Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Sport op Scheveningen

13 september 2018 - De steeds donker wordende dagen vragen om wat verlichting. En dan in de vorm van beweging en ontspanning. Deze perfecte mix kan je vinden in het prachtige sportcentrum Houtrust, gelegen naast de bosjes van Poot, Westduinpark en vlakbij het Zuiderstrand. Kortom goed toeven vlakbij de Scheveningse natuur!

Even voorstellen

Een van de grootste squashcentra van Nederland is voor veel mensen de perfecte plek om te sporten en te ontspannen. Niet alleen ben je door de vele banen verzekerd van een leuk potje squash, ook kan je er nog heel veel andere activiteiten ondernemen.

Denk dan aan SoccerSquash, yoga, pilates, zumba, karate, en fitness. Daarna is het tijd voor wat ontspanning en dat kan daar ook! Een heerlijke wellness centrum biedt de rust die je zoekt na inspanning.Trek gekregen? Ook daar is aan gedacht! Een hapje eten in het restaurant is ook een goede manier om jezelf te belonen na alle inspannende activiteiten.

En vanwege de ligging is een potje sporten ook te combineren met een mooie wandeling door het bos of de duinen. Even uitwaaien op het strand maakt je dag compleet!

Meer sport aan zee

Squashers en voetballers opgelet! SoccerSquash is de nieuwe sensatie op het gebied van balsporten die sinds kort ook bij squashcentrum Houtrust op twee van de nieuwe banen te spelen is.

De interne sportstudio met airco biedt ruimte aan andere sportieve activiteiten, zoals pilates, workout, yoga, zumba, breakdance en karate. Dus ook hier kan je je aan veel sporten te buiten gaan.

En op de begane grond vind je een spiksplinternieuwe fitnessruimte. De innovatieve fitnesstoestellen van TechnoGym bieden veel mogelijkheden voor een verantwoorde workout.

Ontspannen aan zee

Eerst zweten en daarna nog meer zweten (maar wel ontspannen), kan je doen in de spetterende spa.

De wellness is uitgerust met een sauna, Turks bad en een riante rustruimte. Hier kan je heerlijk bijkomen van alle sportieve inspanningen. In de wellness is schoonheidssalon Express Yourself gevestigd, mocht je nog zin hebben in een schoonheidsbehandeling of massage!

Hierna ben je van harte welkom voor een drankje en een hapje of heerlijk 3-gangen menu. Ook als je niet gesport hebt. De vernieuwde keuken en horecagedeelte zijn ook af te huren voor groepen, dus als je een feestje aan zee wilt geven weet je waar je moet zijn.

Kortom hoog tijd voor wat sport aan zee, en neem zeker je zwempak mee (voor de sauna, en daarna een duikje op het Zuiderstrand).

Delen