Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Trouwen op Scheveningen

27 februari 2020 - Ga jij trouwen en wil je dat op een bijzondere locatie doen? Kom dan je grote dag vieren aan zee! Wij hebben een paar buitengewone opties voor je op een rijtje gezet om een dag te beleven die je nooit meer zult vergeten!

Kurhaus

Van intiem tot groots, Grand Hotel Amrâth Kurhaus is de plek bij uitstek voor het geven van het ja-woord. Het Kurhaus is een officiële trouwlocatie en beschikt over prachtige zalen die in stijl bijdragen aan de plechtigheid. Authentiek, sfeervol en toch modern, voor 10 tot 1.500 gasten. Hef het glas tijdens de ondergaande zon op het terras, geniet van een culinair huwelijksdiner en sluit de avond af met een glansrijke feestavond. Word uitgerust wakker in één van de prachtige hotelkamers.


Beachclub Naturel

Naturel is ook een bijzondere plek in Scheveningen om te trouwen. De magie van Naturel is mede te danken aan de afgelegen plek. Geen buren, geen lawaai van andere strandtenten, helemaal niets anders dan zand, zee en duinen om je heen. Je waant je op je eigen eiland en hebt voor eventjes ook écht je eigen stukje strand. De romantische en vooral ongedwongen sfeer maakt Naturel een trouwlocatie waar alleen de echte strandliefhebber op af komt.


Paviljoen de Witte

Alles is liefde. Dat begrijpt Paviljoen de Witte als geen ander. Maar de viering van de liefde voor elkaar is natuurlijk het hoogst haalbare. Het is dan ook een eer de mooiste dag van jullie leven te organiseren. Een taak die ze meer dan serieus nemen. Gastvrijheid, flexibiliteit en persoonlijke aandacht zijn juist dan onmisbaar.


Foto: Marilyn Bartman Photography
Delen