Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Theater aan zee

29 januari 2020 - Laat je meeslepen door indrukwekkende musicals, concerten, familievoorstellingen en andere theatershows. Je kunt het hele jaar door genieten van magisch theater aan zee; en er is voor ieder wat wils zoals je in dit overzicht kunt zien. In het AFAS Circustheater Scheveningen beleef je een middag of avond om nooit te vergeten.

Voor de kids

Brandweerman Sam 24/2

Ga op pad met Brandweerman Sam, Elvis, Penny, Commandant Staal en Norbert bij deze vlammende voorstelling boordevol zang, dans en gewaagde reddingen. Brandweerman Sam nodigt alle jonge bezoekers uit om verkleed als brandweerman of bosranger naar het theater te komen. Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en zijn vrienden natuurlijk naar de foyer voor een uitgebreide meet & greet!Ernst, Bobbie en de rest 30/4

In deze nieuwste Ernst en Bobbie familieshow staan zoals gewoonlijk grappen, avontuur, spanning, meezingen en meedoen centraal. Ernst en Bobbie krijgen een onmogelijke opdracht: ze moeten een zeldzaam dier terugbrengen naar zijn natuurlijke omgeving. Een doldwaas en muzikaal avontuur waarin heel veel te lachen valt voor kinderen en minstens zo veel voor de ouders.

Zang aan zee

OG3NE 30/3

Geniet van een avond uit aan zee bij dit daverende concert! De dames van Og3ne zetten samen met hun eigen live band het theater avond aan avond op zijn kop. Van swingende nummers van de Beegees tot de gevoelige Simon & Garfunkel, van eigen klassiekers als ‘Magic’ tot gloednieuwe muzikale pareltjes van hun nieuwe album; de dames weten hoe ze een feestje moeten bouwen.

Frans Bauer 16/3

Onder begeleiding van zijn vaste orkest, de Holland Show Band, geniet je van een oergezellig feest. Een avond vol Hollandse hits, spektakel en de gulle lach van Frans. Na dit feestelijk concert is er ook nog een spetterende afterparty met een aantal grote verassingen.

Adele Project 13/4

Immense en indrukwekkende visuals die je meenemen op een wereldreis, waarbij de hoogtepunten van Adele haar wereldtournee op daverende en spectaculaire wijze tot leven komen. Het concert heeft een duidelijke rode draad, ontroerende anekdotes en een flinke dosis zelfspot. Natuurlijk staat de adembenemende muziek van Adele centraal in dit alles. Doe je ogen maar dicht en luister!
Foto: Bianca Dijck


Andre Hazes 20/4

Op maandag 20 april aanstaande is het weer zover. Dan komt Andre voor de 2e keer naar Scheveningen om een concert te geven in het mooiste theater van Nederland, het Circustheater. Het was afgelopen jaar de eerste keer dat hij een groot theaterconcert gaf. Dit exclusieve concert is dan ook zijn enige theaterconcert van 2020!


Queen the Music 25/5

In deze prachtige theatershow staat de mooiste muziek van deze muzikale kunstenaars centraal. Een tienkoppige band, met vier(!) topvocalisten brengt een spectaculair muzikaal en visueel concert boordevol energie en hoogtepunten.


William Janz 1/6

Op maandag 1 juni, 2e Pinksterdag, geeft de winnaar van Spain's Got Talent, William Janz een groot concert met orkest en zingt alle grote hits van Julio Iglesias! Dit mag de echte Iglesias fan beslist niet missen. Kom ook naar het AFAS Circustheater aan zee en swing deze avond mee.

Delen