Buitengewoon
Scheveningen

Voeten in het zand

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Tafeltje ontdekje

Sommige tips bestaan al een tijdje, maar omdat er zo veel leuks in Scheveningen te doen is, kom je er niet aan toe. Zo ook deze week, waar we eindelijk rustig aan tafel gaan voor een van de lekkerste restaurantjes in onze mooie plek aan zee! Lees en watertand snel even mee.

Het verre oosten dichtbij

Ooit wel eens Thailand bezocht? Het is een land van extreme tegenstellingen. De chaotische drukte in de grote steden tegenover de serene rust in de landelijke dorpjes. De armoe en de rijkdom. De opwindende schoonheid van de natuur versus de eenvoud van het boerenleven en de overdadige pracht en praal van de tempels.


De Thaise keuken is een afspiegeling van deze enerverende samenleving. De adembenemende heftigheid van de rode en groene pepertjes naast de milde en verkwikkende, vaak zoetzure elementen met hun ‘blussende’ werking. De talloze en eindeloos gevarieerde snackjes. De simpele eenbord-maaltijden of de verfijnde, tongstrelende gerechten in de meest uiteenlopende smaken.Ja we hebben je vast lekker gemaakt. En voor alle mensen die niet het vliegtuig gaan pakken binnenkort, kan je gewoon even naar Scheveningen gaan voor deze ervaring! Toek Toek is een stukje Thailand in Scheveningen. En met het zonnetje op je bol de vurige, wereldvermaarde ‘Tom Yam’ soep proeven lijkt het net of je echt even weg bent.

Het geheim van de kok is de subtiele samenstelling van veel verschillende verse kruiden in combinatie met onder andere vlees, gevogelte en zeevruchten. Toek Toek maakt je graag wegwijs in de eindeloze variaties van de Thaise keuken.

Open deur

Het is een knus plekje daar aan de Douzastraat, geheel in Thaise stijl en buiten staat er een terrasje klaar. Je kunt genieten van een dagmenu voor een scherpe prijs, of lekker a la carte eten. Afhalen en catering behoren ook tot de mogelijkheden.

Ze zijn open van dinsdag tot en met zondag, vanaf 17.00 en reserveren is wel handig gezien het beperkt aantal plekken en de populariteit. Dus om morgen weer even te wennen na al die vrije dagen, nog even niet voor jezelf koken en uit eten dan maar?

Delen

Bekijk ook deze tips

Buitengewone bistro

Een knusse herfst zit in een klein hoekje. Of eigenlijk op een hoekje in Scheveningen aan de Ankerstraat. Hier zit Tasca, een informele klassieke bistro met ambachtelijke Zuid Europese invloeden. Kom ook langs en voel je even op vakantie in het zuiden.

Lees verder

Win a Night Out vol kansen

​​De stad aan zee straalt in januari! Het strand wordt verlicht door de avondactiviteiten van A Night Out aan Zee. Begeef je in winterse sferen en laat de winactie van deze maand als een warme deken over je heen vallen. Onder het motto nieuw jaar, nieuwe kansen ligt deze winactie precies in jouw straatje!

Lees verder

A Night Out - Festival Classique

Ontdek de pracht van de nacht op Scheveningen met A Night Out aan Zee. Wij laten je zien wat de avonden op Scheveningen te bieden hebben. Voor een avond vol klasse en muziek op Scheveningen, is het Festival Classique een aanrader om bij te wonen. Dit jaarlijks terugkerende festival maakt klassieke muziek zeer toegankelijk!

Lees verder