Buitengewoon
Scheveningen

Voeten in het zand

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Surf & Yoga bij Patagonia

Patagonia staat voor zon, zee, strand en lucht. Hier vindt u ruimte, water, vuur én passie voor goed en eerlijk eten. La pura vida in de duinen aan het begin van het Zwarte Pad. Bij Patagonia kun je ook heerlijk surfen in de golfbreak 'voor de deur'. Check voor je gaat hier de actuele surfcondities.Yoga van Juulove
Van mei tot en met september organiseert Juul Hagemeijer elke zaterdagochtend om kwart over negen een yogasessie op het strand. De yogales begint met een korte meditatie, vervolgens gaat de 'les' over in een dynamische vorm van yoga waarin je leert adem en beweging te verbinden. Als afsluiting volgt een heerlijke Shavasanah met het geluid van de zee als achtergrondmuziek. Na de les kun je heerlijk ontspannen en een grote glimlach je weekend voortzetten!

Kosten
drop in: € 10,-
7 rittenkaart: € 50,-

note: Neem een grote handdoek als yogamatje (of yogamat) en afhankelijk van het weer wat warme kleren mee.

Voor extra info over Juul check www.juulove.com

Yoga4Kids
Kinderen van 6 t/m 10 jaar zijn iedere zondag van 9.00-10.00 uur welkom om mee te doen met Yoga4Kids op het strand, aan zee! De lessen zijn speels, fun & rustgevend. Elke les heeft een nieuw thema die de kinderen, als ze willen, zelf mogen verzinnen. Ieder thema krijgt op speelse en creatieve wijze specifieke yogahoudingen zoals de dolfijn, de kat en het zonnegroetje. Neem je vriendjes en vriendinnetjes mee! Meld je vooral ook even van te voren aan via yogametlisa@gmail.com.

Kosten
Per les, per kind € 5
Lees meer over Yoga4Kids


Heb je zin om je conditie voor de zomer een boost te geven en hou je van buiten sporten? Kijk dan ook even naar de Bootcamp & Yoga in Scheveningen op zondag of de Bootcamp Team training van Naomi Roeleveldt op maandag en zaterdag.

Delen

Bekijk ook deze tips

Zumba aan zee

Kom je ook swingen aan zee? Op zaterdag 10 augustus gaat het dak eraf, voor zover dat al niet zo was, bij The Hague Beach Stadium. En wij gaan je natuurlijk vertellen wat er dan te dansen valt!

Lees verder

Mindful Running door de duinen

We hebben hier al eerder over geschreven, maar een kleine reminder. Vooral omdat het bijna zomer is, en weer in bikini mogen flaneren. Maar vooral omdat je je daarna zen voelt, je geest leeggemaakt is, en dat allemaal aan zee. Mindfulrunnen met Yogaseads dus!

Lees verder

Een schitterend concert

Het Kurhaus werd de afgelopen tijd verlicht door prachtige videoprojecties, evenals het Binnenhof. Met dank aan Feest aan Zee schitteren de wintermaanden door de lichtpuntjes die worden georganiseerd. En nog meer goed nieuws: de piano bij de interactieve installalatie wordt aankomende week door een paar ontzttend bekende pianisten bespeeld!

Lees verder