Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Sport aan zee

27 juli 2018 - Je voeten zwoegen door het zand, je zweet in het zonnetje en daarna verkoeling zoeken in de zee; sporten aan zee is het beste dat er bestaat! En we hebben ontzettend leuk nieuws voor jullie, want The Hague Beach Stadium biedt gratis kennismakingslessen aan van een beachsport naar keuze!

Een dag vol vertier

Bruin worden terwijl je push-ups doet, met je voeten in het zand de bal over het net tikken en sparren met het geluid van de zee als achtergrondmuziek. Er is bijna niks fijner dan buiten sporten, behalve natuurlijk sporten op het strand!

De kust van Scheveningen is een populaire, zomerse bestemming waar bezoekers flaneren over de boulevard, zwemmen in de zee en zonnen op het strand. Voor bezoekers die op zoek zijn naar meer actie en uitdaging organiseert The Hague Beach Stadium dit jaar iets unieks.

Vanaf 10 juli 2018 kunnen sportieve strandgangers en inwoners van Den Haag gratis en geheel vrijblijvend kennismaken met beach fitness, beachvolleybal en boksen op het Scheveningse strand bij The Hague Beach Stadium.

Gratis sporten voor iedereen

The Hague Beach Stadium biedt gratis kennismakingslessen aan voor jong en oud met als doel buitensporten en met name strandsporten toegankelijker en populairder te maken. De lessen zijn geschikt voor deelnemers op elk niveau, dus ook beginners zijn van harte welkom.Beachvolleybal is een fantastische sport voor de actieveling die graag in teamverband fit wordt. Bij deze sport werken deelnemers tegelijkertijd aan hun oog-hand coördinatie, conditie en communicatievaardigheden.

Voor degenen die liever alleen aan hun fitness werken, is het uitdagende boksen perfect. Toekomstige Mike Tysons werken aan hun snelheid, reactiviteit en kracht.

Beach fitness wordt verzorgd door LivePT en combineert het individuele sporten met sporten in teamverband door gezamenlijk hard te werken aan individuele doelstellingen.

Verschillende basisoefeningen als squats, deadlifts, pulls-ups en bench presses maar ook touwklimmen en monkeybars dagen deelnemers uit om verschillende spiergroepen te trainen en veranderen hen in ware Olympische beach fitness-goden.

Hoe en wat

De eerste drie lessen zijn geheel gratis! Voor de zes daaropvolgende lessen betalen deelnemers een kleine bijdrage, maar pas vanaf de tiende les wordt de volledige prijs van tien euro per training gerekend.

Inschrijven kan via de website van The Hague Beach Stadium. Schrijf je snel in, want vol is vol!

Training 1 - 3 = Gratis
Training 4 - 6 = 3 euro (per training)
Training 7 - 9 = 7 euro (per training)

* Alle prijzen zijn onder voorbehoud en gebaseerd op één training per week.
** Het reguliere tarief bedraagt 10 euro per training.

Na de drie gratis lessen mag je beslissen of je door wilt gaan met betaalde lessen of willen stoppen. Kortom sporten voor een prikkie aan zee!

Trainingsprogramma en tijden

De trainingen zijn elke dinsdagavond van 10 juli tot en met 4 september 2018. Je kunt op elke datum instappen en beginnen aan jouw kennismakingsperiode.

Beachvolleybal: 18:00-19:30
Beach Fitness: 18:30-19:30 | 19:30-20:30
Boksen: 19:00-20:00

Delen

Bekijk ook deze tips

Kaas aan de kust

Er gaat niks boven een broodje kaas, of gewoon een blokje. Het allergezelligste kaaswinkeltje van Scheveningen is je dan wel bekend. En zo niet, dan mag je deze tip zeker niet missen. Of je nu houdt van komijn of geitenkaas, misschien liever wat boerenkaas of een fondue, ze hebben bij deze winkel voor ieder wat wils!

Lees verder

Een bed aan zee

Scheveningen is een heerlijke plek om te wonen, maar als je er voor een dagje komt zou je dat ook wel eens willen toch? Gelukkig is er een manier om daar even aan te proeven! En misschien is deze plek nog wel leuker dan een woonhuis. We hebben het natuurlijk over Jorplace, het leukste hostel in de Keizerstraat!

Lees verder

Win A Night Out bij Crazy Piano's!

​Dansen tot in de late uurtjes, lekker eten, goede cocktails, en live muziek? Dit klinkt toch als je perfecte avond uit? Dit kan allemaal bij Crazy Piano's, dé uitgaansgelegenheid van Scheveningen. Zeven dagen per week kan je hier je voetjes van de vloer en je hemd van het lijf dansen. In de muzikale bar op de boulevard draait alles om de brandweerrode piano's die centraal in de zaak staan. En deze maand kan je een compleet verzorgde avond uit winnen voor jou en je vrienden. Hoog tijd voor een drankje en een dansje!

Lees verder