Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Tips voor thuis

30 maart 2020 - De zon schijnt op Scheveningen, en daar kunnen we helaas nu even niet van genieten. Maar niet getreurd, wij brengen jou het zonnetje in huis met onze tips. Buitengewoon Scheveningen gaat op zoek naar tips hoe je de lokale ondernemers in de badplaats en stad aan zee kunt steunen: shop bijvoorbeeld lokale producten en wij geven je recepten om ze te verwerken, of bestel eten van je favoriete restaurant bij jou thuis. Ook brengen wij je de mooiste foto's van buiten naar binnen op onze Instagram! Geniet van het strand, op afstand.

Eten thuis bestellen

Hieronder vind je een paar initiatieven van lokale ondernemers waar je eten bij kunt bestellen vanaf de bank. Of waar je kunt afhalen!

Niet alleen hoef je dan even zelf niet naar de supermarkt en te koken, ook steun je zo de lokale ondernemers op Scheveningen. Er zijn natuurlijk naast deze voorbeelden nog veel meer lokale ondernemers die op een creatieve manier 'open' zijn, dus houd jouw favoriete zaak goed in de gaten en kijk hoe jij ze deze crisis door kunt helpen.

Lisa & Sophie Catering

Vigo Seafood Bar

De Javaan

Nog een Bakkie?

De Maatschappij

Encore SimonisAfhalen op Scheveningen

Je favoriete koffie thuis maken? Een heerlijk croissantje erbij en een haring voor de lunch? Alles is mogelijk met deze bourgondische zaakjes op Scheveningen.

Sucré-Salé

Tigershark

Bakkerij Michel

Vers uit de Gers

Vishandel de Lange

Bosman Wijnkopers

Sport en meer

Wil je ook vanuit thuis fit blijven en weet je niet goed hoe? Een aantal van de onderstaande bedrijfjes helpen je op weg!

Of koop merchandise van de leukste lokale ondernemers om je steun te betuigen.

Bakfiets Gym

Kikke Spulle

Live PT

Yogaseads

The Shore Shop

Help de Horeca

Door de sluiting van de horeca, zitten horecazaken tijdelijk zonder inkomsten. Help jouw favoriete horecazaak door een waardebon te kopen. Zo kunnen zij nu de huur blijven betalen en heb jij straks iets leuks om naar uit te kijken zodra de deuren weer open gaan.


De Voedselbank

Door alle maatregelen en tekorten hebben ook Voedselbanken hun deuren moeten sluiten, zo ook de Voedselbank Haaglanden.

Voorlopig worden er bonnen uitgedeeld om boodschappen mee te kunnen doen. Doneren van geld kan altijd, maar denk er eens aan om voedsel te doneren of mee te helpen in deze tijd. Lees hoe jij mee kunt helpen op hun website!

Alleen maar met elkaar

In Nederland gelden maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. Deze maatregelen hebben ook gevolgen voor de gemeente Den Haag. Houd daarom ook deze pagina in de gaten, hij wordt regelmatig vernieuwd.

Voor iedereen geldt dit dringende advies: ga niet naar bos of strand. En uiteraard ook niet naar andere plekken waar het druk kan zijn. Voorkom mensenmassa’s en houd afstand! 1,5 meter afstand is de norm. Beperk risico’s voor jezelf en anderen.

Delen