Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Strandseizoen

23 februari 2019 - De temperaturen stijgen langzaam maar zeker, en het zonnetje laat zijn gezicht weer zien. Wij staan de popelen om het voorjaar te begroeten en de zomer in onze armen te sluiten. Het strand van Scheveningen is 'the place to be', droom even mee in de stad aan zee.

Strandtenten

De meeste strandtenten bouwen begin maart alweer op, sommige fundering ligt er zelfs al! Dit betekent dat de eerste feestjes eind maart op de agenda staan, dat wordt dansen met je voeten in het zand.

Kun je niet wachten tot de opening van het strandseizoen? Strandtenten zoals Hart Beach, De Waterreus en Aloha staan het hele jaar door op Scheveningen te stralen. Dus pak de eerste zonnestralen op het terras met een heerlijk hapje en drankje.

Wandelen aan zee

De zon op je gezicht, de wind door je haren en het geluid van de zee...het is heerlijk aan het strand van Scheveningen.

Daarna ontspannen in een hotel? Of misschien verwen je jezelf met een uitje naar de sauna of een andere wellness hotspot!

Wil je weten waar je moet je zijn voor een goed ontbijt of een lekkere lunch? Daarna nog een beetje cultuur snuiven aan de kust en je dag of weekend is compleet. Kortom, het is weer tijd voor genieten in de zon aan zee.Delen

Bekijk ook deze tips

A Night Out - Overzicht September

Ontdek de pracht van de nacht op Scheveningen in dit stralende overzicht van A Night Out september. Wil jij weten waar de leukste feestjes zijn? Of waar je de avonden kan flaneren over de boulevard of dansen met je voeten in het zand...Haal dan je beste danspak alvast uit de kast en lees even mee.

Lees verder

Buitengewoon bohemian

Heb je al gehoord van het leukste feest van het jaar? Ok nou ja misschien de zomer dan, ook goed. Nee? Eind deze maand, 29 juli, verandert de Naturel in een Bohemian Universe. Een mega leuk programma, vette muziek maar vooral veel toffe sprekers, workshops, en een markt. De kaartjes gaan hard, maar gelukkig kan je ook mee doen aan een winactie!

Lees verder

Een winters Madurodam

Madurodam laat de grote verhalen van Nederland in het klein tot leven komen. Er is ontzettend veel te zien in deze mini stad aan zee. Je leert spelenderwijs hoe Nederland is ontstaan; dit maakt het een perfecte dag uit voor het hele gezin. En goed nieuws, want er is een nieuwe attractie bijgekomen, en er staat een event op de agenda waar de vonken vanaf springen!

Lees verder