Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Tamar geeft massages aan zee

Met een pot pure kokosolie onder de arm en op slippers komt Tamar het strand opgelopen. De vrolijkheid en energie straalt er vanaf. Tamar Uiterwijk geeft massages aan zee sinds 2001, surft veel en ontvlucht de Nederlandse winter. Oeh, dat zouden wij ook wel willen...

Overal aan het werk
"Eigenlijk kan ik overal aan het werk, maar Scheveningen is wel echt een fijne thuisbasis. Alleen de Nederlandse winter duurt me te lang, dus dan moet ik echt even weg. Als ik twee maanden van de winter in het buitenland kan overbruggen dan ben ik blij," lacht Tamar.

Die twee wintermaanden moeten we dus zonder Tamar overbruggen, maar in alle andere maanden kunnen we bij haar terecht voor een heerlijke ontspannende massage in haar praktijk. Als je wilt, mag het ook op het strand. Of zelfs bij je thuis in de omgeving van Scheveningen, maar daar rekent ze dan wel € 10,- extra voor.

Gediplomeerd masseuse sinds 2001
Tamar is sinds 2001 professioneel gediplomeerd actief masseuse en heeft haar eigen massage praktijk in Scheveningen vlakbij zee. Ze doet echt iets waar ze blij van wordt, en wij ook!Zuiver masseren
Veel heeft Tamar niet nodig. Ze masseert met pure producten zoals kokosolie of amandelolie. Tamar: "Masseren met pure producten werkt echt het allerfijnste, het geeft geen rare vlekken en er zitten geen gekke stoffen in waar mensen allergische reacties van krijgen. Heel zuiver dus."

Een gezichtsmassage aan het eind is echt een cadeautje
Tamar eindigt haar massages vrijwel altijd met een gezichtsmassage: "Ik dacht eigenlijk dat alle masseurs dat deden maar dat blijkt niet zo te zijn. Toch is het echt heel fijn, omdat er in je gezicht heel veel drukpunten zitten en je er nog even op een andere manier van ontspant."

Voor meer informatie kun je terecht op de website van Massages en zee.Delen

Bekijk ook deze tips

De Pier Offices, werken en vergaderen boven zee

Werken aan zee, of zelfs boven zee? Vanaf € 225,- per maand, exclusief BTW, heb je je eigen werkplek op de Pier. De Pier Offices biedt zelfstandig professionals en kleine organisaties werkplekken met wifi, vergaderruimte, een terras op zee, en print, copy en scan mogelijkheden (kosten naar gebruik).

Lees verder

Kerstvakantie aan zee

De kerstvakantie nog leuker maken? Dat kan zeker aan de kust. Wij nemen je mee op een knusse tocht door de agenda van Scheveningen. De leukste activiteiten, plekken en events; aan alles is gedacht. Zo wordt dit een kerst en vakantie om nooit te vergeten! Dus pak een warme choco met slagroom en lees even mee.

Lees verder

Paviljoen de Witte

Dat wij op Scheveningen mooie locaties hebben, dat wist je misschien al. Maar dat die locaties ook toegankelijk zijn voor jou, dat willen wij je bij deze even vertellen. Hier het verhaal van Paviljoen de Witte, een ontzettend opzichtige en bijzondere locatie, waar de deuren voor je openstaan. Buitengewoon genieten aan zee deze week!

Lees verder