Buitengewoon
Scheveningen

Vier het voorjaar!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Strand & Terras

18 januari 2019 - De winter is in het land maar wij willen het toch even hebben over het strand! Niet alleen is het daar heerlijk wandelen in de winter, ook in de zomer is het er goed toeven. En 4 februari is er in het Zuiderstrandtheater de Haagse Strand & Terrasbeurs met de leukste workshops voor horeca personeel en ondernemers. Iedereen kan nu stemmen op zijn favoriete strandtent die misschien wel meedingt naar een award!

Even voorstellen

De Haagse Strand- & Terrasbeurs is dé plek waar Haagse horeca, beleidsbepalers, exposanten en strandtenteigenaren uit Nederlandse kustplaatsen elkaar ontmoeten.

Vanaf 13.00 tot 19.00 uur worden verschillende activiteiten georganiseerd voor horecaondernemers en horecapersoneel, zoals masterclasses en workshops.Hiernaast worden dit jaar als primeur de Haagse Strand- & Terrasbeurs awards uitgereikt aan horecaondernemingen die dat verdienen.

De drie verschillende awards zijn in samenwerking met diverse Haagse organisaties tot stand gekomen. Samen met Duurzaam Den Haag wordt de award ‘Meest duurzame horecaonderneming’ uitgereikt, Stichting Noordzeevis reikt de prijs uit voor ‘Beste gebruik van Noordzeevis op het menu’ en in samenwerking met Indebuurt Den Haag wordt de Indebuurt Nieuwkomer-award uitgereikt!

Stem aan zee

Zoals al gezegd vindt deze spetterende beurs plaats in het Zuiderstrandtheater te Scheveningen. Dit jaar heeft de beurs als primeur haar awards, waarvoor de nominaties vanaf nu geopend zijn!

Vanaf 15 januari kan iedereen stemmen op de genomineerden waarna op 4 februari de awards door burgemeester Pauline Krikke samen met de partners worden uitgereikt.

Strandpersoneel gezocht

Hoe gek het ook klinkt: Het strandseizoen begint bijna weer! Vanaf maart zullen de eerste strandtenten alweer opbouwen en dan kan het feest aan zee weer beginnen.

Wil jij deze zomer de ideale (bij)baan hebben? Dan raden wij je aan om te komen werken bij een van de vele strandtenten op Scheveningen.

Het kantoor met het mooiste uitzicht vind je hier...de gezelligste collega's, de leukste feestjes en flexibele uren, wat wil je nog meer?

Je kan je vanaf nu aanmelden bij een van de vele strandtenten op het Zuiderstrand, Noorderstrand of het Zwarte Pad, om een zomer te beleven om nooit te vergeten!

Delen

Bekijk ook deze tips

Ijsbaden in actie

Het wordt weer kouder op Scheveningen, en de maand september zelfs ijskoud. Met onze aanbieding van het Ijsbadhuis zit jij er straks warmpjes bij! De koude is bij uitstek een oer-element om jouw wilskracht, angsten en overtuigingen op de proef te stellen. Het IJsbadhuis werkt met deze 3 krachtige peilers uit de Wim Hof Methode.

Lees verder

Flow-fit

​He jij daar! Ja jij! We hebben weer een leuke 'Scheveningen Zuivert' aanbieding voor je, dus kom ook in beweging. Wil jij ook strak in het badpak deze zomer? Beweeg je dan als de wiedeweerga naar het strand van Scheveningen. Wij hebben een leuke korting voor je in de maand maart in samenwerking met de knappe boys van Flow-Fit. Wat wil je nog meer?

Lees verder

Bootcamp Scheveningen Haven

Bootcamp Team trainer Naomi Roeleveld geeft de komende maanden iedere maandagavond een training op het strand! Vanaf 5 oktober kan je iedere maandag om 19.30 uur trainen bij locatie Scheveningen Haven.

Lees verder