Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Squashen op Scheveningen

Na al die hitte is het tijd voor verkoeling, dat dacht je tenminste. Want nee wij blijven in beweging met deze actieve tip! Want wist je dat je na, of voor, een heerlijke strandwandeling ook de beentjes (en armen) kan strekken bij deze ontzettend leuke plek? En er is ook ruimte voor ontspanning, voor iedereen die daar meer behoefte aan heeft.

Als een racketje

We hebben het natuurlijk over het prachtige, ruime squashcentrum Houtrust. Die maar liefst 18 professionele squashbanen herbergt en een shop met onder andere een uitgelezen assortiment van scherp geprijsde squashrackets.De interne sportstudio biedt ruimte aan andere sportieve activiteiten, zoals pilates, workout, yoga, zumba en karate. Dus je kan van de squashbaan gelijk door naar een ontspannende yogales! Hoe heerlijk klinkt dat?

Na het sporten is het goed toeven in de Wellness. Deze is ook afzonderlijk te bezoeken, dus als je wel genoeg hebt aan bijvoorbeeld een strandwandeling, kan je ook voor de ontspanning in de Wellness gaan.

Combineren kan je leren

Dit leuke sportcentrum, ligt niet alleen dicht bij strand Zuid maar ook dicht bij het Westduinpark, waar je goed kan wandelen. Of wat dacht je van het prachtige bos waar het naast ligt? Dit staat rond deze tijd van het jaar prachtig in bloei, dus ook een aanrader.

Na een ontspannen wandeling loop je even langs Express Yourself – Health & Beauty is vanaf 1 maart geopend, op de eerste etage, en is echt een toevoeging met haar ruime openingstijden. Of als je nog energie hebt, ga echt een keer een potje squashen omdat het ontzettend leuk is. Daarna staat er een warme douche en een koffie voor je klaar.

Hapje en drankje

Natuurlijk ben je dus ook van harte welkom voor een drankje en een hapje, na een inspannende squashsessie. En niet alleen is deze ruimte beschikbaar na een training, hij wordt ook verhuurd voor grote groepen, feestjes en partijen! Kortom veel mogelijkheden bij deze leuke Scheveningse parel.

Dus of je nu op zoek bent naar sport of ontspanning, langsgaan loont zeker de moeite. En aangezien de openingstijden ruim zijn, staat de deur bijna altijd voor je open.

Laan van Poot 18, 2566 EC Den Haag

Openingstijden

Door de week: 09:00 – 24:00

Weekend: 09:00 – 17:00

Delen