Buitengewoon
Scheveningen

Voeten in het zand

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Sportsbar in Scheveningen

7 november 2018 - De Nelson is een gezellige sportsbar in hartje Scheveningen. Aan de bar hangen, een potje poolen, darten of een spannende voetbalwedstrijd kijken; je bent hier aan het juiste adres. En in plaats van alleen wedstrijden vertonen, doen ze er nu ook aan een mee!

De leukste voetbalkroeg

Voetbal kijken in de kroeg is iets bijzonders. De spanning, de beleving, het juichen met anderen. Daarom is Fox Sports op zoek naar de Leukste Voetbalkroeg van Nederland.

En de Nelson doet ook mee met deze wedstrijd, en wij helpen ze graag naar de overwinning! Stem dus op de leukste kroeg in Scheveningen, en wie weet wordt de Nelson de Leukste Voetbalkroeg van Nederland. Hoe meer stemmen, hoe beter.

Snacks en sport kijkenBehalve stemmen, raden wij je zeker aan om een keer een avondje naar de Nelson te gaan. En mocht je trek krijgen, dan zit de leukste snackbar in Scheveningen er tegenover.

Bij snackbar Wassenaar maken de heren van het goede snackleven alle happen zelf. Van een heerlijke sate, tot ham-kaas soufflé. Of wat dacht je van een kroket, en niet alleen een gewone rundvlees maar ook asperge of garnalen komen eraan te pas. Misschien wil je liever eentje met paddestoelen en truffel? De combinaties zijn eindeloos en vernieuwend. Ja bij Wassenaar weet je wat je eet!

Wassenaar Snacks is al bijna 50 jaar een begrip in Scheveningen. Opgericht door Joop Wassenaar in 1960, die later werd bijgestaan door zijn broers Jacques, Martin en Albert Verheij. Inmiddels is het nog steeds de beste snackbar van Scheveningen, hoog tijd om eens een kijkje te nemen in de keuken!

Kortom ga stemmen om daarna te snacken, biertjes te drinken, en voetbal te kijken. En dat alles in hartje Scheveningen in de Dirk Hoogenraadstraat, wat wil je nog meer?

Delen

Bekijk ook deze tips

Eetbare tuin 'Eden' in het Westbroekpark

Een eetbare tuin in het Westbroekpark. Wessel Tiessens werkt eraan!

Lees verder

​Slapen boven de Noordzee

Stel je eens voor, je stapt tussen de kraakheldere lakens van je bed, doet je gordijnen open en ziet…alleen maar zee. Nou ja ok, en een prachtig strand, misschien de vuurtoren en havenhoofd, of het Kurhaus. Misschien geniet jij binnenkort wel van een goudroze zonsopkomst op een van de spannendste hotel locaties van Nederland: de Pier! Ja 365 dagen ontspannen aan zee was nog nooit zo bijzonder.

Lees verder

Cadeau aan de kust

Niet alleen is de kou weer in ons land, ook de Sint, en straks doet de Kerst zijn intrede. Tijd voor gezelligheid, lekker eten, haardvuur, en meer van zulks. De feestmaand is begonnen en wij verlichten hem nog wat meer. Dit keer zijn we in een gulle bui en gaan wij je verklappen waar je de beste cadeautjes vandaan haalt. Hartverwarmende tips die zelfs de december kou doen smelten.

Lees verder