Buitengewoon
Scheveningen

Herfst aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Stille strand disco

29 juli 2019 - Indigo, één van de leukste strandtenten van het Zwarte Pad geeft weer een leuk feestje. Ben jij erbij? Wees dan wel snel want deze is eentje voor in de boeken. Kom ook dansen tot in de late uurtjes met je voeten in het zand. Nog niet overtuigd? Lees dan hieronder meer. Tot dan!

Dansen aan zee

Stille Disco gaat het strand op bij Beachclub Indigo. Doe een Stille Disco koptelefoon op, zet je voeten in het zand en richt je gezicht naar de avondzon. Draai je heupen op de disco, hiphop en afro tunes van nu. Of luister naar de altijd lekkere klassiekers en hitjes van toen.

Iedereen danst op zijn eigen tune met de koptelefoon op, dus alle ritmes door elkaar zien dansen is een feest op zich. Hieronder zie je de muziek voor die avond:Kanaal Groen: Hiphop, Urban & African by LITT Events
Kanaal Blauw: House & Disco by Stille Disco dj team
Kanaal Rood : Hits, 90's & Meezingers t.b.a.

Beachclub Indigo

Duik in het hart van het Zwarte Pad, wat bekend staat om zijn exclusiviteit, goede restaurants en prachtige duinen. Indigo onderscheidt zich als strandtent door haar gezellige, buitenlandse uitstraling, het gevoel alsof je op vakantie bent!

Je krijgt hier het echte strandgevoel; het met lampionnetjes verlichte pleintje, de vuurpalen, een houten buitenbarretje en het sfeervolle, kleurrijke terras. Boek maar snel een enkele reis naar het leukste plekje van Scheveningen!

Delen

Bekijk ook deze tips

Buitengewone herfstvakantie

Neem een duik in onze verfrissende tips want zo wordt de herfstvakantie buitengewoon op Scheveningen! Combineer deze leuke activiteiten met een wandeling over het strand, een bezoekje aan de prachtige Pier en een rondje in het reuzenrad. Of tuimel van de duinen, zoek schelpjes en drink een warme chocomel bij Meneer Chocola. Kortom geniet van een bruisende badplaats onder de heerlijke herfstzon!

Lees verder

Spetterende actie

Zon, zee strand en...een surfplank. Spetteren en zweven over de golven tot je niet meer kan? Dat kan nog deze zomer! Bij Hart Beach Quiksilver Surfschool natuurlijk! Deze leuke surfcamps kan je nu boeken met een speciale verrassing, buitengewoon leuk dus! Je zomervakantie komt sowieso in beweging!

Lees verder

De 5 beste ontspanningstips van afgelopen jaar

Ja mensen het is nog maar net kerst en we gaan alweer kijken naar het einde van het jaar. Waarom? Omdat een beetje reflectie geen kwaad kan zo tegen het uiteinde. Want wat was (is eigenlijk) het een mooi jaar! In Scheveningen was het een jaar vol activiteit, het bruist hier, en een ding is zeker, in 2017 gaat dat alleen maar door. Maar ondanks alle actie is er ook volop tijd voor ontspanning. Voor tips om te ontspannen kon je op ‘Scheveningen Zuivert’ je lol op het afgelopen jaar. Maar om komend jaar relaxed te beginnen, en omdat einde...

Lees verder