Buitengewoon
Scheveningen

Voeten in het zand

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Stralend de winter door

De zon mag dan wel schijnen maar wij houden niet op met cadeautjes regenen. Gister kon je de heerlijke aanbieding van Room for Beauty al lezen op onze website. Vandaag gaan we nog even verder met onze lezers in de watten leggen samen met Utsukusy Schoonheidssalon.


Ben je even kwijt wie dat ook alweer zijn? Lees hier nog even ons verslag om je geheugen een beetje op te frissen. We hebben samen met Utsukusy een heerlijke behandeling voor jullie samengesteld tegen een zacht prijsje!

En dat niet alleen, ze hebben een paar leuke kortingsdeals voor jullie op hun website of via Treatwell, lees snel even mee en geef jezelf of een ander in december dit cadeau.Buitengewone Utsukusy behandelingen

* Scheveningen Zuivert 1 uur: Een heerlijke Utsukusy gezichtsbehandeling inclusief nek- en schoudermassage. Na afloop ontvang je een scrub of masker sachet ter waarde van € 6,50 naar keuze mee naar huis.

Prijs: € 65,00.

* Scheveningen Zuivert 1,5 uur: Een uitgebreide Utsukusy gezichtsbehandeling inclusief lichaamsmassage. Na afloop ontvang je 2 scrubs of masker sachets ter waarde van € 13,00 naar keuze mee naar huis.

Prijs: € 95,00

Nog meer cadeautjes

* Tot en met 31 december 2016 krijg je bij het boeken van een salonbehandeling € 5 extra korting als je gebruik maakt van de code: CPAV-GCOZ-DGRU. De code is alleen geldig bij een online boeking en betaling via Treatwell. De kortingscode mag gebruikt worden bij de Scheveningen Zuivert deals.

* Met de kortingscode: BTNGWN betaal je geen verzendkosten tot en met 31 december 2016 bij een bestelling van € 35 of meer (normaal gesproken betaal je geen verzendkosten bij bestellingen boven de € 100).

* Tussen 1 en 31 december 2016 loopt er nog een leuke actie in de webshop:

Besteed je € 75,00 of meer aan Utsukusy producten, dan ontvang je een cadeaubon ter waarde van € 45,00 voor een gezichtsbehandeling van 45 minuten. De bon is geldig tot 6 maanden na uitgifte en met deze bon kan je een gezichtsbehandeling boeken bij:

- Utsukusy Schoonheidssalon in Scheveningen, of;

- niHna Centrum voor Schoonheid in Drachten, of bij;

- Studio Sonnevanck in Lochem.

De bon is niet in te wisselen tegen producten of contanten.

Boekingslink voor de salon

Utsukusy webshop

Volgens ons heb je zo wel genoeg informatie, maar je kan Utsukusy natuurlijk altijd even bellen mocht er iets niet duidelijk zijn! En geniet van deze warme aanbiedingen de gehele maand december en ontsnap even aan de kou met Scheveningen Zuivert.

Delen

Bekijk ook deze tips

Zen met Ramon Roelofs

Ramon Roelofs, beter bekend als Charly Lownoise, is de vestiginghouder van Zen.nl Scheveningen. In de film uit 2014 verteld Ramon over mooie, sfeervolle beelden van filmer Ferdy Vermeulen, dat zen voor hem aanvankelijk een anker was in een drukke, onoverzichtelijke wereld.

Lees verder

In balans

Zen aan zee zijn is niet zo moeilijk met alle Scheveningen Zuivert tips die wij je bieden. En buiten dat, van het strand word je toch altijd wel relaxed? Daarom hebben we vandaag een tip die wat verder reikt dan de kust lang is, namelijk naar de binnenstad toe. Lekker flexibel van ons, zodat jij dat ook wordt!

Lees verder

Win A Night Out on the Beach!

Na het grote succes van vorig jaar heeft Anouk besloten wederom een groot strandconcert te geven! De zon in de zee zien zakken, een koud biertje in je hand en een live concert van een van de beste zangeressen van Nederland; wat wil je nog meer? Dat dachten wij ook, dus daarom hebben wij een prachtige prijs om weg te geven!

Lees verder