Buitengewoon
Scheveningen

Vier het voorjaar!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Surf & Yoga bij Patagonia

Patagonia staat voor zon, zee, strand en lucht. Hier vindt u ruimte, water, vuur én passie voor goed en eerlijk eten. La pura vida in de duinen aan het begin van het Zwarte Pad. Bij Patagonia kun je ook heerlijk surfen in de golfbreak 'voor de deur'. Check voor je gaat hier de actuele surfcondities.Yoga van Juulove
Van mei tot en met september organiseert Juul Hagemeijer elke zaterdagochtend om kwart over negen een yogasessie op het strand. De yogales begint met een korte meditatie, vervolgens gaat de 'les' over in een dynamische vorm van yoga waarin je leert adem en beweging te verbinden. Als afsluiting volgt een heerlijke Shavasanah met het geluid van de zee als achtergrondmuziek. Na de les kun je heerlijk ontspannen en een grote glimlach je weekend voortzetten!

Kosten
drop in: € 10,-
7 rittenkaart: € 50,-

note: Neem een grote handdoek als yogamatje (of yogamat) en afhankelijk van het weer wat warme kleren mee.

Voor extra info over Juul check www.juulove.com

Yoga4Kids
Kinderen van 6 t/m 10 jaar zijn iedere zondag van 9.00-10.00 uur welkom om mee te doen met Yoga4Kids op het strand, aan zee! De lessen zijn speels, fun & rustgevend. Elke les heeft een nieuw thema die de kinderen, als ze willen, zelf mogen verzinnen. Ieder thema krijgt op speelse en creatieve wijze specifieke yogahoudingen zoals de dolfijn, de kat en het zonnegroetje. Neem je vriendjes en vriendinnetjes mee! Meld je vooral ook even van te voren aan via yogametlisa@gmail.com.

Kosten
Per les, per kind € 5
Lees meer over Yoga4Kids


Heb je zin om je conditie voor de zomer een boost te geven en hou je van buiten sporten? Kijk dan ook even naar de Bootcamp & Yoga in Scheveningen op zondag of de Bootcamp Team training van Naomi Roeleveldt op maandag en zaterdag.

Delen

Bekijk ook deze tips

Pilates pas

Vaak loop je ergens langs op Scheveningen, en denk je: "Daar moet ik ook eens naar toe". Dit hadden wij met The Pilates Studio in de Keizerstraat. Zo gezegd, zo gedaan. We zijn er niet alleen naar binnengegaan, we hebben ook een ontzettend leuke actie geregeld voor alle lezers om de decembermaand flexibel door te komen. The Pilates Studio zorgt dat jij weer helemaal vitaal het nieuwe jaar in kan met korting!

Lees verder

Trakteer jezelf op een beetje Trattoria

​Als paddenstoelen schieten ze uit de grond; leuke nieuwe eettentjes in de Keizerstraat. Of funghi in dit geval want dit keer is onze tip een Italiaanse. Dit leuke restaurant en delicatesse zaakje is niet zo nieuw meer, want hiervoor zat Terranova Panini 10 jaar op het Noordeinde.

Lees verder

Win surfcamp bij Hart Beach!

De golfjes rollen binnen, het zonnetje schijnt steeds vaker en je meivakantie en zomervakantie doorbrengen aan het strand, dat wil je toch? Het is een perfect moment om te leren surfen tijdens één van de kids surfcamps die Hart Beach organiseert! En weet je wat? Wij mogen er deze maand een weggeven! Lees meer over hoe jij kan winnen!

Lees verder