Buitengewoon
Scheveningen

The beach is always a good idea!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Tennis op het strand

Tennis op het strand oftewel Beachtennis in januari. Brrr horen we je denken. Dat dacht Lindobeach ook, dus daarom hebben zij een heerlijke zaal om temperatuur met zand op de vloer om in tropische sferen te sporten! Deze maand staat een Beachtennis toernooi op het menu, kom je ook?


Strand aan het strand

Beachtennis is niet alleen een zomersport, ook in de winterperiode kunnen tennissers deelnemen aan toernooien in het zand. De komende maanden staan er een aantal toernooien op het programma.Komende zaterdag 21 januari is er bijvoorbeeld een toernooi bij BTH Lindo in Den Haag. Tijdens de winter worden er meerdere toernooien gehouden tijdens de Wintertour beachtennis. Naast Den Haag worden er ook toernooien gehouden in Aalsmeer (The Beach), Nijmegen (Beachfabriek en Raamsdonkveer (Parkzicht).

Klik hier voor meer informatie over beachtennis in de wintermaanden. Of kijk even mee op de Facebook en anders als je al overtuigd bent, kan je je gelijk inschrijven! Het is zaterdag de hele dag van 12.00 tot 17.00, en er is plek voor 24 teams dus wees er snel bij. Kom lekker in beweging met deze kou en begeef je naar Scheveningen dit weekend; een prachtige winterwandeling maken in Meijendel mag ook (fijn he)!

Niet zo van de sport

Ben je niet zo'n fan van beweging met dit weer? Ach dan hebben we nog genoeg andere leuke tips voor je en redenen om naar Scheveningen te komen. Wat dacht je van het uit proberen van een nieuw italiaans restaurant. Of misschien wil je liever met dikke korting naar het Kurhaus? Je kan ook een lekkere lunch halen met gratis sapje (wel buiten het weekend) bij Hart Beach. Wat dacht je van struinen achter de duinen? Wij gaan in ieder geval een patatje halen op de Pier, dan weet je dat ook weer. En of hij voor jou op vrijdag al begint of tot maandag duurt, fijn weekend in ieder geval!

Delen

Bekijk ook deze tips

Koningstips

O spannend het is al bijna donderdag! Hebben jullie er een beetje zin in? Wij wel! Weer of geen weer...Op Scheveningen is het weer een gezellige boel! En om een beetje orde in de chaos der markten te scheppen, hebben wij een paar leuke Koningsdag vrijmarkten en feesten op een rijtje gezet.

Lees verder

Loop harder dan je hebben kan

Hardlopen, je vindt het leuk of je hebt er een hekel aan. Dus als je er een hekel aan hebt, ik zou zeggen klik even op wat andere leuke artikelen maar deze is even voor de fanatiekelingen onder ons! Een hart onder de riem voor alle mensen die door weer en wind toch dat pakkie aantrekken om de benen te strekken. Voor die mensen wat tips en een route door Scheveningen zodat je harder kan lopen dan je hebben kan.

Lees verder

Het Scheveningen van...

Windsurfer Casper Bouman over zijn favoriete plekjes in Scheveningen!

Lees verder