Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Tall Ship Minerva

10 maart 2020 - Aan de kust is het goed toeven, maar ook op de zee bij Scheveningen kun je heerlijk uitwaaien. Op Tall Ship Minerva zie je badplaats van een andere kant en kom je tot rust aan de kust.

Tall Ship Minerva

De prachtige witte driemaster Minerva kan groepen van 20 tot 120 gasten ontvangen voor een vaartocht en tot 175 gasten voor een receptie in de haven.

De thuishaven is Scheveningen (Den Haag), maar op aanvraag zijn ook andere afvaarthavens in Nederland en Noord-Europa een optie.

Geniet aan dek in de zitzakken en vele kussens, ga lekker actief bezig met het zeilen en navigeren als je zin hebt, proef de specialiteiten van de chef met een barbecue aan dek of buffet in de grand salon. Of eerst vergaderen en dan een varende lunch? Er is van alles mogelijk!Zeilen op zee

Een originele en actieve locatie voor een bedrijfsuitje, teambuilding, of een verjaardagsfeest? Organiseer het aan boord van de Minerva en geniet bijvoorbeeld voor de kust van Scheveningen.

Net werken op zee

Doe inspiratie op in een bijzondere ambiance en kom tot de beste ideeën en afspraken ooit! Houd je vergadering in de Grand Salon (maximaal 75 zitplaatsen), waarbij de opstelling in overleg wordt opgesteld.

Indien gewenst kun je gebruik maken van een beamer, groot scherm, podium en microfoon. Ook kan je genieten van de catering en alles wordt vers bereid.

Huwelijksbootje

Hebben jullie trouwplannen en zijn jullie op zoek naar de locatie om de mooiste dag van je leven in stijl te vieren?

De Minerva is een officiële trouwlocatie voor de Gemeente Den Haag. Ze denken graag mee in jullie wensen voor het samenstellen van het perfecte programma om deze dag van het begin tot het eind onvergetelijk te maken.

De crew maakt deze speciale dag graag extra bijzonder aan boord tijdens de plechtigheid, een vaartocht met genodigden, een receptie, feest of een combinatie hiervan.

Kortom, genoeg reden om eens een kijkje te nemen op dit prachtige schip en te genieten op de Noordzee in de stad aan zee!

Delen