Buitengewoon
Scheveningen

Vier het voorjaar!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Talent aan zee

13 mei 2019 - Duik in een nieuw evenement op Scheveningen! Muziek, workshops en talent is waar het om draait. Dit nieuwe muzikale pareltje dat in juni plaatsvindt laat het talent aan zee zien.

Even voorstellen

Talenten Aan Zee is een nieuw evenement dat plaatsvindt van donderdag 13 tot en met zaterdag 15 juni (Vlaggetjesdag).

Het feest barst los in de Keizerstraat en de tweede binnenhaven. Het is een talentontwikkelingstraject dat jonge lokale vocalisten, instrumentalisten, dansers en muzikanten stimuleert door hen workshops, masterclasses én een podium te bieden.

Daarnaast zullen bekende Scheveningse artiesten zowel optreden als masterclasses verzorgen. Een van die artiesten mogen wij alvast prijsgeven: Charly Lownoise.Masterclasses en Workshops

Wil je in aanmerking komen voor de gratis masterclasses en workshops? Meld je dan nu aan talentenaanzee@gmail.com.

Het is wel aan te raden om dit snel te doen, aangezien de workshops snel vol zitten. Het volledige programma, inclusief masterclasses en workshops, wordt in aanloop naar het evenement bekendgemaakt via Talenten Aan Zee.


Er zijn prachtige prijzen te winnen: een speelplek op Schollenpop, Parkpop, Vlaggetjesdag of het internationale YMCA-festival in Londen!

Presentatiemomenten voor Parkpop

Tijdens deze presentaties (aanmelden hiervoor is niet mogelijk) staat een felbegeerde plek op Parkpop People Stage Cultuurschakel op het spel:

Kortom, kom langs op dit feestelijke evenement vol talent aan zee!

Delen

Bekijk ook deze tips

Mindful Running

Ja het regent niet alleen buiten, het regen ook goed nieuws qua actie de laatste tijd op Scheveningen! Vorige week plaatste de gemeente een sportstrand, daar kon je hier ook al over lezen. En nu hebben we weer wat leuks voor je, waar je mee in beweging kan komen. Nu is er vast elke zaterdag, Mindful Running met Yogaseads. Hoe leuk is dat?

Lees verder

Hasta la pasta

De meeste tips die wij jullie geven, zijn van horen zeggen, of komen voort uit eigen ervaring. Maar deze week hebben we een soort van blinde tip! Soort van omdat we het wel gespot hebben maar er niet zelf zijn geweest! We liepen langs een nieuw stekkie in Scheveningen dat er leuk uitzag en je kan er je koolhydraten voorraad goed aanvullen.

Lees verder

Een sportieve dag aan zee

Zin in een dag vol sportiviteit en gezelligheid aan zee? Hart Beach laat je op zaterdag 1 juni zweten op het strand en in de zee. Bovendien kan je er een heerlijk hapje eten, dus kom de zomer inluiden met dit sportieve feest aan zee!

Lees verder