Buitengewoon
Scheveningen

Vier het voorjaar!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Sportsbar in Scheveningen

7 november 2018 - De Nelson is een gezellige sportsbar in hartje Scheveningen. Aan de bar hangen, een potje poolen, darten of een spannende voetbalwedstrijd kijken; je bent hier aan het juiste adres. En in plaats van alleen wedstrijden vertonen, doen ze er nu ook aan een mee!

De leukste voetbalkroeg

Voetbal kijken in de kroeg is iets bijzonders. De spanning, de beleving, het juichen met anderen. Daarom is Fox Sports op zoek naar de Leukste Voetbalkroeg van Nederland.

En de Nelson doet ook mee met deze wedstrijd, en wij helpen ze graag naar de overwinning! Stem dus op de leukste kroeg in Scheveningen, en wie weet wordt de Nelson de Leukste Voetbalkroeg van Nederland. Hoe meer stemmen, hoe beter.

Snacks en sport kijkenBehalve stemmen, raden wij je zeker aan om een keer een avondje naar de Nelson te gaan. En mocht je trek krijgen, dan zit de leukste snackbar in Scheveningen er tegenover.

Bij snackbar Wassenaar maken de heren van het goede snackleven alle happen zelf. Van een heerlijke sate, tot ham-kaas soufflé. Of wat dacht je van een kroket, en niet alleen een gewone rundvlees maar ook asperge of garnalen komen eraan te pas. Misschien wil je liever eentje met paddestoelen en truffel? De combinaties zijn eindeloos en vernieuwend. Ja bij Wassenaar weet je wat je eet!

Wassenaar Snacks is al bijna 50 jaar een begrip in Scheveningen. Opgericht door Joop Wassenaar in 1960, die later werd bijgestaan door zijn broers Jacques, Martin en Albert Verheij. Inmiddels is het nog steeds de beste snackbar van Scheveningen, hoog tijd om eens een kijkje te nemen in de keuken!

Kortom ga stemmen om daarna te snacken, biertjes te drinken, en voetbal te kijken. En dat alles in hartje Scheveningen in de Dirk Hoogenraadstraat, wat wil je nog meer?

Delen

Bekijk ook deze tips

De Parade aan zee

Lichtjes tussen de bomen, het park wordt een podium voor muziek, dans en theater! Verfrissende drankjes, heerlijke hapjes, en een zweefmolen maken het feest aan zee compleet. De Parade is een sprookjesachtig festival dat elk jaar in het Westbroekpark plaatsvindt. Dansen en zweven tussen de bomen, je kijkt je ogen uit!

Lees verder

Watermakers

Er zijn veel ondernemende mensen op Scheveningen, en die de badplaats een warm hart toedragen. Maar ook zijn er hartverwarmende initiatieven voor mensen die hier wonen om een betere samenleving mogelijk te maken. Want zo luidt het motto van het prachtige project Watermakers: Alleen samen kunnen we een verschil maken!

Lees verder

Win a Night Out vol kansen

​​De stad aan zee straalt in januari! Het strand wordt verlicht door de avondactiviteiten van A Night Out aan Zee. Begeef je in winterse sferen en laat de winactie van deze maand als een warme deken over je heen vallen. Onder het motto nieuw jaar, nieuwe kansen ligt deze winactie precies in jouw straatje!

Lees verder