Buitengewoon
Scheveningen

Voeten in het zand

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Sport op Scheveningen

13 september 2018 - De steeds donker wordende dagen vragen om wat verlichting. En dan in de vorm van beweging en ontspanning. Deze perfecte mix kan je vinden in het prachtige sportcentrum Houtrust, gelegen naast de bosjes van Poot, Westduinpark en vlakbij het Zuiderstrand. Kortom goed toeven vlakbij de Scheveningse natuur!

Even voorstellen

Een van de grootste squashcentra van Nederland is voor veel mensen de perfecte plek om te sporten en te ontspannen. Niet alleen ben je door de vele banen verzekerd van een leuk potje squash, ook kan je er nog heel veel andere activiteiten ondernemen.

Denk dan aan SoccerSquash, yoga, pilates, zumba, karate, en fitness. Daarna is het tijd voor wat ontspanning en dat kan daar ook! Een heerlijke wellness centrum biedt de rust die je zoekt na inspanning.Trek gekregen? Ook daar is aan gedacht! Een hapje eten in het restaurant is ook een goede manier om jezelf te belonen na alle inspannende activiteiten.

En vanwege de ligging is een potje sporten ook te combineren met een mooie wandeling door het bos of de duinen. Even uitwaaien op het strand maakt je dag compleet!

Meer sport aan zee

Squashers en voetballers opgelet! SoccerSquash is de nieuwe sensatie op het gebied van balsporten die sinds kort ook bij squashcentrum Houtrust op twee van de nieuwe banen te spelen is.

De interne sportstudio met airco biedt ruimte aan andere sportieve activiteiten, zoals pilates, workout, yoga, zumba, breakdance en karate. Dus ook hier kan je je aan veel sporten te buiten gaan.

En op de begane grond vind je een spiksplinternieuwe fitnessruimte. De innovatieve fitnesstoestellen van TechnoGym bieden veel mogelijkheden voor een verantwoorde workout.

Ontspannen aan zee

Eerst zweten en daarna nog meer zweten (maar wel ontspannen), kan je doen in de spetterende spa.

De wellness is uitgerust met een sauna, Turks bad en een riante rustruimte. Hier kan je heerlijk bijkomen van alle sportieve inspanningen. In de wellness is schoonheidssalon Express Yourself gevestigd, mocht je nog zin hebben in een schoonheidsbehandeling of massage!

Hierna ben je van harte welkom voor een drankje en een hapje of heerlijk 3-gangen menu. Ook als je niet gesport hebt. De vernieuwde keuken en horecagedeelte zijn ook af te huren voor groepen, dus als je een feestje aan zee wilt geven weet je waar je moet zijn.

Kortom hoog tijd voor wat sport aan zee, en neem zeker je zwempak mee (voor de sauna, en daarna een duikje op het Zuiderstrand).

Delen

Bekijk ook deze tips

Winterse duik

Het is nog een beetje ver weg, maar toen we de uitnodiging kregen voor deze events wilden we jullie niks onthouden. En omdat iedereen ook al druk plannen aan het maken is voor kerst en ander feestelijk gebruis, mag dit zeker niet op je agenda ontbreken. Want hoe nu beter het nieuwe jaar in te gaan (nog maar dagen!) dan een frisse duik?

Lees verder

Strandfeesten aan zee

De kou verlaat Scheveningen en dat betekent dat het weet tijd is voor de strandtenten. Een aantal staan al en anderen worden vol overgave opgebouwd. Zodra de zon weer wat meer z'n gezicht laat zien, bruist het weer rondom de boulevard en daar voorbij. Vandaar alvast een voorproefje van de zomer met dit overzicht van openingsfeestjes!

Lees verder

Fijn proeven

Voor een buitengewone smaakbeleving op Scheveningen kun je terecht bij Restaurant De Dis. Dit intieme en knusse plekje heeft alle ingedienten in huis om jou een topavond te bezorgen. En in maart heb je nog eens extra reden om hier een keer langs te gaan, omdat je naast heerlijk eten ook iets bijdraagt aan een goed doel!

Lees verder