Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Summer Challenge

25 juni 2018 - Vorige week heeft burgemeester Pauline Krikke het startsein gegeven voor een hele bijzondere uitdaging, op de boulevard van Scheveningen aan de kop van de Keizerstraat bij het monument 'Vissersvrouw van Scheveningen'. Het gaat niet om zomaar een uitdaging, maar een heus TrashUre Hunt avontuur dat de hele zomer duurt!

Zomerse uitdaging

Deze zomer gaat TrashUre Hunt voor het derde jaar op een rij elke dag het strand van Scheveningen opruimen en het publiek van het strand activeren, motiveren en bewust maken. De Summer Challenge is dit jaar alweer in volle gang!

Ze geloven dat ze een statement kunnen maken als Scheveninger: als exploitant, als bezoeker, als bewoner. Een schoon Scheveningen is een mooi voorbeeld om te laten zien hoe trots wij zijn op ons dorp en onze kust.

Elk jaar verwelkomen ze 17.000.000 bezoekers. En dit jaar worden ze nog beter dan ooit welkom geheten in onze mooie badplaats!

Zomer zonder afval

Wat gaat er precies gebeuren tijdens de Summer Challenge? TrashUre Hunt hoopt dat iedereen mee doet om alle dagen te wandelen, op avontuur te gaan en het strand te ontdoen van haar schatten (afval) en zo bij te dragen aan het verbeteren van onze leefomgeving.

– Wanneer: elke dag de hele zomer lang , van 21 juni t/m 23 september

– Waar: Scheveningen Strand

Doe mee met de TrashUre Hunt Summer Challenge en schrijf je in. Neem samen met een dag voor je rekening en kleed hem effectief en gezellig aan.

Wil je meer weten over de Summer Challenge? Je kan altijd even op hun website kijken of contact met ze opnemen! Laten we er deze zomer samen voor zorgen dat het een feest is en blijft aan zee!Delen

Bekijk ook deze tips

Floaten met Valentijn

​Donderdag 7 juli opent FloatCenter de Pier op Scheveningen. Vanaf nu kun je ook floaten, oftewel drijven boven zee! Floaten is gewichtsloos en zonder prikkels drijven op zout water in een speciale floatroom. Als je ooit in de Dode Zee hebt gezwommen, weet je eigenlijk al wat het is. Maak nu gebruik van de pre-openingsaanbieding van het FloatCenter op de Pier!

Lees verder

Brainstormen aan boord van Tall Ship Minerva

In Scheveningen vind je een heel scala aan mogelijkheden om met je collega's te dineren, aan teambuilding te doen of te brainstormen. In de duinen, op het strand, in de haven of aan zee. Zoek je echt een speciale entourage voor je teambuilding evenement, bedrijfsuitje of vergadering in Scheveningen? Dan stap je aan boord van de Minerva!

Lees verder

Tuindag op Scheveningen

Het Westbroekpark is een smaragdgroene oase in Scheveningen. Niet alleen kan je er genieten van de rust, bootje varen en wandelen. Ook kan je er heerlijk eten uit de tuin! Kom genieten bij Greens, een biologisch restaurant met moestuin; dat is smullen op Scheveningen in het park aan zee, en er staat een leuk event op het menu.

Lees verder