Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Strandfeesten aan zee

12 maart 2018 - De kou verlaat Scheveningen en dat betekent dat het weer tijd is voor de strandtenten. Een aantal staan al en anderen worden vol overgave opgebouwd. Zodra de zon weer wat meer z'n gezicht laat zien, bruist het weer rondom de boulevard en daar voorbij. Vandaar alvast een voorproefje van de zomer met dit overzicht van openingsfeestjes!

25 maart - WIJ

Voor je met je ogen kunt knipperen is het alweer tijd voor één van de leukste events van het jaar: de opening van een kakelvers strandseizoen.

Het begin van de lente, de eerste zonnestralen die je gezicht kietelen en natuurlijk de eerste dansjes en drankjes op het strand. Kom je dansen bij de WIJ vanaf 19.00 tot 00.00 op 25 maart?

31 maart - Indigo

Indigo heeft dit jaar zo ongelofelijk veel voor jullie in petto en ze kunnen niet wachten om dit te delen. In gedachten staan we al op het strand.Koud drankje in de hand, gezellige mensen om je heen, geen zorgen aan je kop, weer vergeten in te smeren, zo maar eens een lekker burgertje bestellen.

En dat is dan ook precies wat we gaan doen deze zomer. Eerst maar even de voetjes van de vloer bij het openingsfeest. Dit festijn begint om 21.30 en je kan de dansvloer tot diep in de nacht verkennen.

7 april - Whoosah

De feestjes bij deze strandtent zijn legendarisch, dus ook deze aftrap wil je zeker niet missen. Je kan bij de Whoosah al vroeg beginnen.

Dit festijn begint al om 18.00, en eindigt diep in de nacht. Dus de voetjes van de vloer en in het zand, want de line up belooft een hete zomer in te luiden.

21 april - Barbarossa

Het feestje waar praktisch heel Nederland een winter lang smachtend op heeft zitten wachten. Dat is natuurlijk de opening van het strandseizoen. En traditiegetrouw openen de mannen van Uptown Den Haag deze. Met, en in Barbarossa.

Het is alleen nu uitverkocht, maar wie weet kan je nog een kaartje bemachtigen via Facebook, van iemand die zijn of haar kaartje kwijt wil. En anders is het even wachten tot de volgende partij.

Heb je nog meer feestjes in je vizier? Laat het ons dan weten, want we willen graag beginnen aan een tweede overzicht! En we kunnen natuurlijk niet wachten tot de zomer er is!

Delen