Buitengewoon
Scheveningen

Voeten in het zand

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Sport en strand

17 maart 2018 - Er is niks beters dan sporten aan het strand. Even wandelen of hardlopen is op zich al een feestje aan zee. Maar als je wat extra slingers op dat feestje nodig hebt, dan kan je heel goed terecht bij LIVEPT. Deze personal training studio is van alle stranden thuis! Dus om fit deze zomer in te gaan, biedt deze tip je een steuntje in de rug.

Even voorstellen

Chris Nolles en Martijn van Delft zijn samen een personal training studio gestart in 2013. Trainen zonder concessies op het strand of in het park dat was het uitgangspunt om een buitenlocatie te openen. Op het strand van Den Haag en Scheveningen is dat nu mogelijk.

Met hun fitness studio biedt het team van LIVEPT zowel persoonlijke begeleiding als een multidisciplinaire aanpak.Hun logo waarin de vier pijlers voeding, leefstijl, beweging en training als puzzelstukjes in de vorm van een diamant vertegenwoordigd zijn, is niet onbekend in Den Haag. Zo legt Martijn uit:

"We hebben nog een trainingsstudio in Wassenaar waar de helft van het ledental uit Den Haag komt, daarnaast wordt komend jaar het vierde jaar dat LIVEPT de beach fitness trainingen bij The Hague Beach Stadium op Scheveningen verzorgt. We voelen ons dus wel thuis op Scheveningen!"

Ze richten zich volgens Chris voor de volle honderd procent op jou als klant. Dat geldt zowel voor de groepslessen als de één-op-één trainingen.

Daarnaast zijn de trainings-, voedingsschema’s, spierbehandelingen en metingen allemaal op maat.

Samen werken ze hard om doelstellingen te behalen, dat schept een geweldige band.

Meer sport aan zee

LIVEPT is een kenniscentrum op het gebied van gezondheid en beweging, waar in huis nauw samen gewerkt wordt met meerdere disciplines, zoals fysiotherapeuten, diëtiste, osteopaat en orthomoleculaire therapeut.

Hierdoor kan LIVEPT het uiterste bieden tijdens het behalen van doelen op weg naar optimale gezondheid.

Want alleen zorgen dat je voldoende beweging krijgt is niet genoeg, het is minstens zo belangrijk om kritisch te zijn op wat je eet.

Het opleidingsniveau van het team, dat ontzettend gedreven is om mensen te helpen, ligt hoog. Door alles meetbaar te maken, kunnen zij inzicht krijgen in wat de behaalde trainingsprogressie is, maar bijvoorbeeld ook hoeveel iemand exact mag eten om af te vallen, of welke spieren wel of niet optimaal werken en klachten veroorzaken.

Het is zelfs mogelijk om het activiteit niveau en slaap te monitoren en te analyseren.

Daarnaast biedt LIVEPT in hun studio op de Hellingweg in Scheveningen een totaal horecaconcept aan met eerlijke en gezonde producten. Na de training kun je op de bank hangen met een kop koffie of vast werk voorbereiden op je laptop aan tafel.

Hoe lekker klinkt dat? Of wat dacht je van een wandeling op het strand om daarna nog even je hoofd leeg te maken en je spieren te laten afkoelen? Wij zouden het wel weten...

Ook bedrijven kunnen hier terecht! En dat is super, want iedereen weet dat zitten niet echt bevordelijk is voor een gezonder lichaam.

Het team heeft een nieuw concept ontwikkeld, waarbij individuele adviezen worden gegeven, je zowel individueel als in een groep kunt trainen en waar progressie maandelijks inzichtelijk wordt gemaakt aan de hand van metingen.

Ook kunnen bedrijven bij hen terecht voor teambuilding evenementen, of andere bedrijfsuitjes.

Kortom, zoals al gezegd is LIVEPT van alle stranden thuis, en zijn we blij dat ze zich ook gevestigd hebben aan het Scheveningse strand. Want een beetje fitter worden aan zee was nog nooit zo leuk!

Delen

Bekijk ook deze tips

Picasso op Scheveningen

Museum Beelden aan Zee programmeert een unieke tentoonstelling over één van de belangrijkste meesters van de moderne kunst wereldwijd: Pablo Picasso (1881 – 1973).

Lees verder

A Night Out - Overzicht Juni

Ontdek de pracht van de nacht op Scheveningen in dit stralende overzicht van A Night Out juni. Wil jij weten waar de leukste feestjes zijn? Of waar je de avonden kan flaneren over de boulevard of dansen met je voeten in het zand...Haal dan je beste danspak alvast uit de kast en lees even mee.

Lees verder

Graaitijd

Ook al zin in een nieuwe haring happen? Het kan bijna op Vlaggetjesdag! Maar eerst is er nog Graaitijd. Van oorsprong werden in de 'Graaitijd' vissersschepen klaargemaakt voor de reis. In De Keizerstraat is Graaitijd het meerdaagse evenement, georganiseerd door YMCA Scheveningen, in aanloop naar de traditionele Vlaggetjesdag in Scheveningen-Dorp. Daar moet je toch bij zijn, dat vinden wij tenminste!

Lees verder