Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Strandtenten overzicht

25 februari 2020 - Geloof het of niet, maar het strandseizoen gaat bijna weer beginnen! Het is tijd voor flaneren over de boulevard, cocktails drinken met je voeten in het zand en natuurlijk feestjes. Trek je danspak uit de kast en lees mee waar jij de leukste strandfeestjes kan vinden.

The Fat Mermaid - 6 maart

Het gaat weer beginnen! Vrijdag 6 Maart kun je de voetjes van de vloer doen bij de "Fat"! Muzikale versnaperingen van Jimi, Andrew en Gene.

Vanaf 19.00 tot diep in de nacht kun je hier genieten van een knaller van een feest aan zee. En een leuk detail: de entree is gratis.

Strandclub WIJ - 21 maart

Voor je met je ogen kunt knipperen is het (gelukkig!) alweer tijd voor een van de leukste events van het jaar: de opening van een kakelvers strandseizoen.

Met dit keer een geheel nieuwe start en wel op zaterdag 21 maart. En dat doet WIJ niet alleen, want de boys van Hitjesdag nemen deze avond van ze over.


Beachclub Indigo - 28 maart

Deze pre-summer party is een feest voor het openingsfeest! Dubbel feest dus...Het strandseizoen is weer in zicht en wat hebben ze iedereen gemist.

Dit wordt een feest voor Vrienden van Indigo. En jij bent uitgenodigd. De line-up maken ze niet bekend, de kaartjes zijn schaars en ze zijn er klaar voor.

WHOOSAH - 3 april

Al jaren een begrip op het Zwarte Pad, vooral als het gaat om de feestjes! De line up is weer juicy: De Sluwe Vos, Sandrien en JEANS zijn van de partij.

Kom op 3 april vanaf 21.00 tot diep in de nacht genieten van de leukste dansvloer op het strand van Scheveningen.

Buiten - 4 april

Op 4 april trappen ze bij de Buiten het strandseizoen af met de vrienden van Orange Grove op het podium!

Kom de zomermaanden inluiden en dans tot in de late uurtjes op de Caribbean tunes van Orange Grove en de funky beats van DJ Leezy World Peace.

Colorado Charlie - 4 april

Duik op de dansvloer bij deze heerlijke strandtent! Eelke Kleijn (Days Like Nights) verzorgt de tunes om tot diep in de nacht van te genieten.

Bij Colorado Charlie staan ze te trappelen om het seizoen te openen want ze heb heel wat in petto voor jullie. Van heerlijk eten op het strand tot yoga en mindfulness, er is voor ieder wat wils.

Delen