Buitengewoon
Scheveningen

Voeten in het zand

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Talent aan zee

13 mei 2019 - Duik in een nieuw evenement op Scheveningen! Muziek, workshops en talent is waar het om draait. Dit nieuwe muzikale pareltje dat in juni plaatsvindt laat het talent aan zee zien.

Even voorstellen

Talenten Aan Zee is een nieuw evenement dat plaatsvindt van donderdag 13 tot en met zaterdag 15 juni (Vlaggetjesdag).

Het feest barst los in de Keizerstraat en de tweede binnenhaven. Het is een talentontwikkelingstraject dat jonge lokale vocalisten, instrumentalisten, dansers en muzikanten stimuleert door hen workshops, masterclasses én een podium te bieden.

Daarnaast zullen bekende Scheveningse artiesten zowel optreden als masterclasses verzorgen. Een van die artiesten mogen wij alvast prijsgeven: Charly Lownoise.Masterclasses en Workshops

Wil je in aanmerking komen voor de gratis masterclasses en workshops? Meld je dan nu aan talentenaanzee@gmail.com.

Het is wel aan te raden om dit snel te doen, aangezien de workshops snel vol zitten. Het volledige programma, inclusief masterclasses en workshops, wordt in aanloop naar het evenement bekendgemaakt via Talenten Aan Zee.


Er zijn prachtige prijzen te winnen: een speelplek op Schollenpop, Parkpop, Vlaggetjesdag of het internationale YMCA-festival in Londen!

Presentatiemomenten voor Parkpop

Tijdens deze presentaties (aanmelden hiervoor is niet mogelijk) staat een felbegeerde plek op Parkpop People Stage Cultuurschakel op het spel:

Kortom, kom langs op dit feestelijke evenement vol talent aan zee!

Delen

Bekijk ook deze tips

Boerderij aan zee

Op nog geen vijf minuten lopen van het strand, is het een beestenboel. Hier ligt de idyllische Stadsboerderij ’t Waaygat bestaat sinds 1978. De boerderij staat op een bijzondere plek in Scheveningen. Want vroeger lag aan de Havenkade een kanaal. Nu liggen hier een stadsboerderij, een school en kindertuinen. Er kan niet alleen veel geknuffeld worden, ook worden er tal van leuke activiteiten georganiseerd.

Lees verder

Win A Night Out vol muziek!

Scheveningen zal weer swingen op zijn grondvesten eind september. Want er is een nieuw muziekfestival ter ere van het 200 jarig bestaan van Scheveningen; een groots Feest aan Zee dus! Wil jij erbij zijn? Dat was een retorische vraag, maar lees snel verder als je de dag en avond van je leven wilt winnen.

Lees verder

​Buitengewoon broodje

Een tijdje geleden kon je al lezen over de befaamde club Zo, beter bekend als sushi op een broodje. Maar jongens we hebben nu toch een broodje ontdekt, toch ook wel echt een aanrader. Dit leuke Italiaanse zaakje is al eerder op de buitengewone radar verschenen, maar we lichten natuurlijk graag nog meer toe. O en een kleine tip: Niet verder lezen als je maag al aan het rammelen is.

Lees verder