Buitengewoon
Scheveningen

Voeten in het zand

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Tamar geeft massages aan zee

Met een pot pure kokosolie onder de arm en op slippers komt Tamar het strand opgelopen. De vrolijkheid en energie straalt er vanaf. Tamar Uiterwijk geeft massages aan zee sinds 2001, surft veel en ontvlucht de Nederlandse winter. Oeh, dat zouden wij ook wel willen...

Overal aan het werk
"Eigenlijk kan ik overal aan het werk, maar Scheveningen is wel echt een fijne thuisbasis. Alleen de Nederlandse winter duurt me te lang, dus dan moet ik echt even weg. Als ik twee maanden van de winter in het buitenland kan overbruggen dan ben ik blij," lacht Tamar.

Die twee wintermaanden moeten we dus zonder Tamar overbruggen, maar in alle andere maanden kunnen we bij haar terecht voor een heerlijke ontspannende massage in haar praktijk. Als je wilt, mag het ook op het strand. Of zelfs bij je thuis in de omgeving van Scheveningen, maar daar rekent ze dan wel € 10,- extra voor.

Gediplomeerd masseuse sinds 2001
Tamar is sinds 2001 professioneel gediplomeerd actief masseuse en heeft haar eigen massage praktijk in Scheveningen vlakbij zee. Ze doet echt iets waar ze blij van wordt, en wij ook!Zuiver masseren
Veel heeft Tamar niet nodig. Ze masseert met pure producten zoals kokosolie of amandelolie. Tamar: "Masseren met pure producten werkt echt het allerfijnste, het geeft geen rare vlekken en er zitten geen gekke stoffen in waar mensen allergische reacties van krijgen. Heel zuiver dus."

Een gezichtsmassage aan het eind is echt een cadeautje
Tamar eindigt haar massages vrijwel altijd met een gezichtsmassage: "Ik dacht eigenlijk dat alle masseurs dat deden maar dat blijkt niet zo te zijn. Toch is het echt heel fijn, omdat er in je gezicht heel veel drukpunten zitten en je er nog even op een andere manier van ontspant."

Voor meer informatie kun je terecht op de website van Massages en zee.Delen

Bekijk ook deze tips

DVD Festival aan zee

Dit weekend gaat het zonnetje schijnen op Scheveningen, want het Dromen, Voelen, Doen Festival komt terug! Een programma vol muziek, dans, sport, workshops, gezondheid en meer. Sleep al je vrienden en familie mee, voor een spetterend festival aan zee.

Lees verder

Met 20% korting ontspannen bij het Kurhaus

Naast een nachtje logeren in het Kurhaus kun je er nu ook voor een paar uurtjes ontspanning terecht. Ook zonder dat je er een kamer hebt geboekt! Op 8 december opende het Kurhaus haar nieuwe wellness faciliteiten. Wanneer je in januari een behandeling boekt profiteer je van de openingsaanbieding van de Kurhaus Spa & Beauty en ontvang je 20% korting. Kijk snel wat je hiervoor moet doen!

Lees verder

Happy Hunting Ground 2019

Het Zwarte Pad staat bekend om de leukste strandtenten waar je overdag heerlijk kan loungen. Maar naast deze ontspannen zomerse sfeer kan je er ook dansen tot diep in de nacht. Duik in de verfrissende feestjes en begin dan met deze knaller: Happy Hunting Ground.

Lees verder