Buitengewoon
Scheveningen

Vier het voorjaar!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Strandseizoen

23 februari 2019 - De temperaturen stijgen langzaam maar zeker, en het zonnetje laat zijn gezicht weer zien. Wij staan de popelen om het voorjaar te begroeten en de zomer in onze armen te sluiten. Het strand van Scheveningen is 'the place to be', droom even mee in de stad aan zee.

Strandtenten

De meeste strandtenten bouwen begin maart alweer op, sommige fundering ligt er zelfs al! Dit betekent dat de eerste feestjes eind maart op de agenda staan, dat wordt dansen met je voeten in het zand.

Kun je niet wachten tot de opening van het strandseizoen? Strandtenten zoals Hart Beach, De Waterreus en Aloha staan het hele jaar door op Scheveningen te stralen. Dus pak de eerste zonnestralen op het terras met een heerlijk hapje en drankje.

Wandelen aan zee

De zon op je gezicht, de wind door je haren en het geluid van de zee...het is heerlijk aan het strand van Scheveningen.

Daarna ontspannen in een hotel? Of misschien verwen je jezelf met een uitje naar de sauna of een andere wellness hotspot!

Wil je weten waar je moet je zijn voor een goed ontbijt of een lekkere lunch? Daarna nog een beetje cultuur snuiven aan de kust en je dag of weekend is compleet. Kortom, het is weer tijd voor genieten in de zon aan zee.Delen

Bekijk ook deze tips

Maak een ritje met de Tourist Tram!

Deze prachtige Tourist Tram rijdt sinds zaterdag 9 juli! De 60 jaar oude tram verbindt het centrum van Den Haag met het strand van Scheveningen. Met een ticket voor de Tourist Tram kun je de hele dag onbeperkt in- en uitstappen en zeker niet alleen leuk voor toeristen.

Lees verder

Zorg voor je huid

De zomer kan je huid wel een beetje extra aandacht gebruiken, dacht wij zo. Daarom hebben wij de maand augustus echt een heerlijke actie voor je! Samen met Cléophée & Nanda Huidverzorgingspraktijk heb jij een stralend zomergezicht.

Lees verder

Skin food actie

De koude lucht waait over Scheveningen en hierdoor kan je huid (en de rest van je lichaam) wel wat extra aandacht gebruiken. Een gezichtsbehandeling, een heerlijke crème, een hot-stone massage. Dat klinkt goed toch? De nieuwe City Spa, die sinds vorige week open is, in de Aert van der Goesstraat laat je stralen! En met deze buitengewone lezersaanbieding kom jij de winter wel door...

Lees verder