Buitengewoon
Scheveningen

Voeten in het zand

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Stille strand disco

29 juli 2019 - Indigo, één van de leukste strandtenten van het Zwarte Pad geeft weer een leuk feestje. Ben jij erbij? Wees dan wel snel want deze is eentje voor in de boeken. Kom ook dansen tot in de late uurtjes met je voeten in het zand. Nog niet overtuigd? Lees dan hieronder meer. Tot dan!

Dansen aan zee

Stille Disco gaat het strand op bij Beachclub Indigo. Doe een Stille Disco koptelefoon op, zet je voeten in het zand en richt je gezicht naar de avondzon. Draai je heupen op de disco, hiphop en afro tunes van nu. Of luister naar de altijd lekkere klassiekers en hitjes van toen.

Iedereen danst op zijn eigen tune met de koptelefoon op, dus alle ritmes door elkaar zien dansen is een feest op zich. Hieronder zie je de muziek voor die avond:Kanaal Groen: Hiphop, Urban & African by LITT Events
Kanaal Blauw: House & Disco by Stille Disco dj team
Kanaal Rood : Hits, 90's & Meezingers t.b.a.

Beachclub Indigo

Duik in het hart van het Zwarte Pad, wat bekend staat om zijn exclusiviteit, goede restaurants en prachtige duinen. Indigo onderscheidt zich als strandtent door haar gezellige, buitenlandse uitstraling, het gevoel alsof je op vakantie bent!

Je krijgt hier het echte strandgevoel; het met lampionnetjes verlichte pleintje, de vuurpalen, een houten buitenbarretje en het sfeervolle, kleurrijke terras. Boek maar snel een enkele reis naar het leukste plekje van Scheveningen!

Delen

Bekijk ook deze tips

Zomers tennisfeestje in Scheveningen

​Van maandag 25 t/m zondag 31 juli vindt de 24e editie plaats van The Hague Open. Nederlands beste tennissers nemen het op tegen internationaal toptalent op de legendarische Mets tennisbanen in Scheveningen.

Lees verder

Nog een bakkie?

Een bakkie op Scheveningen hoort bij de dagelijkse routine van vele inwoners van de badplaats. Er zijn aardig wat buitengewone tentjes waar je hiervoor terecht kan. Maar gelukkig komen er ook nog steeds geweldige plekken bij waar je een heerlijke bakkie kan halen. Dus daarom deze week de tip om nog een bakkie te halen, bij een nieuw koffietentje die ook zo heet!

Lees verder

Vogels op Scheveningen

In het kader van natuur en vrijheid krijgen jullie deze week deze gratis tip! Je kan natuurlijk heerlijk eten en drinken op Scheveningen, maar onze prachtige natuur in wandelen kost helemaal niks! Wel is het leuk als je dan wat te doen hebt, en iets waarmee je wat bewuster om je heen kijkt.

Lees verder