelingen in dit salon worden met liefde en aandacht samengesteld en per persoon steeds opnieuw afgestemd. Wij gingen langs en mochten even genieten van deze zen ervaring die niet alleen je huid, maar ook je zintuigen raakt en stimuleert!

Lees verder