Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Vaders in het zonnetje

Wordt het eens tijd dat jouw vader leert surfen? Trek hem van de bank af en verras hem op vaderdag met Dads Surfday. Het maakt niet uit hoe jong of oud, als jij denkt dat jouw vader blij wordt van een dagje strand, surfen en heel veel lol schrijf jullie dan samen in, bij Hart Beach of Aloha!

Rondjes van de zaak

Zoals je hier onder kan zien, is het een druk programma bij Hart Beach. En dat niet alleen...alles zit al bijna vol! Dus verover je plekje nu het nog kan! Want dit weekend stijgt het kwik boven alle tropische verwachtingen uit. Dus een frisse duik met je vader, lijkt ons een goed idee.

☛ Programma ronde 1 - VOL
09:00: Ontvangst bij Hart Beach Quiksilver Surfschool
09:30: Wetsuits aantrekken
09:45: Battle of the Dad’s (warming-up)
10:15: Golfsurfen (incl. surfboard & wetsuit)
11:45: Lekker warm douchen en daarna genieten van een smoothie in de zon!☛ Programma ronde 2 - VOL
11:00: Ontvangst bij Hart Beach Quiksilver Surfschool
11:30: Wetsuits aantrekken
11:45: Battle of the Dad’s (warming-up)
12:15: Golfsurfen (incl. surfboard & wetsuit)
13:45: Lekker warm douchen en daarna genieten van een smoothie in de zon!

☛ Programma ronde 3 - VOL
13:00: Ontvangst bij Hart Beach Quiksilver Surfschool
13:30: Wetsuits aantrekken
13:45: Battle of the Dad’s (warming-up)
14:15: Golfsurfen (incl. surfboard & wetsuit)
15:45: Lekker warm douchen en daarna genieten van een smoothie in de zon!

☛ Programma ronde 4
15:00: Ontvangst bij Hart Beach Quiksilver Surfschool
15:30: Wetsuits aantrekken
15:45: Battle of the Dad’s (warming-up)
16:15: Golfsurfen (incl. surfboard & wetsuit)
17:45: Lekker warm douchen en daarna genieten van een smoothie in de zon!

Kosten en info

Wat kost dat? Nou dat valt best mee, namelijk €55,- inschrijfkosten: voor twee personen inclusief battle of the Dad’s, 1,5 uur surfles, een foto samen en een heerlijke Hart Beach smoothie. Wanneer je jouw broer en/of zus meeneemt komt er € 25,- euro extra per persoon bij.

Reserveren? Bel naar 070 350 25 91! En als je bij Aloha wilt reserveren kan dat via 070 - 322 71 71. Ook een aanrader natuurlijk! Hier staat er voor alle vaders een heerlijk ijskoud biertje te wachten na de les. Wat wil je nog meer? Voetjes omhoog, of in het zand, en genieten van met je vader op Scheveningen.

Na al deze commotie kan je ook nog even een verse nieuwe haring happen of langs de Pier lopen. Speciaal voor vaderdag hebben ze de stoere DJ Alex Montoya naar De Pier gehaald om de middag te voorzien van hippe tunes en een hoop gezelligheid!

Daarnaast kan je swingen op de muziek van Dino Walcott & Friends. Deze rasartiesten zorgen gegarandeerd voor vermaak en een spetterende middag! Fijne vaderdag!


Delen

Bekijk ook deze tips

Cool Event 2019

Hartje Scheveningen wordt weer omgetoverd tot een winter wonderland. Nog een maandje en je kunt weer schaatsen op het Kurhausplein. Lichtjes, gezelligheid en ijspret veroveren de badplaats deze winter; kom ook schaatsen aan zee.

Lees verder

A Night Out - Muzee Talent Award

Ontdek de pracht van de nacht op Scheveningen op Scheveningen met A Night Out. Wil jij weten waar de leukste feestjes zijn? Of waar je de avonden kan flaneren over de boulevard of dansen met je voeten in het zand...Haal dan je beste danspak alvast uit de kast en lees even mee.​

Lees verder

Feest aan de Waterkant

De zomer is voorbij, maar goed nieuws de laatste feestjes komen er aan! Daar gaan we nog even extra van genieten op Scheveningen. Naast de welbekende strandfeestjes is er ook een feestje verscholen in het Westbroekpark; waan je in een andere wereld ver weg van de drukte van de boulevard in het groene hart van Scheveningen.

Lees verder