Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Strand & Terras

18 januari 2019 - De winter is in het land maar wij willen het toch even hebben over het strand! Niet alleen is het daar heerlijk wandelen in de winter, ook in de zomer is het er goed toeven. En 4 februari is er in het Zuiderstrandtheater de Haagse Strand & Terrasbeurs met de leukste workshops voor horeca personeel en ondernemers. Iedereen kan nu stemmen op zijn favoriete strandtent die misschien wel meedingt naar een award!

Even voorstellen

De Haagse Strand- & Terrasbeurs is dé plek waar Haagse horeca, beleidsbepalers, exposanten en strandtenteigenaren uit Nederlandse kustplaatsen elkaar ontmoeten.

Vanaf 13.00 tot 19.00 uur worden verschillende activiteiten georganiseerd voor horecaondernemers en horecapersoneel, zoals masterclasses en workshops.Hiernaast worden dit jaar als primeur de Haagse Strand- & Terrasbeurs awards uitgereikt aan horecaondernemingen die dat verdienen.

De drie verschillende awards zijn in samenwerking met diverse Haagse organisaties tot stand gekomen. Samen met Duurzaam Den Haag wordt de award ‘Meest duurzame horecaonderneming’ uitgereikt, Stichting Noordzeevis reikt de prijs uit voor ‘Beste gebruik van Noordzeevis op het menu’ en in samenwerking met Indebuurt Den Haag wordt de Indebuurt Nieuwkomer-award uitgereikt!

Stem aan zee

Zoals al gezegd vindt deze spetterende beurs plaats in het Zuiderstrandtheater te Scheveningen. Dit jaar heeft de beurs als primeur haar awards, waarvoor de nominaties vanaf nu geopend zijn!

Vanaf 15 januari kan iedereen stemmen op de genomineerden waarna op 4 februari de awards door burgemeester Pauline Krikke samen met de partners worden uitgereikt.

Strandpersoneel gezocht

Hoe gek het ook klinkt: Het strandseizoen begint bijna weer! Vanaf maart zullen de eerste strandtenten alweer opbouwen en dan kan het feest aan zee weer beginnen.

Wil jij deze zomer de ideale (bij)baan hebben? Dan raden wij je aan om te komen werken bij een van de vele strandtenten op Scheveningen.

Het kantoor met het mooiste uitzicht vind je hier...de gezelligste collega's, de leukste feestjes en flexibele uren, wat wil je nog meer?

Je kan je vanaf nu aanmelden bij een van de vele strandtenten op het Zuiderstrand, Noorderstrand of het Zwarte Pad, om een zomer te beleven om nooit te vergeten!

Delen