Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Strandseizoen

23 februari 2019 - De temperaturen stijgen langzaam maar zeker, en het zonnetje laat zijn gezicht weer zien. Wij staan de popelen om het voorjaar te begroeten en de zomer in onze armen te sluiten. Het strand van Scheveningen is 'the place to be', droom even mee in de stad aan zee.

Strandtenten

De meeste strandtenten bouwen begin maart alweer op, sommige fundering ligt er zelfs al! Dit betekent dat de eerste feestjes eind maart op de agenda staan, dat wordt dansen met je voeten in het zand.

Kun je niet wachten tot de opening van het strandseizoen? Strandtenten zoals Hart Beach, De Waterreus en Aloha staan het hele jaar door op Scheveningen te stralen. Dus pak de eerste zonnestralen op het terras met een heerlijk hapje en drankje.

Wandelen aan zee

De zon op je gezicht, de wind door je haren en het geluid van de zee...het is heerlijk aan het strand van Scheveningen.

Daarna ontspannen in een hotel? Of misschien verwen je jezelf met een uitje naar de sauna of een andere wellness hotspot!

Wil je weten waar je moet je zijn voor een goed ontbijt of een lekkere lunch? Daarna nog een beetje cultuur snuiven aan de kust en je dag of weekend is compleet. Kortom, het is weer tijd voor genieten in de zon aan zee.Delen