Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Talent aan zee

13 mei 2019 - Duik in een nieuw evenement op Scheveningen! Muziek, workshops en talent is waar het om draait. Dit nieuwe muzikale pareltje dat in juni plaatsvindt laat het talent aan zee zien.

Even voorstellen

Talenten Aan Zee is een nieuw evenement dat plaatsvindt van donderdag 13 tot en met zaterdag 15 juni (Vlaggetjesdag).

Het feest barst los in de Keizerstraat en de tweede binnenhaven. Het is een talentontwikkelingstraject dat jonge lokale vocalisten, instrumentalisten, dansers en muzikanten stimuleert door hen workshops, masterclasses én een podium te bieden.

Daarnaast zullen bekende Scheveningse artiesten zowel optreden als masterclasses verzorgen. Een van die artiesten mogen wij alvast prijsgeven: Charly Lownoise.Masterclasses en Workshops

Wil je in aanmerking komen voor de gratis masterclasses en workshops? Meld je dan nu aan talentenaanzee@gmail.com.

Het is wel aan te raden om dit snel te doen, aangezien de workshops snel vol zitten. Het volledige programma, inclusief masterclasses en workshops, wordt in aanloop naar het evenement bekendgemaakt via Talenten Aan Zee.


Er zijn prachtige prijzen te winnen: een speelplek op Schollenpop, Parkpop, Vlaggetjesdag of het internationale YMCA-festival in Londen!

Presentatiemomenten voor Parkpop

Tijdens deze presentaties (aanmelden hiervoor is niet mogelijk) staat een felbegeerde plek op Parkpop People Stage Cultuurschakel op het spel:

Kortom, kom langs op dit feestelijke evenement vol talent aan zee!

Delen