Buitengewoon
Scheveningen

Voeten in het zand

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Strandseizoen

23 februari 2019 - De temperaturen stijgen langzaam maar zeker, en het zonnetje laat zijn gezicht weer zien. Wij staan de popelen om het voorjaar te begroeten en de zomer in onze armen te sluiten. Het strand van Scheveningen is 'the place to be', droom even mee in de stad aan zee.

Strandtenten

De meeste strandtenten bouwen begin maart alweer op, sommige fundering ligt er zelfs al! Dit betekent dat de eerste feestjes eind maart op de agenda staan, dat wordt dansen met je voeten in het zand.

Kun je niet wachten tot de opening van het strandseizoen? Strandtenten zoals Hart Beach, De Waterreus en Aloha staan het hele jaar door op Scheveningen te stralen. Dus pak de eerste zonnestralen op het terras met een heerlijk hapje en drankje.

Wandelen aan zee

De zon op je gezicht, de wind door je haren en het geluid van de zee...het is heerlijk aan het strand van Scheveningen.

Daarna ontspannen in een hotel? Of misschien verwen je jezelf met een uitje naar de sauna of een andere wellness hotspot!

Wil je weten waar je moet je zijn voor een goed ontbijt of een lekkere lunch? Daarna nog een beetje cultuur snuiven aan de kust en je dag of weekend is compleet. Kortom, het is weer tijd voor genieten in de zon aan zee.Delen

Bekijk ook deze tips

Een wandeling langs de wand

Misschien is het je al opgevallen; de kleurrijke wand aan de rechterkant van De Pier. Een prachtige muur vol kunst aan zee in het kader van 200 jaar Scheveningen. Hoog tijd dus voor een heerlijke strandwandeling, om dit schilderachtige stukje Scheveningen te ontdekken!

Lees verder

Gek op bloemen

De vogeltjes fluiten (of de meeuwen krijsen eigenlijk), alles groeit en bloeit, en de zon schijnt weer wat vaker. Krijg jij daar ook zo’n zin van om de lente in huis te halen? Wij wel anders wel. Helemaal hortensia, of misschien voel je meer voor een blauwe druif, ook narcissen en tulpen mogen gezien worden. Daarom hebben wij een overzicht gemaakt van waar je in Scheveningen moet zijn, als je ook gek bent op bloemen, en planten.

Lees verder

Mindful up and running

Met Mindul Running sta je stil bij het rennen. Ja dat klinkt een beetje raar. Maar doormiddel van technieken kom je meer in het moment van het hardlopen en gaat het niet om de prestatie die je neerzet. Het is ontspannend en gezond voor lichaam en geest. Vandaar in de maand juni een leuke kortingsactie voor Scheveningen Zuivert met Mindful Run Den Haag!

Lees verder