Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Surf Festival Scheveningen

15 september 2018 - Voetjes in het zand, een spetterende surfsessie en heerlijke pannenkoeken. Dat klinkt je als The Shore in de oren. Deze strandtent aan zee is elke dag een feest om te bezoeken, en vandaag nog veel meer! Er vindt een festival plaats dat draait om surfen en de cultuur daaromheen. Zien we je zo op het strand?

Een festival aan zee

Niet alleen kan je genieten van het strand van Scheveningen tijdens dit festival, ook kan je een duikje nemen in de zee!

Want overdag kun je gratis deelnemen aan de surf & skate contest, workshops en een speciale 60+ surfles. Ook is er muziek, een markt, expositie en surffilms. Doe bijvoorbeeld mee aan een workshop surffotografie!

In samenwerking met Nouvague zijn er surffilms uitgekozen met de gemeenschappelijke deler: duurzaamheid, cultuur en authenticiteit. De films zijn gratis toegankelijk en te zien vanaf de boulevard op groot scherm.

Dus neem een kijkje wanneer je wilt overdag, en combineer het met een heerlijke wandeling langs het strand, of een bezoekje aan de markt op De Pier.

En in de avond kan je de voetjes van het zand op de vloer zetten, en tot in de late uurtjes doorgaan.

Hiervoor heb je wel een ticket nodig en kun je dansen bij Brass Rave Unit, Mooon, Tumbleweed, Ocean Tribe, Lifestyler Radio, Tom & Michael, Porto Verder & Lottery.

Kortom een line up die je feest aan zee compleet maakt. Een dag vol surfen en avond vol swingen op Scheveningen bij The Shore, tot zo!Delen