Buitengewoon
Scheveningen

Vier het voorjaar!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Surf Festival Scheveningen

15 september 2018 - Voetjes in het zand, een spetterende surfsessie en heerlijke pannenkoeken. Dat klinkt je als The Shore in de oren. Deze strandtent aan zee is elke dag een feest om te bezoeken, en vandaag nog veel meer! Er vindt een festival plaats dat draait om surfen en de cultuur daaromheen. Zien we je zo op het strand?

Een festival aan zee

Niet alleen kan je genieten van het strand van Scheveningen tijdens dit festival, ook kan je een duikje nemen in de zee!

Want overdag kun je gratis deelnemen aan de surf & skate contest, workshops en een speciale 60+ surfles. Ook is er muziek, een markt, expositie en surffilms. Doe bijvoorbeeld mee aan een workshop surffotografie!

In samenwerking met Nouvague zijn er surffilms uitgekozen met de gemeenschappelijke deler: duurzaamheid, cultuur en authenticiteit. De films zijn gratis toegankelijk en te zien vanaf de boulevard op groot scherm.

Dus neem een kijkje wanneer je wilt overdag, en combineer het met een heerlijke wandeling langs het strand, of een bezoekje aan de markt op De Pier.

En in de avond kan je de voetjes van het zand op de vloer zetten, en tot in de late uurtjes doorgaan.

Hiervoor heb je wel een ticket nodig en kun je dansen bij Brass Rave Unit, Mooon, Tumbleweed, Ocean Tribe, Lifestyler Radio, Tom & Michael, Porto Verder & Lottery.

Kortom een line up die je feest aan zee compleet maakt. Een dag vol surfen en avond vol swingen op Scheveningen bij The Shore, tot zo!Delen

Bekijk ook deze tips

Op je paasbest

​Eitjes verstoppen, palmtakken, brunchen, en familie dingen. We hebben het natuurlijk over Pasen! En ook op Scheveningen laat de Paashaas zijn gezicht zien, en worden er leuke activiteiten georganiseerd. Dus waar je wacht je nog op?! Pasen vier je het best op Scheveningen, lees even mee met ons overzicht van brunches en paasactiviteiten.

Lees verder

Schaatsen in Scheveningen

Betoverende lichtjes, spiegelglad ijs, het romantische Kurhaus, klinkt je dat ook als muziek in de oren? Kom dan naar de mooiste schaatsbaan van Nederland! Hier vind je schaats- en ijspret voor jong en oud. En een beetje extra lichaamsbeweging in de winter kan ook geen kwaad!

Lees verder

Scheveningse ‘Schattepetat’

Wassenaar Snacks is al bijna 50 jaar een begrip in Scheveningen. Opgericht door Joop Wassenaar in 1960, die later werd bijgestaan door zijn broers Jacques, Martin en Albert Verheij. Inmiddels is het nog steeds de beste snackbar van Scheveningen, hoog tijd om eens een kijkje te nemen in de keuken!

Lees verder