Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Surfcamps op Scheveningen

13 juli 2019 - Met deze temperaturen is er niks lekkerders dan een duikje nemen, vooral voor de kleintjes. En waar kan je als kind beter je energie in kwijt dan in surfen? Kom ook (beter) leren surfen bij een van deze spetterende surfcamps op Scheveningen. Duik in dit overzicht en lees even mee!

Action Academy

Spetterende activiteiten bij The Shore! Onder begeleiding van enthousiaste, ervaren en gecertificeerde instructeurs kunnen kids vier dagen lang action sports beoefenen.

Ze gaan surfen, klimmen, skaten, free runnen, zwemmen, tokkelen en nog veel meer. Waarom een sport leren, als we ze ook allemaal kunnen beoefenen?

Op basis van de weersomstandigheden maakt de Action Academy het ideale actieschema zodat de kids de week van hun leven hebben.Trek gekregen na al dat sporten? Er staat een tafel vol met biologisch en verantwoord eten klaar na elke inspanning.

Hart Beach

Dit wordt vakantie om nooit te vergeten! Geef jouw kids de tijd van hun leven tijdens een van de leukste camps van Scheveningen.

Maak op een leuke en veilige manier kennis met surfen en de sportieve lifestyle. Ook deze vakantie organiseert Hart Beach Quiksilver Surfschool weer 3- en 5-daagse kampen waarbij kinderen nieuwe avonturen op het strand en in de zee beleven, zich ‘surfer’ voelen en veel nieuwe vrienden maken.

Aloha

Heb jij dit jaar plannen om de Scheveningse zee te trotseren als ware surfkoning(in)? Of wil je gewoon je surf kunsten verbeteren? Aloha staat klaar om je te helpen bij het oppoetsen van je bestaande surf skills en bij het ontwikkelen van nieuwe.

Nog nooit gesurft? De ervaren instructeurs van Aloha gaan het jou leren en je een super zomer bezorgen.

Twee keer per dag zal je samen met je surfleraar het water in gaan. Voor dat je het weet ben je de tijd vergeten en gaat de zon al weer onder. Maar spaar wat energie voor daarna. Naast het surfen zorgen wij elke dag voor een leuke activiteit.

De Pier

Surf ’s cool is de nieuwste en coolste surfschool van Scheveningen. Surf’s Cool biedt surflessen, surfkampen en naschoolse surfles op een unieke locatie in Scheveningen.

Omdat ze zijn gevestigd bovenop De Pier heb je niet alleen een uniek uitzicht op de zee, maar is dit tevens de beste plek om de surflessen te bekijken.

Bij Surf ’s Cool! houden ze van surfen en de zee, en de surfschool geeft de mogelijkheid om de surf-passie en kennis 365 dagen per jaar over te brengen op iedereen die wil leren surfen.

Delen