Buitengewoon
Scheveningen

Ontdek de winterse geheimen van Scheveningen

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Sportsbar in Scheveningen

7 november 2018 - De Nelson is een gezellige sportsbar in hartje Scheveningen. Aan de bar hangen, een potje poolen, darten of een spannende voetbalwedstrijd kijken; je bent hier aan het juiste adres. En in plaats van alleen wedstrijden vertonen, doen ze er nu ook aan een mee!

De leukste voetbalkroeg

Voetbal kijken in de kroeg is iets bijzonders. De spanning, de beleving, het juichen met anderen. Daarom is Fox Sports op zoek naar de Leukste Voetbalkroeg van Nederland.

En de Nelson doet ook mee met deze wedstrijd, en wij helpen ze graag naar de overwinning! Stem dus op de leukste kroeg in Scheveningen, en wie weet wordt de Nelson de Leukste Voetbalkroeg van Nederland. Hoe meer stemmen, hoe beter.

Snacks en sport kijkenBehalve stemmen, raden wij je zeker aan om een keer een avondje naar de Nelson te gaan. En mocht je trek krijgen, dan zit de leukste snackbar in Scheveningen er tegenover.

Bij snackbar Wassenaar maken de heren van het goede snackleven alle happen zelf. Van een heerlijke sate, tot ham-kaas soufflé. Of wat dacht je van een kroket, en niet alleen een gewone rundvlees maar ook asperge of garnalen komen eraan te pas. Misschien wil je liever eentje met paddestoelen en truffel? De combinaties zijn eindeloos en vernieuwend. Ja bij Wassenaar weet je wat je eet!

Wassenaar Snacks is al bijna 50 jaar een begrip in Scheveningen. Opgericht door Joop Wassenaar in 1960, die later werd bijgestaan door zijn broers Jacques, Martin en Albert Verheij. Inmiddels is het nog steeds de beste snackbar van Scheveningen, hoog tijd om eens een kijkje te nemen in de keuken!

Kortom ga stemmen om daarna te snacken, biertjes te drinken, en voetbal te kijken. En dat alles in hartje Scheveningen in de Dirk Hoogenraadstraat, wat wil je nog meer?

Delen

Bekijk ook deze tips

See Lab, een droom met een plan!

Culturele broedplaats See Lab opent dit najaar haar deuren en geeft Scheveningen een boost op het gebied van kunst.

Lees verder

Trek je fit pakkie aan

Naast het leuke feestoverzicht en winterse duiken die je kan nemen in het nieuwe jaar, hebben we ook aan iets actiefs gedacht. Want tja de goede voornemens, die moet je wel meenemen naar 2017! En een leuk nieuw sportpakkie ook!

Lees verder

Scheveningse herfstbock

De prijswinnende Scheveninger Herfstbock maakt je herfst op het strand compleet!

Lees verder